Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Anamaria, te-am trecut si pe tine in listuta cu 01 mai. Felicitari si asteptam sa bagam motatele in priza.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

N-am mai intrat de cateva zile, sunt cu moralul la pamant, pt ca si eu, ca si Alinuzaa, trebuia sa nasc la CF2... M-au oripilat stirile astea, nu pot sa cred ca in acest secol inca se mai intampla tragedii pt ca instrumentarul e nesterilizat cum trebuie!!!

Momentan sunt in curs de a ma decide unde nasc, cred ca la Medlife, dar medicul meu e doar colaborator la ei, ceea ce ar insemna sa mai platesc extra 20 de milioane ceea ce deja e prea mult! Deci cred ca va trebui sa schimb si medicul

Ma rog, sa trec peste asta, pt ca eu n-am apucat sa felicit proaspetele mamici!!!

Felicitari Sorana, ce mamicutza curajoasa si ce bebe mare!!!

Felicitari Alinette!!!

Mai, doi Tudorei in aceeasi zi, si primii baietei! Sa fie sanatosi, fericiti si cumintei! Iar voua, mamicilor, refacere rapida si mult laptic!

Acum, din ce-mi aduc aminte, ca am citit printre randuri:

Cris, felicitari pt alegerea datei, mai bine asa, mai devreme, e clar ca bebe nu mai vrea sa pape in burtik, el vrea laptic!!!

Cristina26, tu cum mai esti, maine se intoarce dr-ul din concediu, nu?

Tatyana, mai ai inca putintica rabdare, sa termine si baietii aia de renovat! Tu nasti la 38, e clar!

Aniska, ce putin mai ai, 4 zile!!!

RCata, asteptam vesti si de la tine, pt care scoatem motatele mai devreme?

Felicitari Mazarichi luptatoare si frumoase pt prima lunita de viata!!! Si multe imbratisari pt cea mai curajoasa mamica! Of Carla, am citit prin cate ai trecut tu, sincer, nu stiu de unde ai avut atata putere sa treci peste toate!

Off, stiu ca mai erau si altele de zis, dar chiar nu-mi mai aduc aminte acum, va pup pe toate!

Cristina, fericita 33+ cu Patricia

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Anamaria, te-am trecut si pe tine in listuta cu 01 mai. Felicitari si asteptam sa bagam motatele in priza.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani
Poti sa ma pui si pe mine timida in lista(daca vrei) cu 6 mai

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

oau, o sa inceapa sa ploua cu bebei in curand...ce-mi place... o sa aiba mult de munca agitatele noastre .
felicitari tuturor celor care au stabilit data nasterii, mie mi-e cam neclar, voi toate cele care ati stabilit o zi anume nasteti prin cezariana???? sunteti curajoase, mama, eu nu m-as lasa taiata pe burta de buna voie nici sa ma roage cineva...
chiar ma gandeam zilele trecute, data fiind teama mea ca bebe nu s-ar fi intors in pozitia regulamentara, cum ar fi sa fie nevoie de cezariana. m-a apucat frica, mie mi se pare mult mai scarry nasterea asa. dar ma rog, fiecare stie mai bine ce si cum suporta si la ce se inhama .

am citit si eu postul Carlei - si m-a umflat plansul . as matura toate holurile spitalului cu asistentele alea nesimtite. unde le-or gasi frate, asa insensibile? or face cursuri de nesimtire? ufff, asa ma revolta!!!
si La multi ani , Mazarichi scumpe .

Arturica, zapada??? si eu cred ca as da in depresie sa vad iar zapada, m-am saturat, am visat intr-o noapte ca ningea si la noi, imi venea sa plang .

de la noi, nicio noutate, presiune mare pe col, nu stiu cu ce se sprinjina bebe acolo, dar uneori am senzatia ca trebuie sa strang din picioare sa nu-l scap. sper sa fie ok colul, ca nu-i de iesit acum in lume.
in rest, fac si eu parte dintre insomniace, ma trezesc de nenumarate ori peste noapte, nu mai adorm decat foarte greu, visez intens cand atipesc (e, nu chiar ca noaptea trecuta ), iar ziua nu pot sa dorm neam, oricat ma straduiesc.

va pup!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Vivela eu inca nu am coborat din trenuletul nasterilor naturale...numai ca mi-o va provoca cand e nenea doctorul de garda si dupa ce fac 39 de saptamani...Uff ce-mi mai place de tine ca esti asa optimista cu privire la nasterea naturala

poze

Cristina38+ cu Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani
Poti sa ma pui si pe mine timida in lista(daca vrei) cu 6 mai

poze

Cristina38+ cu Sebi

Cristina, te-am trecut in listuta. Scuze, dar probabil ca mi-a scapat mesajul in care spuneai data programarii, ca altfel te treceam eu.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

CrissyC oof, ce de probleme ai si tu acum sa schimbi doctor si spital!
Artu ninsoare??? nici sa nu aud!! Si asa mi se pare cam frigut in casa, nu stiu daca sa fac cald sau exagerez??
SI Ilinca doarme cam mult, ma intreb daca papa destul

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

CrissyC oof, ce de probleme ai si tu acum sa schimbi doctor si spital!
Artu ninsoare??? nici sa nu aud!! Si asa mi se pare cam frigut in casa, nu stiu daca sa fac cald sau exagerez??
SI Ilinca doarme cam mult, ma intreb daca papa destul

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

oare doarme de la infacol, ca vad ca si ale mele de cand le-am dat cam dorm. macar de ar dormi si la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Crissy eu as naste la medlife de cat sa risc vreo infectie intraspitaliceasca. macar ai parte de conditii civilizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

eu nu ii dau nimic si tot doarmeeeee

Sabina, ce bine daca s-ar calma micutele voastre cu Infancol. Nu merge sa le tii treze ziua? Zic si eu, ca pe Sabina nu o pot tine deloc; sta cat si cand vrea ea..

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput