Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Eu zic ca infectiile in spitale sunt mult mau multe ... doar ca nu toate sunt declarate sau mediatizate ( parerea mea ). Si nu ma refer doar la maternitati , la spitale in general !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 21 de zile si apare !

de acord cu tine,stiu pe cineva operat la Pitesti,care a contactat stafilococul,iar acum se lupta cu el ca nu reactioneaza la antibiotice si s-a localizat pe structura osoasa,la coloana

NIKOL37+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 2 saptamani,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

este fff periculos stafilococul auriu

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

of, Sorana, imi pare asa de rau . poate totusi daca au inceput sanii sa se umfle o fi semn ca a inceput sa se produca si lapticul, poate daca insisti se regleaza si cu suptul...zau, nu stiu ce sfat sa-ti dau.si daca nu s-o putea si nu s-o putea deloc, asta e, sunt foarte multi copii crescuti cu lapte praf si sunt sanatosi tun.
imi pare rau ca mititelul de Tudor a plans atat de mult, cred ca e foarte solicitant...eu cel putin am nervii prastie, daca David (si e mare!) plange continuu mai mult de 10 minute ma umfla si pe mine plansul, nu stiu de ce, cred ca de neputinta.

neaparat sa ne povestesti, cand ai timp si chef cum a fost in spital, sa stie si cele care urmeaza sa nasca acolo la ce sa se astepte. in cazul meu, dr incerca sa-mi ofere si alternativa asta, de a naste in privat (CMU), dar - din motive financiare in principal - am refuzat propunerea. acum, ca zici si tu ca nu ai fost multumita, chiar ca n-am nicio urma de indoiala ca nu vreau sa nasc acolo.

si apropo de neregulile din spitalele noastre, eu mereu am crezut ca e un fel de loterie, un fel de alba neagra- te duci cu una si te intorci cu alte doua boli...la schimb . n-am avut - din fericire-ocazia sa ajung prea des prin spitale, dar pe unde am ajuns, niciunul nu mi-a lasat impresia ca ar fi ok, si ma refer la conditiile minimale de igiena, nu mai zic de sterilizari si alte chestii la care nu am avut eu acces. si zau ca eu nu sunt o persoana foarte pretentioasa, nu-s cu nasul pe sus, nu exagerez nici acasa cu igiena, nu ma crizez si nu stau toata ziua cu aspiratorul in priza si cu mopul in mana...dar ce e prin spitale, e jaleeee....

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

eu incep sa intru in depresie dupa acum ca nu ma voi descurca cu pitica, si ca voi plange si eu si ea, ca nu am sa fiu o mama buna

asa creste bebicu
pozici cu noi

Eu refuz sa ma gandesc asa, prefer sa am o gandire pozitiva ca ma voi descurca ! Vom vedea noi la momentul respectiv , acum chiar nu vreau sa amarasc cu ganduri dintr-astea ! Imi ascund toate gandurile pesimiste si le scot la suprafata pe cele optimiste; sincer, nici nu stiu cum reusesc dar mi-e foarte bine asa !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:

eu incep sa intru in depresie dupa acum ca nu ma voi descurca cu pitica, si ca voi plange si eu si ea, ca nu am sa fiu o mama buna

asa creste bebicu
pozici cu noi

Ale trebe sa gandesti pozitiv, is convinsa ca dragostea si instinctul matern te vor ajuta sa treci peste toate si vei fi cea mai buna mamica pt bebelusa ta! Asa e dat de la Dzeu ca noi mamicile sa ne descurcam in toate situatiile si cele mai dificile de ar fi, ne da Dzeu putere , nu te ingrijora!

Cornelia
36+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

este fff periculos stafilococul auriu

asa creste bebicu
pozici cu noi
Apropo de asta...o fata de la noi parca a fost depistata cu stafilococ.Imi pare rau ca nu mai imi amintesc cine...oare ce a mai facut?Fetele,cine isi aminteste?ca neuronul meu e in concediu

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Fetelor, sa nu fiti ingrijorate, din cauza scandalurilor sunt convinsa ca e perioada cea mai sigura pentru a naste. S-a spart in sfarsit buba si fac curatenie, macar de frica si gura presei, daca nu din proprie initiativa. Va dati seama ca daca ar mai aparea acum cazuri de infectii cu material contaminat ar pica toti de pe scaune, incepand cu ministerul, le tzatzaie la toti partile dorsale si acum sigur nu mai risca nimic.
E ca atunci cand pica vreun avion, toate celelalte sunt controlate la sange...

Ana 33+ cu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

asa creste bebicu
pozici cu noi
Mie mi-a trecut frica asta...si frica de nastere,care era mai mare...acum sunt pe ganduri ca,asta e ultima saptamana in care mai sunt soar eu cu sotul,ne putem plima singuri,putem vb in liniste,putem pleca oriunde,iesi cu cine vrem,dormi cat vrem..etc...apoi se va invarti totul in jurul mogaldetei,se va schimba TOTUL pentru TOTDEAUNA...cuvinte mari mi se par

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

vivela noi ne batem capul cu igiena si curatenia din spitale cand cel mai grav lucru este acela ca unii medici au inceput sa nu isi mai dea deloc silinta in ingrijirea unui copil, ce am putut sa vad la Budimex am ramas inmarmurita

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nikol : da, pot sa zic ca ma bucur ca sunt luate spitalele acum la puricat in vederea sterilizarii, produselor si asa mai departe ... problema este ca valul va trece si sunt curioasa daca vom ramane cu ceva dupa trecerea lui ... se vor respecta normele de sterilizare si cumpararea produselor licentiate sau doar pentru o perioada ?

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput