Prietene la bine si la greu - 5
Raspunsuri - Pagina 8
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Buna "dimineata", da' la frapucine nu va cereti azi? Eu spun scurt scurt tuturor sarbatoritilor de azi, imi pare rau ca nu nominalizez dar nu vreau sa gresesc sau sa uit pe cineva. Mi-s varza rau azi, probabil de la baia de ieri, daca m-a mancat sa ma bag in mare cand inca nu era vremea. Rusi, urinale, chestii ... sper sa revin cu forte proaspete, pana atunci va pup cu mare drag pe toate |
iar urinale ? sa treaca, rusii lasa ca-i nimicesc americanii, mama lor , chiara mica bine ? buni bine ?
Dankuta - sa traiasca pinkoasa botezata, sanateta multa mamei si voua putere sa treceti cu bine. Nu am fost pe faza daca ai mai zis de bona, e totul bine ?
Many - ce face fundisoru ?
Lavi - te rog astazi vreau cornulete cu gem si cu nuca si fara alcoale doar un pepsi mare cu lamaie
va multumesc inca odata pt sustinerea burtii lui renus
lauricu - nu merge sa ma conectez sa vad pozele, mai incerc, cred ca e de la ei
Simina - iar te-ai dat fugita, te intrebam cum te simti, daca e cu ochi nas si gura ?
Alexa - cum e burtica ?
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Lumi_Richard spune:
S-a schimbat parola de la nov.dec????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lylyana.ion spune:
Lumi,
ce bine ca nu-i fren
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Alinus25 spune:
Ne primiti si pe noi??
Multumesc tare mult fetelor pentru invitatie.
N-am scris pe motivul lipsa timp dar si din cauza celor intamplate, mi-a parut tare rau. Acum m-am hotarat si sper sa fie bine aici in casuta noua...
Ma duc sa recuperez si eu cat am timp.
Lidia74 spune:
Nah ca am n-am fost pe faza sa vaz poza cu tortul lui SHTEPHY. Hm....imi ploua deja in gura...
na_bo spune:
Dankutza- pupam pe Cezarica crestinata, sper sa raspunda mama ta la tratament sa fie bine, spor la treburi
Shtephy- super tortu
Lumi- ma bucur pt. Anabelle, lasa ca trece repede o luna
Vad ca bebeii vosstri dorm mai bine afara.A mea doarme in casa 2-3 ore pana pe la 12-1 si apoi afara numa maxim 1/2 de ora, apoi de la 4 jumate nu mai vrea sa doarma nicicum si la 8 e moarta de oboseala.
pupici tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
many_bani spune:
La multi ani micutule Rares, sa cresti mare sanatos si sa luminezi viata parintilor tai
Dragi mamici Smaranditza si Tina si ptr. voi am un "la multi ani" calduros si tot ce va doriti voi sa vi se indeplineasca
Urez si eu bun venit mamicii care ni s-a alaturat. Ai nascut cu dr. care este mana dreapta a prof. cu care am facut eu FIV, am vrut sa merg pe mana ei insa prea era necomunicativa si pe la 7 sapt. am ales pe alt dr.
Felicitari micutei crestine Cezara
Raluci nu mai vorbesc cu tine, insiri aici tot felul de bunatati si cand sa ma cinstesc si eu cu tine dispari
Shtephy, cat mai stai cu mana imobilizata? sterngarii tai
Mai am multe de spus dar Vlad este gata imbracat de tati sa iesim si eu stau calare pe forum.
Va pup si ne auzim mai pe seara
PS imi place tare mult capul de lista cu majoreta sefa pe care o aici
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Ramonika spune:
Lumi - nu s-a schimbat, eu am putut intra cu vechea parola.
Alinus - bine ai venit!
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
monica_80 spune:
Buna ziua
De dimineata alerg dupa voi si abia v-am prins
La multi ani Smaranditza, Tina si Carla!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI RARESHELU MIC!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI DOMINIC!!!!!!!!!! (scuze pt intarziere)
Ce chefut facem azi!!!!!!!!!
de scump Maria 13.12.2009
pozici
ionelamaria spune:
Buna
eu umblu dupa haine... si ma enervez ca numic nu e frumos... sau ... ma rog... nu e pe gustul meu.... o scot cumva la capat.
Mihnea e teribil de dulce la baie nu reusesc sa-l bag in cadita de agitat ce e , bucuros ca intra in apa... ma topesc toata...
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Rares de lavi pentru 6 lunite
Smaranditza
Grigore _tina
Crlp
sa vad cat apus ca citesc... acusica se trezeste bebe... si plecam iar aiurea
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE