Prietene la bine si la greu - 5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

nu mai recuperez eu in vecii vecilor
am citit cateva posturi doar scrise de si am uitat tot. cap 4 e tot necitit si uite asa se mai scapa cate o info importanta

monis, ma bag si eu la un parc maine, H?

mami.ilinca, bun venit la noi!

marijan, eu ii dau cu lingurita cate 6 pic de 2 ori pe zi, timp de 3 luni. refacem analizele si vedem daca mai este nevoie

dankutza, felicitari pt cezarica crestinata! Imi pare rau de asa vesti ref la mama ta, dar va fi bine

Laurici, niste aerosoli naturali pe malu marii nu se poa'? pup rechinasa

mai citesc si revin

aa, si azi i-am dat juma de nectarina din import Chile, a fost dulce, zemoasa si foarte apreciata de alex. dupa cateva lingurite i-am amestecat-o cu mar ras

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui marijan90

O intrebare si ma duc afara: fetele care dau fier la bb cum il dau? Si cat timp? Toata luna? sau se face pauza?

mamica fericita de fetita Gabriela

Dau 4 picaturi de fier intr-un bibe. Nu facem pauza. Mi-a spus sa-i dau pana ala un an. Da', deh! A mea nu a vazut lapte de mama si a fost si dismatura. E un fel de "preventil".

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

marijan se calculeaza cumva in functie de greutatea copilului ... cel putin asa a procedat la noi pediatra. Eu ii dau 2 picaturi de 2 ori pe zi, timp de 2 luni.
liliana deci exista si piersici bune ... o sa le gust si pe celelalte atunci, ca aveam de gand sa le arunc... desi daca sunt din acelasi lot e posibil sa fie la fel la gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA am intrat pe linkul tau dar nu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna "dimineata", da' la frapucine nu va cereti azi? Eu spun scurt scurt tuturor sarbatoritilor de azi, imi pare rau ca nu nominalizez dar nu vreau sa gresesc sau sa uit pe cineva. Mi-s varza rau azi, probabil de la baia de ieri, daca m-a mancat sa ma bag in mare cand inca nu era vremea. Rusi, urinale, chestii ... sper sa revin cu forte proaspete, pana atunci va pup cu mare drag pe toate Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

raluci tu ai gustat din piersica? Am luat si eu cu gandul sa ii dau, sperand ca sunt mai zemoase; am gustat din ele si au un gust oribil astea pe care le-am luat ... importate din Chile. Nu au gust deloc de piersica, mai degraba de cartof crud. Nu sunt dulci deloc, nici zemoase si sunt tari. Vreun sfat cum sa le recunoastem pe alea bune?

luat piesrica la borcan Hipp, gustat bun, deci nu am luat fructul fruct

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Rares, sa fi sanatos, sa aduci numai bucurie parintilor

La multi ani Smarandita, Tina , Carla

Ce de bucate alese avem

Petrecere faina

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna ziua si de la noi!

La multi ani Smaranditza, Tina si Carla!

La multi ani bebe Dominic!

La multi ani bebe Rares!

Am fost ieri la spital,a vazut-o un chirurg si NU AVEM FREN,deci nu a mai fost nevoie sa chinuim copilul.
Tati a plecat astazi,acum e in Bucuresti asteptand pt urmatorul zbor...sunt foarte trista astazi. Din fericire in maximum o luna va veni inapoi!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LUMIRICHARD ce veste minunata ca printesa nu are fren. Hai nu mai fi trista ca tati a plecat...stiu ca e greu fara el...Uite ia un limoncello. Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Raluci, pup burtica lui BUBU! abia astept sa trec si eu la supa, sper sa fie de comitet si sa pape bine

Shtephy, mai astept cu portocala, nu ma omor nici eu dupa idea asta, defapt nu prea mi-a placut schema asta data de dr. M-ai omorat cu tortul ala . Catinel, catinel, hai cu pozele alea. Si alex e cel mai fericit cu fundu' gol, drept urmare are juma de ora de zi de stat fara chiloti, si, ca toti ceilalti, se frichineste cand ii pun la loc

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput