Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Onana imi pare rau ca treci prin asa ceva
sper sa gasesti pe cineva cu experienta in muls, o prietena, cunostinta etc
legat de pompe stiu ca cea de la avent, manuala este foarte buna....nu stiu ce pompa folosesti dar poate ai putea incerca si cu acest model, poate gasesti la o cunostinta
te imbratisez si iti doresc multa putere

37+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

veronicah pai dak managerii sunt pusi dupa cine este la putere, adca pe plan politic
la noi la spital spre ex s au facut externalizari la spalatorie si la laboratorul de analize, iar la maternitate la laborator si in curand se va face si la spalatorie

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sorana : dupa 2 ore de somn noaptea trecuta cred si eu ca esti suparata, stresata si poate chiar nervoasa ; e bine ca insisti cu mulsul, poate pana la urma isi va da drumul !
Iar despre parerea ta despre sital si faptul ca nimeni nu te ajuta , vad ca doar putine dintre noi sunt norocoase si au parte de servicii k lumea ... pacat, mare pacat !

Iti doresc succes cu alaptatul si nu iti pierde curajul !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 21 de zile si apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Rocsy suntem bine, multumim, maine mergem la eco, abia asteptam sa venim cu vesti!
Eu in rest binisor, ma simt bine, fac plimbari usoare pana la mall si inapoi , am cam terminat cumparaturile pt bebelusa cel putin pt inceput zic eu ca avem deja rezerve, am terminat si bagajul pt spital, deci suntem pregatite de marea intalnire cu bebelusa ce speram sa nu fie inainte de 15 mai asa avem o conventie cu Emma sa nu se grabeasca , dar vom vedea si maine cum stam la eco...

Sorana imi pare rau pt starea ta de spirit si problemutele care le intampini, sper sa se inbunatateasca situatia si sa vina lapticul ca sa nu mai ai probleme. Bafta in toate

Cornelia
36+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Onana, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar sunt cnvinsa ca vei gsii pueerea sa treci peste toate cu brio si sa rezolvati si problema lapticului si colicii lui bebe
dar de la biberon(formula) nu se satura?

da chiar fetelor cum e treaba asta cu formula? cum si cand trebuie sa i da lu bebe? de unde stim ca trebuie sa ii dam si cat trebuie?

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sorana imi pare rau ca esti descurajata de alaptatdar ai incredere si nu renuntaCum spune si R_ocsy incearca sa ceri ajutorul cuiva priceput
In legatura cu spitalul,tu parca nu ai nascut la particular?Nici acolo nu esti tratat uman?

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:8 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

problema reala e ca sisitemul sanitar este in colaps..si asta nu este din vina medicilor
cand intervine presa si cauta atunci ies la iveala multe lucruri ascunse sub pres
din pacate traim in aceasta tara unde doar interesul personal conteaza...
spunea o dr. la un talk show ca s-au cumparat seringi sterile infectate cu stafilococ sau streptococ, nu stiu exact, si daca nu se verifica inainte ar fi fost vorba de sute de oameni infectati
asta pentru ca licitatiile se dau fara un carnet de sarcini clar stabilite...
mi-e greata de acest stat

37+ Matei ...

In plus, produsele respective erau produse in China ... sau mai bine zis pe vreun vapor ! Stim cu toate ce inseamna ieftin = China = nu calitate !!!

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Ale : cu formula ma gandesc ca ti-o recomanda cineva ( pediatru, poate farmacista ) si cred ca dai in functie de varsta ; presupun ca scrie si pe cutie cat dai pentru x luni !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Vad ca se inmultesc scandalurile din spitale, pe sectiile de gine...

Nikol tu nasti la Sp. Jud. Arges ? unde e cazul de septicemie ?

Ruxi 36 + (fara 1 zi ! ) cu
AMR ... cine stie ?

sa nu ma credeti nebuna,dar chiar vroiam sa se intample ceva,sa faca astia curat fratilor,ca asa au inceput sa faca doar cu televiziunea curatenie,nesimtitii....
am incredere in doctora mea care e foarte stricta,cu curatenia la fel.....cu Dumnezeu inainte,sa ma fereasca de vre-o problema,bebelusul in primul rand,ca eu una ma consider cat de cat imuna,nu am luat antibiotice la viata mea si ma gandesc ca as reactiona cu apararea organismului.....ti se poate intampla oriunde si la Bucuresti,Pitesti...sa aiba grija Dumnezeu de noi toate

NIKOL37+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 2 saptamani,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

eu incep sa intru in depresie dupa acum ca nu ma voi descurca cu pitica, si ca voi plange si eu si ea, ca nu am sa fiu o mama buna

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput