Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Citat:

Vero ce poze superbe, prima e de milioane! Iar tu arati super
Sabina la noi merge infacolul, sper sa mearga si la voi!Afara cand incepeti plimbarile? sa aveti clipe mai bune
taty_ana draga de tine, cum sa te deprimi acum knd greul aproape a trecut si mai aveti putin pana la intalnire? sa uiti de rele
Aniska, CAta, Nikolett, Marylena C incepem pregatirile!
nikolett Mirci al meu tot pe 15 mai e, dar 2008

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

cum se da infacolul, ca nu mi-e clar cu pipeta aia. cat ii dai ilincai?

Sabina o pipeta. o umplu si apoi apas de 2 ori pe ea si o golesc in 2 reprize in gurita, sa nu se innece

a, mie imi e frica sa le dau direct in gura, mai ales ca se ineaca destul de des. le pun in biberon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Sabina , multa putere in continuare, o sa treaca cumva si perioada asta! Da' chiar, lasa-l pe Silviu intr-o seara cu fetitele si iesi la un suc cu fetele, poate reusesti sa te desprinzi si sa te relaxezi un piculet!

Tatiana, hang on ! Stabileste-ti alt obiectiv. Sa zicem 37 de saptamani, deocamdata ?

Aniska, felicitari ! Faina data de nastere! Si usor de tinut minte !

Vero, ti-am vazut pozicile. Bravo, esti o burtica tare draguta, fara kg in plus!

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

MULTUMESC!Da,a zis tasu ca o sa sarbatoreasca fiica-sa 2 in 1!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&37+cuMELISSA
AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Citat:

Vero ce poze superbe, prima e de milioane! Iar tu arati super
Sabina la noi merge infacolul, sper sa mearga si la voi!Afara cand incepeti plimbarile? sa aveti clipe mai bune
taty_ana draga de tine, cum sa te deprimi acum knd greul aproape a trecut si mai aveti putin pana la intalnire? sa uiti de rele
Aniska, CAta, Nikolett, Marylena C incepem pregatirile!
nikolett Mirci al meu tot pe 15 mai e, dar 2008

Multumim!!!

AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Aniska oricand imi poti telefona sau da msg
si am sa ma simt si mai onorata daca imi vei da msg dupa ce vei naste sa le anunt pe fete ca a venit pe lume Melissa printesa
Sabina, imi pare tare rau ca treceti prin momente asa de urate si sper sa treaca cat mai repede
incearca si trucul cu feonul pe burtica am auzit k da roade, sau sa le culci pe burtica,
in orice caz tu stii mai bine ce este de facut, eu iti zic din ce am auzit de la alte prietene
si noi mergem sapt asta sa discutam cu nenea dr. sa punem tara la cale ca eu as vrea pe 1 iunie sa o am pe printesa afara
acum sa vdem ce spune si dr.

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Iti multumesc!

AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Asa frumos scrie Carla. Imi e asa de drag de ea. La multi ani dragi Mazarici, sa fiti santoase si sa cresteti mari.

Artu vai ce spui tu acolo, sa ninga. Daca ar da o ninsoare aici, as da in depresie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Nana multumim de urarile pt bebei
Ar fi f. frumos sa fie adevarat, dar nu ne facem sperante
Ma rog sa aiba macar 2000 g fiecare

Tatyana ne bucuram ca esti in general bine, lasa depresiile deoparte
mai este asa putin...si scapi de spital

Sabina sorry pt. o noapte asa de grea
Iti doresc sa urmeze unele muuult mai bune

Aniska felicitari pt. programare la marea intalnire !
Doamne-ajuta !

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Multumesc!

AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Ola burtici. Sunt in urma rau cu cititul, pe la cap. 74, sper sa am timp maine sa intru si sa recuperez. Sper ca sunteti bine toate. M-a mai tinut Mary (Madamar) la curent cu ce s-a mai intamplat pe aici.

Vreau sa felicit in primul rand mamicile de baietzei, Sorana si Alina, si sa le urez bun venit celor 2 Tudori. Sa fie sanatosi, cumintzei, si sa creasca repede mari!

Noi suntem mai bine decat saptamana trecuta cand vreo doua zile m-a durut burtica si am avut dans in burta de am zis ca iese. Mers la medic, luat antispastice, dormit muuult tot weekendul, si refacut complet. Acum mai am putina treaba la serviciu si de vineri sunt si io in concediu ca tot omul care sta sa nasca.

Bebe e maricel, 3 kile avea deja vineri, vezica tot marita ca si la ecografia trecuta si o mica dilatatie la rinichi, deci vom mai investiga dupa ce se naste, siiiii.... avem si o data 7/8 mai, ca nu stia exact graficul de garzi pe mai. Va rugam frumos sa ne puneti si pe noi in listutza

Ana 37+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 10 zile
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

hello!

ghici ce se intampla aici! NINGEEEEEE!!!!
Insa nu oricum ci serios; deja masinile-s albe, la fel si iarba, copacii, tot!!

(stiu ca voi v-ati saturat insa eu de zapada, oricand cu bucurie )

Azi-noapte Sabina s-a trezit doar cate 5 min cam la 2 ore, la masa si apoi nani. Insa eu m-am trezit mai des numa sa vad cum ninge...

Sabina, imi pare rau de agitatia din noptile voastre; va tin pumnii sa treaca repede.

Tatyana, hai ca mai e putin putin; cum zici si tu, de sapt viitoare la plimbare cu tine!

Noi de azi am inceput sa purtam bentite, ne-a luat tati tot felul de culori si modele; nu vrem sa aiba fata urechile clapauge asa ca o sa purtam cat de mult, cat de des, ceva pe ele;
Insa tare draguta e Sabina cand le poarta.

Pe blogul Carlei e o noua povestire.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

NINGE????????????

AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Ola burtici. Sunt in urma rau cu cititul, pe la cap. 74, sper sa am timp maine sa intru si sa recuperez. Sper ca sunteti bine toate. M-a mai tinut Mary (Madamar) la curent cu ce s-a mai intamplat pe aici.

Vreau sa felicit in primul rand mamicile de baietzei, Sorana si Alina, si sa le urez bun venit celor 2 Tudori. Sa fie sanatosi, cumintzei, si sa creasca repede mari!

Noi suntem mai bine decat saptamana trecuta cand vreo doua zile m-a durut burtica si am avut dans in burta de am zis ca iese. Mers la medic, luat antispastice, dormit muuult tot weekendul, si refacut complet. Acum mai am putina treaba la serviciu si de vineri sunt si io in concediu ca tot omul care sta sa nasca.

Bebe e maricel, 3 kile avea deja vineri, vezica tot marita ca si la ecografia trecuta si o mica dilatatie la rinichi, deci vom mai investiga dupa ce se naste, siiiii.... avem si o data 7/8 mai, ca nu stia exact graficul de garzi pe mai. Va rugam frumos sa ne puneti si pe noi in listutza

ticker

DECI MAI AVETI SI VOI PUTINTEL!!!!!!!

AMR...4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

ticker

Ana, te-am trecut eu in listuta, cu rugamintea sa ne spui exact cand afli data. Eu am trecut exact cum ai zis tu 07(08) mai.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput