Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ioana, intr-un fel mi-e teama sa ma gandesc la periada "post" burtica... E un pas in necunoscut pentru noi, pe de-o parte este nesiguranta ce vine impreuna cu statutul de parinti "proaspeti", pe de alta parte deja avem amandoi asa un... instinct, o intuitie legata de ce va sa vina, care ne da sentimentul ca ne vom descurca, pentru ca ne iubim mult copilul si vom gasi mereu sprijin unul in celalalt... O sa o luam cate un pas pe rand, iar la bebe 2, vom fi deja experti .

Ruxi, cred pana la urma ca e normal sa avem tot felul de temeri si fobii, mai ales ca n-am mai trecut prin asa ceva niciodata. Sa speram ca toate vor ramane la nivel de paranoia.

De vineri incepand am un copil extrem de agitat; nu mai are "spatiu de manevra" dar se tot intoarce de pe o parte pe alta si se tot impinge in coastele mele. Ma bucur enorm sa o simt , insa (sa nu se supere pe mine) imi creaza asa o stare de disconfort de la durere si lipsa de aer... Plus ca am mai observat ceva ( o sa ii spun medicului joi): deasupra buricului, cam la vre-o 4-5 cm, am asa, ca un fel de ganglion, de marimea unei boabe de fasole, dureros la atingere si care tot fuge pe sub piele. Oare ce-o fi?

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Plus ca am mai observat ceva ( o sa ii spun medicului joi): deasupra buricului, cam la vre-o 4-5 cm, am asa, ca un fel de ganglion, de marimea unei boabe de fasole, dureros la atingere si care tot fuge pe sub piele. Oare ce-o fi?

am avut si eu asa ceva, chiar ma stresa ca era dureros, dar disparea singur, iar aparea, ...
vazand ca dispare singur nu m-am ingrijorat
acum nu il am

Ruxi 36 + (fara 1 zi ! ) cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30
am avut si eu asa ceva, chiar ma stresa ca era dureros, dar disparea singur, iar aparea, ...
vazand ca dispare singur nu m-am ingrijorat
acum nu il am

AMR ... cine stie ?

Asa era si la mine, insa de cateva zile nu mai dispare; poate din cauza ca mi-e burta mai tot timpul tare din cauza miscarilor fetitei. Se simte mai bine pe burtica tare. Dar daca nu sunt un caz izolat, nu-mi mai bat capul

Mergi la inceput

Acum am vazut ca luna plina e maine, 28.04. la ora 15.18.
macar bine ca nu e noaptea

AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Pe mine ma enerveaza luna noptile astea pentru ca-i prea multa lumina afara, parca imi intra in ochi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Pe mine ma enerveaza luna noptile astea pentru ca-i prea multa lumina afara, parca imi intra in ochi

Eu nu pot sa dorm noaptea fara jaluzelele trase, nu pot dormi cu lumina deloc.
Asta mi se trage din studentie, cand colega mea de camera batea o patura in cuie in rama geamului ca sa poata dormi pana la pranz a doua zi, dupa ce ne intorceam noaptea tarziu din club.

AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Eu nu am jaluzele la geamuri, nici macar draperii, dar pana acuma n-aveam nicio treaba cu ce fel de luna e afara
Ma duc sa-mi iau barbatelul de urechi si sa-l aduc in pat (se uita la meciuri la televizorul din living) ca maine dimineata iarasi plange cand suna ceasul...
si usor!

Mergi la inceput

Noapte buna si cu somn cat de mult

AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Uf... iarasi am ratat o zi de forum si iarasi mi-am rupt spatele pe scaun citind.

Felicitari burticilor care au stabilit data nasterii, felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco!

In ultimele 2 zile am inceput sa ma misc incredibil de greu... nu ma gandeam ca voi ajunge in halul asta... am asa, un feeling, ca Maya nu va sta in burtica pana pe 14 mai, cand e programata cezarina. Asta seara mi-am finalizat in detaliu bagajul.

Am si o intrebare: Voi vedeti prin burtica forme de manute/piciorute? Ca eu am asteptat asta toata sarcina, iar acuma nu prea pot sa vad mare lucru, de burta...

Cu parere de rau ca azi nu am reusit sa ma adresez fiecareia, ma bag in pat, caci noada mea urla de durere, iar eu odata cu ea.

Va pupic burtici!

Mira fericita 36+cu Maya Alesandra

AMR 3 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

O astept pe Ilinca - era sa spun Sabina- sa se scoale sa ii fac toaleta: urechiuse, buric, pampers, nasuc.tot are mucisori verzi Ii scot cu aparatul ala cu care poti trage mucisorii cu gura, e f bun la bb mic.

Sabina ma bucur ca s-au linistit fetele. Inseamna ca merge infacolul si la voi.
Artu dulcica foc bucalata ta!! Cat cantareste acum ca mie mi se pare grasuna!
bubu, wow, 36+! Drul tau ce zice, cat te mai lasa cu programarea la ceza??
Nana draga de tine ce mai tragi si tu imi pare rau
Vivela si mie imi era groaza de ceza cand eram gravi cu Mirci, dar parca si de urletele de cosmar ale femeilor din sala de nasteri...brrrr...a urlat una intr-o seara, am crezut ca au nascut 20 de femei...cred ca fiecare femeie cu experienta ei, unele chiar au noroc de nasteri usoare, altele se chinuiesc Cumplit mi se pare sa incerci natural si sa dai in ceza. Sper sa se intoarca puiul tau in pozitie si sa nasti usor!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Mergi la inceput