Burtici cu flori de liliac mai-iun'10 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Alesicoo, linistita ma poti suna sau imi poti trimite mesaje oricand !

Ruxy, eu sunt sigura ca gemanutii tai vor fi cei mai grasunei ! Eu am dureri nasoale de spate si bazin de o gramada de vreme; ma si plangeam saptamana trecuta ca am ajuns sa-mi trezesc sotul sa ma ajute sa ma dau jos din pat sa ma duc la baie... Si imi mai si pocnesc oasele ceva de speriat de cate ori ma intorc in pat, parca mi se dezbina incheieturile. De stat intr-o pozitie stau maxim un sfert de ora... Dar nu ma mir, ca sunt campioana absoluta la stat in pat, din pacate; prestez aproape non stop de la sase saptamani...

Ioana, ce bebelusa dulcica ai ! Subscriu si eu parerii generale despre zapada: m-ar apuca o depresie de zile mari; e atat de placut sa stau toata ziua cu geamul deschis si sa ma bucur de soare!

Ana (anamariam79) felicitari pentru bebe grasunel sau grasunica si pentru data nasterii !

Crissy, imi pare rau pentru povestea cu CF2, dar poate tot raul e spre bine: o sa fii mai in siguranta la Medlife!

Vivela, si eu sunt extrem de panicata (reusisem sa ma linistesc la un moment dat, insa acum ca se apropie momentul o iau iarasi razna) si mi-e o groaza de mor de taiat! Si asta de cand am inceput sa corbesc cu medicul despre protocoale de anestezie, cateterizari si alte chestii din astea scarry... Da' nu am ce face ! Iti tin pumnii ca Damian sa stea cum trebuie ! Eu si acuma mai "visez" ca intru in travaliu si nasc repede, repede si nu mai apuca sa ma taie , da' stiu ca asa as risca viata fetitei si propria mea viata... Am o curiozitate: doctorul tau e o "bunaciune" ? Ca poate n-ar strica sa mai visezi .

Mary, multumim de vestile bune de la Alina !

Cordelia, deci sambata iti scoatem agitatele ? Tin pumnii sa fie bine!Eu inca nu am inceput sa ma interesez de indemnizatie... Nici macar de banii pentru trusou...

Maria draga , ne bucuram de entuziasmul tau, dar te rugam mai da cate un enter printre pupici si floricele ca ni se latesc paginile rau de tot!

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Apropo, ca tot am cobit ca sunt mai bine cu stomacul: am devenit din nou un balaur care scoate flacari fara sa fie impresionat de calmante gastrice de niciun fel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ehe, Maribell, pe mine ajutoarele m-ar fi incurcat; asa ne-am descurcat si ne descurcam f bine in 5.

Nana, mai, stomacul ala al tau e naravas tare; sper sa scapi dupa nastere cu tratament cat mai lejer.
Cat despre cezariana, stai calma ca nu e asa de rau. Ma crezi?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Ioana, te cred , si partea rationala a creierului meu imi spune ca o iau razna; pacat ca partea cu "pitici" face galerie mai puternic, si se aude mai bine . Si imi mai spune partea rationala (da' trebuie sa ma concentrez bine ca sa o aud ) sa-mi aduc aminte cat sunt de puternica, si cum m-am ridicat din pat si m-am dus la baie la patru ore dupa o operatie luuunga de apendice perforat, cat de curajoasa am suportat toate durerile, si ca de data asta va fi mult mai usor si scopul unul incomparabil mai plin de satisfactii... Da' urla "piticii" mei parsivi de ma enerveaza, nu alta , mai ales noaptea cand nu pot dormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Trebuie sa marturisesc ca si pe mine m-a apucat rau frica de nastere si tot ce inseamna ea , dar in primul rand mi-e frica de ruperea apei, apoi sa nu se angajeze careva din bebei si sa ratez cezariana, si multe alte temeri ...

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

pai, zic si eu, mai bine te gandesti la cum o sa fie dupa; o refacere rapida (pe cat posibil) te va ajuta sa ai grija de Adelina si sa raspunzi cat mai bine nevoilor ei; operatia vine si trece asa de repede de nici nu apuci sa-ti dai seama;

apoi vine o moleseala care insa e combatuta de adrenalina si nu te prea poti odihni, apoi stai si te uiti cu orele la bebe si te gandesti la ce minune ai, apoi vine furia laptelui, apoi bebe care doarme sau nu, plange sau nu, nopti in care se amesteca grija ca trebe sa pape bebe, cu nevoia organismului tau de somn (aici m-am educat si ma trezesc cu bucurie cand cere sa manance si ma gandesc "las ca dorm ziua"-dar ziua imi place sa o las sa doarma, ca si acum, pe mine); pe cand i se lungesc orele de somn incep sa apara dintii si tot asa;

deci o sa fie cam ocupate zilele si noptile vreo cativa ani dupa operatie....

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Ruxi, dar din cauza placentei tu iti "permiti" sa ratezi cezariana?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Alina, am vazut si eu ce se intampla cu Spitalul CF2, eu aveam o impresie destul de buna despre acest spital, ce sa mai zicem de altele care sunt vai de mama lor daca si pe aici se intampla lucruri grave. Poate ca e mai bine ca s-a intamplat acum, inainte sa mai nenoroceasca alte femei si bebei, DD e cu tine, vezi? Si sunt convinsa ca dr. ta n-o sa te lase asa, undeva tre’ sa nasti si tu, insa e un stres in plus pentru tine, numai de asta nu aveai nevoie. Hai capul sus si vezi partea plina a paharului!

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Theodora da, si eu aveam o impresie buna despre spital. Dar vorba ta, bine ca s-a intamplat acum, ca de nascut n-o sa nasc in strada. E un stres in plus dar am incredere in dna mea doctor si mergem inainte. Oricum eu cand am ales, am ales doctorul si nu spitalul.
multam pentru sustinere

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 36+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ruxi, dar din cauza placentei tu iti "permiti" sa ratezi cezariana?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Dr meu mi-a zis ca placenta mea nu e o problema pt. nastere naturala, si chiar m-a intrebat daca nu vreau sa incercam natural, dar i-am zis ca nici nu vreau sa aud.
A zis ca imi face cezariana doar pt ca am gemeni (placenta cica nu e cu probleme), sarcina gemelara fiind singura indicatie de cezariana la mine, ca daca as avea sarcina unica nu l-ar lasa seful clinicii sa imi faca, stii ca asa e la clinicile de stat, nu fac la cerere cezariana.

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Nu am mai avut rabdare si mi-am schimbat semnatura, asa ca sa ma simt eu mai bine si bebeii mai mari

a facut bine la psihic schimbarea, deci nu ne mai doare nimic
sper sa tina binele asta ...

Ruxi 36 + (fara 1 zi ! )cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput