Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a 'Neata burtici, mamici si bebici !Am dormit 4 ore legate !Nico, spor la tricotat, asteptam sa vedem roadele muncii tale! Marilena, daca semnatura ta e corecta, era chiar mult prea repede pentru ceza, bine ca s-a mai amanat sa se dezvolte putin bebe! Laurita, cum mai e Ilincuta? Te lasa sa dormi? Aniska, una mica, asa, sa te obisnuiesti ![]() Nana 37+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -3 sau mai putin ?! |

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
37+cu
MELISSAAMR...3 ZILE!!!
veronicach spune:
n_a_n_a, ruxi dragele de voi, cand citesc cat de greu va este ma simt tare favorizata...va trimit cate un 
nana..piticii astia nocturni ar trebui impuscati.... asa ganduri aduc cu ei
ruxi felicitari pentru cele 36 de saptamani
nana, laura si ruxi multumesc pentru aprecieri....ruxi e o mini padurice mai jos de cimitirul militar unde am gasit acel mar superb..
mommy_to_be si eu vroiam sa intreb asta....eu vad cate o galma mai mare sau mai mica dar nici vorba de degetele sau talputa...probabil ca ar trebui sa se miste destuk de violent ca sa se vada..doar intre neoi si ei este lichid amniotic, placenta, grasime si pielea de pe burta...toata ziua stau cu ochii pe burtica ca pe o bomba dar inca nimic..sincer nici nu mai sper![]()
NicoletaB ce harnicutza esti....asta este eu sunt antitalent.. " Dar, tu asa repede ai invatat sa tricotezi din revista aia?" 

maribell la noi nici codita de cireasa...doar capsuni scumpe si fara gust
din care imi cumpar zilnic, ca nu am alta ocupatie..aseara mi-am mixat capsunele cu banana si kiwi..asta a fost masa de seara
fetelor mie nu mi-e foame..mai trece cineva prin asa ceva?
37+
Matei ...
veronicach spune:
a si am uitat sa va spun..duminica am facut si un mini filmulet pentru bebe... sa vada unde a stat
...scurtutz ca suntem amandoi rusinosi in fata camerei dar deajuns![]()
37+
Matei ...
cris_09 spune:
Fetele..cam liniste pe aici!!!
Poftiti la o crema de zahar ars sa prindeti glas
poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:8 zile
aleesicoo spune:
buna fetele
inca o noapte de luna plina si inebunesccc
am adormit pe la ora 04.00 azi dimineata
si de vise numai zic , ca deja ma ingrozesc si ma trezesc plangnd
Sabina, Laura sa inteleg ca Infacolul da roade? este mult mai bun decat sab simplex?
ma gandeam sa cumpar si eu si sa il am in casa preventiv
Aniska ce putin mai ai
. Scot si eu una mica, sa se dezmorteasca
legat de manute, picioruse de vazut prin burtica nici eu nu am vazut, dar pot confirma ca un piciorus il are in permanenta spre rinichiul meu drept. nu ajunge pana la el dar sta fata mea foarte cracita, si cand isi schimba pozitia si isi ridica fundul in sus imi face o burtica ca un salam de tuguiata
Crissy, mi am adus acum aminte ca vroiam sa te intreb daca inafara de iosup la 22 de sapt cand ti a zis de problema la rinichi(nu mai stiu exact ce) ti a mai spus cineva?
pt ca mie cand mi a zis iosup la 22 de sapt de hipotonia pielocaliceala de 6mm, acum la 32 de sapt mi a zis ca este de 3 mm.
si am stat d vb cu un nefrolog ff bun de la spitalul unde lucrez eu si mi a zis ca este ff posibil sa nu o mai aibe deloc la nastere ca deja se inkide usor usor si ca rinichii oricum se formeaza f bine la 1 an extrauterin
, am facut investigatiile astea ca intrasem in paranoia
ufff iertati-ma ca m am intins atat, dar mi am mai adus aminte si eu cate una alta![]()
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in34 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

Ioana5255 spune:
neata,
artu ce bine a luat sabina in greutate. ca la carte 1 kg pe luna. ale mele sunt cam in urma, poate ekaterina sa atinga 1 kg.
am dormit mai bine azi noapte, nu stiu fetele cum s-aui trezit, tati nu isi mai aminteste, eu am dormit de la 10 la 3. ekaterina a dormit de la 3 la 7, 7-9. 9-12 si iustina de la 3 la 6, 7-9 si inca doarme. parca e mai de efect infacolul dar nu ma bucur pana nu trec cateva nopti.
Crissy_C spune:
Hola burtici!
Multumesc pt incurajari Laurita, Sabina, Maria, Nana
M-am hotarat, de nascut nasc la Medlife, gata
Mai ramane sa cunosc maine si o dna dr de acolo, Caliopia Parfene se numeste, si sa ma decid daca nasc cu dansa sau cu dr. care mi-a urmarit sarcina pana acum... Despre ea am citit numai de bine, ca ar fi o persoana calda si apropiata, acum sa vedem maine, o sa va zic ![]()
Alinutzaa, tu te-ai decis cum faci? Doctorita ta ce zice, poti naste cu ea in alta parte?
Laurita, ce bine ca doarme mult Ilincuta, lasa, nu te ingrijora, somnul e asa important, la fel de important ca papa. Bucura-te ca ai asa o minune cuminte si ca nu o chinuie colicii
Marylena, veste buna ca nu mai nasti maine, nu?
Daca ai 35 de sapt cate apar in semnatura, atunci super ca dr a decis sa lase bebe sa mai creasca. Lasa ca nu pierzi tu garda din mai 
Ela-Anda, bine ai revenit, sa ne scrii mai des, felicitari pt alegerea datei nasterii!
Mira, nici eu nu cred ca vom vedea forme de manute sau picioruse, si eu stiu cand se impinge cu piciorusul, pt ca simt ceva mititel cum vrea sa iasa prin burtik si stiu cum e pozitionata...Dar nu stiu daca e genunchiul sau talpica... 
Ale, mie mi-a spus si dr meu la eco despre dilatatie, se pare ca a mai scazut, dar e pe la 8 mm parca acum, o sa facem eco la nastere sa vedem daca e alarma falsa sau e vreo pb... Oricum, si eu stiam ca pana la varsta de 1 an se poate rezolva de la sine...
Cristina, fericita
33+ cu
Patricia
AMR 6+ 

aleesicoo spune:
off crissy cred ca dak mergem la 100 de medici toti ne vor spune altceva, fiecare cu viziunea lui, parca nu ar face toti aceeasi medicina
tu ai stabilit data ?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

Crissy_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo off crissy cred ca dak mergem la 100 de medici toti ne vor spune altceva, fiecare cu viziunea lui, parca nu ar face toti aceeasi medicina tu ai stabilit data ? asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Pai Ale, la tine oricum nu e o problema, limita maxima e 5 mm
Cristina, fericita
33+ cu
Patricia
AMR 6+ 
aleesicoo spune:
pai la 22 de sapt mi a zis ca are 6 mm si acum la 32 k are 3 mm
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma