Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Recuperez ce ati scris in acest capitol, caci in celelalte nici o sansa!
Ieri m-am apucat de tricotat. Am terminat un crac de pantalon si poate azi am produsul finit.
asa drag imi e!
31+ 
NicoletaB spune:
Cris- felicitari pt madam soacra! Frumos din partea ei!
Corina- am gasit un magazinas pe Ion Mihalache, cam vis a vis de Mega Image.
Am luat fire speciale pt bebe, am luat 2 perechi de andrele, 2 crosete si ate cacalau de 100 RON.
Maica-mea radea de mine, ca abia asteapta sa vada ce fac eu acolo, amenintandu-ma ca eu sa fac si ea sa descoasa! Deh, ea e maestra, de la ea am invatat.
Mi-am luat si o revista "Lucrul de mana", iar sotul aseara cand a venit ma intreaba" Dar, tu asa repede ai invatat sa tricotezi din revista aia?" Adevarul e ca din clasa a 5-a nu am mai tricotat. Nici nu credeam ca-mi mai iese sa pun ochiuri pe andrele, dar reflexele au ramas.
Citesc postarile fetelor cu bebelasi acasa si asa limbi straine mi se pare ca vorbesc atunci cand pomenesc de problemele cu bebeiii!
Momentan tac, caci habar n-am, dar si cand o veni printesu' meu sa vedeti intrebari peste intrebari!
O zi buna fetelor! Ma duc la tricotat!
31+ 
Reallaura spune:
Nicosi eu ma apucasem de tricotat cu Mirci, dupa o luuunga pauza. nu se pierd reflexele.. e ca mersul pe bicicleta.. spor la treaba, sa ne arati si noua ce faci!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
marylenac spune:
Buna dimineata,
Dragelor, intru repede-repede sa va spun ca am fost aseara la dr. ginec si : NU voi naste maine, pe 29.. M-a vazut si la ecoraf si ce sa vezi? bb era intors cu caputul in jos desi acum nici o saptamana se intorsese cu funduletul spre iesire. Chiar nu mai stiu ce sa cred, ori celebrul ecografist nu a vazut exact pozitia, desi....mi-e greu sa ....ori bb face tumbe tot timpul si s-a intors in acest timp.??????????? Dr. a spus ca nu tr sa fortam lucrurile , ca bb inca mai creste, ca este bine pt el...la masuratori, femurul tr sa mai creasca, etc..
Deci, mai asteptam putin. Si u stau iar ca pe ace, sa prind urmatoarea garda din mai.
Va pup pe toate si ma apuc de citit din urma cat iau micul dejun.
Mami de Matei nazdravan si 
35 s
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marylenac Buna dimineata, Dragelor, intru repede-repede sa va spun ca am fost aseara la dr. ginec si : NU voi naste maine, pe 29.. M-a vazut si la ecoraf si ce sa vezi? bb era intors cu caputul in jos desi acum nici o saptamana se intorsese cu funduletul spre iesire. Chiar nu mai stiu ce sa cred, ori celebrul ecografist nu a vazut exact pozitia, desi....mi-e greu sa ....ori bb face tumbe tot timpul si s-a intors in acest timp.??????????? Dr. a spus ca nu tr sa fortam lucrurile , ca bb inca mai creste, ca este bine pt el...la masuratori, femurul tr sa mai creasca, etc.. Deci, mai asteptam putin. Si u stau iar ca pe ace, sa prind urmatoarea garda din mai. Va pup pe toate si ma apuc de citit din urma cat iau micul dejun. Mami de Matei nazdravan si ![]() 35 s |
Buna dimineata fetelor!

Stai linistita draga mea...e inca devreme la tine...se pare ca bebe vrea sa mai stea la caldurica in burtica!
Va invit la

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
37+cu
MELISSAAMR...4 ZILE!!!
n_a_n_a spune:
'Neata burtici, mamici si bebici
!
Am dormit 4 ore legate
!!! Si inainte am mai atipit cate putin; cred ca m-a rapus epuizarea! Ruxi, de acum inainte esti consemnata la urat "somn usor" in fiecare seara, ca vad ca tine
!
Nico, spor la tricotat, asteptam sa vedem roadele muncii tale!
Marilena, daca semnatura ta e corecta, era chiar mult prea repede pentru ceza, bine ca s-a mai amanat sa se dezvolte putin bebe!
Laurita, cum mai e Ilincuta? Te lasa sa dormi?
Aniska, una mica, asa, sa te obisnuiesti
: 
Nana
37+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3
sau mai putin
?!
Vivela spune:
neata
marilena, cred ca e o veste buna ca nu nasti maine...lasa ca mai e timp, bucura-te cat mai poti de burtica si de un pic de liniste
. cred ca bebe stie mai bine cand e vremea de scos nasucul in lume
.
mira, nu, nici eu nu vad forme de palmute sau de picioare prin burta, nici nu cred ca e totcmai ok sa le vezi (m-ar cam speria, pe bune!)...adica nu cred ca e pielea atat de subtire incat sa vezi clar contururi (plus ca bebe sta in lichid, nu e doar pielea, mai e si uterul...). dar eu simt si imi dau seama ca impinge cu piciorusul, se simte o chestie ca o galma micuta cum se intinde acolo, sa-si mai dezmorteasca oasele
. dar chiar forma de talpa, nici vorba...stiu ca umbla pe net o poza cu niste talpite care se vedeau prin burtica unei gravide, dar cred ca era fake...
si apropo de impins cu picioarele, dupa ce simt, e posibil ca zmeul meu cel mic sa se fi intors cum trebuie, nu-i mai simt capusorul in zona buricului, ba chiar as zice ca il simt undeva foarte jos, pe col...dar tot nu sunt foarte sigura, vad eu la eco pe 4 mai...
va pup, revin, am de rezolvat ceva f urgent si ii dau bataie...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ela-anda33 spune:
Neata!
sper ca o sa ma primiti printre voi din nou , nu am mai scris de mult.
Felicitari pentru toate mamicile de la noi de la odisee CARLA, SABINA , IOANA, LAURITA, ROXI, MURICA,SORANA,ALINETTERO

o sa va rog sa ma treceti si pe mine la programari nasteri cu data de 16 mai.
Ela
36+
cu Mara Ioana si mami de Alexandru (21.04.1999)
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Neata!!!!!!!!!!! Multumim de cafeluta Anamaria! poze Cristina 38+ cu Sebi![]() AMR:8 zile![]() |
Sa aveti pofta!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
37+cu
MELISSAAMR...3 ZILE!!!

Cristina
AMR:8 zile