Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Rocsy , uite chiar intrebam de tine acum 2 minute!

Cornelia
36+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Succes maine la eco !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 21 de zile si apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor ce naiba au inebunit toti acum knd trebuie sa nastem si noi cu scandalurile???
intai a fost la mat.bucur, acum la cf2, si mai nou la pitesti
pana la urma nastem acsa?

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Tigruta ??? Chiar nu mai dai nici un semn ! Tot in patut ? Sper ca esti bine !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

rocsy ce amr impresionant ai

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Eu zic ca infectiile in spitale sunt mult mau multe ... doar ca nu toate sunt declarate sau mediatizate ( parerea mea ). Si nu ma refer doar la maternitati , la spitale in general !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare scumpe mamici si burtici!

Nu am mai intrat decat sa va citesc asa, pe diagonala, nici nu am vrut sa va intristez, eu nu sunt in cea mai buna forma..Din spital am facut o mica depresie din cauza faptului ca nu-l pot alapta pe bebe si nimeni nu a vrut sa ma ajute, iar singura nu am cum sa ma descurc. Problema e ca nu am nici lapte, de-abia ieri au curs la pomapa vreo 10 ml de colostru (din ambii sani, deci cate 5 ml din fiecare) dupa 20 de minute de scos cu pompa. Sfarcuri stiam ca nu am, am crezut ca reusesc cu protectiile din silicon, dar bebe trage de cateva ori si cand vede ca nu curge nimic se enerveaza, plange si nu mai reusim mare lucru. Oricum il tin 10-15 minute cu forta la san, dar fara niciun rezultat. De ieri au inceput sa se umfle sanii, sunt ff durerosi, dar tot nu iese mare lucru, reusesc 20 ml dupa minim 20 minute de muls, am doar mica satisfactie ca-i dau lui bebe ceva-ceva.
In spital nu mi-a placut cum am fost tratata, dar asta e o alta poveste..

Azi-noapte am petrecut prima noapte acasa, in 4 si a fost de cosmar: pana la 12 ne-am ocupat de copii, muls, etc si cand sa ma bag in pat s-a trezit Tudor (care mancase la 22.30, dci n-ar fi avut motive)si a plans continuu, fara nicio oprire, pana la 4.30 dimineata Avea gaze, il durea burtica, nu l-a calmat nimic, e drept ca nu credeam ca pot aparea colicii dupa 3 zile de viata doar asa ca nu aveam nimic in casa..Culmea e ca si Matei care de obicei doarme bine, acum s-a trezit si el de 2 ori plangand, asa ca in final am dormit de la 5 la 7. Acum fug sa-l iau de la gradi, imi simte lipsa si eu nu reusesc sa ma ocup si de el, imi este ff greu sa ma ocup asa cum as vrea de ei. Si cel mai mult ma streseaza ca nu-i pot da laptic lui Tudor, la noi cu masa e asa: folosesc pompa 20 minute, apoi ma lupt cu el sa stea la san 10-15 minute si apoi mananca si biberon, doar ca nu ma multumeste deloc cum se desfasoara lucrurile.

Revin mai tarziu, fete dragi, vedeti ca nu sunt asa curajoasa?? Nasterea si recuperarea sunt floare la ureche, pt noi sunt alte pietre de hotar..
Uff, o sa treaca toate, doar ca acum sunt cu moralul in pom...

Va pe toate, o sa incerc sa recuperez si cu cititul..

Sorana, mami de Matei si 38 + cu Tudor

AMR...1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

problema reala e ca sisitemul sanitar este in colaps..si asta nu este din vina medicilor
cand intervine presa si cauta atunci ies la iveala multe lucruri ascunse sub pres
din pacate traim in aceasta tara unde doar interesul personal conteaza...
spunea o dr. la un talk show ca s-au cumparat seringi sterile infectate cu stafilococ sau streptococ, nu stiu exact, si daca nu se verifica inainte ar fi fost vorba de sute de oameni infectati
asta pentru ca licitatiile se dau fara un carnet de sarcini clar stabilite...
mi-e greata de acest stat

37+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Eu zic ca infectiile in spitale sunt mult mau multe ... doar ca nu toate sunt declarate sau mediatizate ( parerea mea ). Si nu ma refer doar la maternitati , la spitale in general !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
Eu sunt sigura de asta

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:8 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

rocsy ce amr impresionant ai

asa creste bebicu
pozici cu noi

Am zis ca de acum numar zilele, mai ales ca am ales si data !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

ai dreptate rocsy asa este,si sunt mult mai multe infectii de cand s au facut externalizari la spalatorii

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput