Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu30 spune:
Buna dimineata burtici si mamici! ![]()
Laurita dr meu nu mi-a vorbit deloc de programare la cezariana, deoarece nu cred ca ma vedea niciodata ajungand la termen,ca ma tot intreba daca stiu ca sarcinile gemelare nu prea ajung la termen.
Si cred ca nu e corect sa ma programeze inainte de termen in ideea ca poate imi face ceza si eu as fi dus mai mult.
Dar cred ca daca as ajunge la 37 nu m-ar mai lasa ca mi-a zis ca la 37 sapt sa intrerup gynipralul si dupa intreruperea lui in maxim o zi se rupe apa ![]()
Vad ca si la Marylena i-a amanat programarea si noi avem aceeasi varsta a sarcinii.
Cu toate ca asa mi-ar placea sa ma stiu cu programare, ca ma streseaza rau ideea ca in orice moment ”hai repede la spital”, nu apuc sa ma pregatesc sufleteste ...
Ruxi
36 + (fara 1 zi !
) cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Am dormit 4 ore legate !Nana 37+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -3 sau mai putin ?! |
Cu drag si altadata
daca a fost cu efect 
Ruxi
36 + (fara 1 zi ! 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
| citat din mesajul lui veronicach ruxi felicitari pentru cele 36 de saptamani ![]() fetelor mie nu mi-e foame..mai trece cineva prin asa ceva? 37+ Matei ... |
Multumim pt. felicitari

Vero eu sunt fix invers, mie mi-e atat de foame, tot timpul as manca, dar noroc ca ma apasa pe stomac si mi-l micsoreaza si astfel trebuie sa ma opresc ca nu mai intra, iar daca mananc prea mult ma simt rau, ca ma simt greoaie si nu mai pot nici umbla
... si abia imi revin 
Ruxi
36 + (fara 1 zi ! 

AMR ... cine stie ?

cusa spune:
Neatza si de la noi mai pe la pranz asa!
Un
pt toate burticile si mamicile de la noi, sper ca sunteti cu toate bine, Rocsy , Taty-ana sunteti bine? nu ati mai prea dat semne pe aici! Sper Taty_ana ca a trecut depresia aia, hai ca mai un pic!
Noi suntem bine, bebelusa activa, maine mergem la eco sa vedem cum mai stam si cat a mai luat in greutate, abia asteptam!
o zi frumoasa !
Cornelia
36+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
bubu30 spune:
Vad ca se inmultesc scandalurile din spitale, pe sectiile de gine...
Nikol tu nasti la Sp. Jud. Arges ? unde e cazul de septicemie ?
Ruxi
36 + (fara 1 zi !
) cu 

AMR ... cine stie ? 

r_ocsy spune:
Buna burtici si mamici !
Felicitari fetelor pentru rezultatele de la eco ( am citit rapid si nu mai retin cine ).
Marylenac : se pare ca nu scoatem maine motatele oentru tine si ai predat stafeta Aniskei
!
Astazi am fost prin oras si acum sunt putin cam obosita , tare repede mai obosim acum
. In rest, nimic de raportat ; ieri nu am intrat deloc pe net ... pur si simplu ma scotea din sarite calculatorul (
prostii de gravida presupun
).
Vad ca a aparut un nou caz de infectie la maternitate, de data asta in Pitesti ... cica instrumentele sterile de provenienta din China ar fi de vina . Asa ceva inca nu am mai auzit ... desi teoretic pare posibil !
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 21 de zile si apare
!
cusa spune:
Ruxi felicitari pt 36 ! Hai mai un pic! 
Cornelia
36+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
cusa spune:
Rocsy , uite chiar intrebam de tine acum 2 minute!
Cornelia
36+ cu
Emma
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui cusa Ruxi felicitari pt 36 ! Hai mai un pic! ![]() Cornelia 36+ cu EmmaBe gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none! |
Multumesc
felicitari si voua 
Si multa bafta maine la eco : va asteptam cu vesti noi si bune !
Ruxi
36 + (fara 1 zi ! 

AMR ... cine stie ?

r_ocsy spune:
Cusa : multumesc ca ai intrebat de mine , tocmai ce am aparut
. Tu ce mai faci ?
Taty_ana citisem ca este ok, cred ca mesajul era de ieri sau alaltaieri .
Mira : eu vad forme adevarate de manute si picioruse doar cand visez
, in rest doar denivelari sau umflaturi si mereu ma intreb daca e piciorusul sau manuta
.
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 21 de zile si apare
!

?!