Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi-pis

Fetelor, sa nu fiti ingrijorate, din cauza scandalurilor sunt convinsa ca e perioada cea mai sigura pentru a naste. S-a spart in sfarsit buba si fac curatenie, macar de frica si gura presei, daca nu din proprie initiativa. Va dati seama ca daca ar mai aparea acum cazuri de infectii cu material contaminat ar pica toti de pe scaune, incepand cu ministerul, le tzatzaie la toti partile dorsale si acum sigur nu mai risca nimic.
E ca atunci cand pica vreun avion, toate celelalte sunt controlate la sange...

Ana 33+ cu Laura

sunt total de acord cu tine

niste

hai cu curatenia,Doamne ajuta !
pe spinarea altor pacienti in suferinta noi ne bucuram ca se face curatenie

NIKOL37+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 2 saptamani,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

este fff periculos stafilococul auriu

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!
Apropo de asta...o fata de la noi parca a fost depistata cu stafilococ.Imi pare rau ca nu mai imi amintesc cine...oare ce a mai facut?Fetele,cine isi aminteste?ca neuronul meu e in concediu

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:8 zile

pai o mamica care a nascut prin cezariana daca nu ma insel, Laura..fiind prin cezariana nasterea nu cred ca a pus prea multe probleme
daca ma insel

37+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cris , eu si sotul de cateva zile urmarim un film care este pe episoade si chiar aseara imi spunea ca atunci cand o sa apare printesa s a dus cu linistea noastrasi ma intreba ca ce facem??? si i am zis ca acum nu mai avem ce face ca de nascut trebuie sa o nasc

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cris09 : eu incerc sa profit acum cat mai mult de momentele de liniste ca dupa aceea adio ... incepem o noua etapa.
Ale : dar ce ai vazut in Budimex !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 21 de zile si apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna, fetelor!
Lasati depresiile! Inveseliti-va si ganditi pozitiv! Ca oricum nu prea avem ce face in mod direct !
Sorana, intreb si eu ce pompa folosesti. Daca e alta decat manuala de la Avent si vrei una de genul asta, ti-o imprumut cu mare drag pe a mea. Pe mine m-a ajutat foarte mult, am mai spus-o. Da-mi de stire. In rest, frustrarea cu alaptatul o cunosc, din pacate prea bine de la Luca. Aveam impresia ca suge, in timp ce saracutul suferea de foame pentru ca, canalele mele erau infundate iar el nu reusea sa traga mai nimic. Sper sa depasiti momentul si, mai ales, sa nu cazi prada disperarii si depresiei.

Anca 34+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chetulina spune:

eu dorm in continuare pe burtica, ce-i drept cumva cu un picior bagat sub mine, astfel incat sa nu presez burta. Inca mai ma pot bucura de somn linistit. Problema la noi e mersul la toaleta in timpul noptii, de cel putin 4 ori pe noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ale, sigur o sa fii o mama buna...
chiar ma gandesc, eu cum oi fi reusit atunci, eram asa relaxata, singurele mele preocupari atunci erau legate de epiziotomie si de hemoroizi ca nu stateam prea comod pe scaun, adica nu-mi faceam probleme cum ca nu m-as descurca cu bebe .
si ce sa zic, marti la pranz eram acasa cu bebe, iar a doua zi de dimineata am ramas doar noi doi, tati a plecat la munca. deh, cineva trebuia sa si aduca bani acasa...

poate si tocmai faptul ca nu mi-a trecut prin cap ca n-as putea alapta sau ca nu m-as descurca mi-a dat un fel de curaj, sau poate inconstienta, nu stiu. oricum, cele mai multe le-am facut la feeling, am mai citit si pe net sfaturi de la alte mamici cand eram in impas, dar in general mi-am ascultat instinctele si se pare ca a fost ok.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Eu zic ca infectiile in spitale sunt mult mau multe ... doar ca nu toate sunt declarate sau mediatizate ( parerea mea ). Si nu ma refer doar la maternitati , la spitale in general !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

de acord cu tine,stiu pe cineva operat la Pitesti,care a contactat stafilococul,iar acum se lupta cu el ca nu reactioneaza la antibiotice si s-a localizat pe structura osoasa,la coloana

Problema infectiilor spitalicesti este ca devin rezistente si de ce ? Pentru ca daca mie respectivul virus mi-a trecut cu substanta x sa zicem , in cazul unei nesterilizari adecvate si folosire instrumente de la mine la tine, tie sigur nu o sa mai fie eficient tratamentul cu x pentru ca a devenit rezistent la substanta respectiva .

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

eu incep sa intru in depresie dupa acum ca nu ma voi descurca cu pitica, si ca voi plange si eu si ea, ca nu am sa fiu o mama buna

asa creste bebicu
pozici cu noi

cu siguranta te vei descurca,iti suntem si noi alaturi cu sfaturi,

bb te simte daca esti agitata si va fi si el,daca esti multumita la fel va fi si el,daca nu-l doare burtica,nu-i e frig,cald,e ud...

cu siguranta instinctul matern te va invata ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

langa salonul cumnatei mele era o mamica cu un baietel de 5 luni care tipa saracul cat il tineau plamanii, fiind internata de dimineata de la ora 7, venita de la slatina, si cu chiu cu vai au internat o(toate astea mi le a zis cumnata mea), si se ruga de medic sa vina sa il consulte sa ii spuna ce sa ii dea ca nu mai stia saraca femeie ce sa faca, era deja ora 16.30, iar medicul foarte nonsalant i a spus ca este de garda si are tot timpul sa vina sa se uite la copil si sa nu creada ca este singura in spital, si ca lui de azi de dimineata ii ajunge
mie in secunda 2 imi venea sa il dau cu capul de chiuveta asa nervi ce m au apucat si saraca femeie a inceput sa planga , noroc cu o asistenta care i a zis ca o sa vb cu rezidenta dr. sa vina la copil

iar pe foaia de internare a nepotului meu scria ca i s a aplicat tratament perfuzabil si cumnata mea cand i a zis dr. ca el nu a avut nicodata perfuzie , si ca i au facut decat injectii si a luat prafuri, dr ia zis ca :"ce vrei draga trebuie sa aiba o epicriza nu?"

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput