Prietene la bine si la greu - 5
Raspunsuri - Pagina 6
laurairina13 spune:
Lauradi, tot uit sa imi dau si io cu parerea, parca tu ne ofereai o carticica, de ce nu o pui pe fulgusori?zic si io...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
monis5 spune:
Mami.ilinca - eu una nu i-as da fructe din compot (nu mai zic romanesti sau nu ) pentru ca astea contin cantitati uriase de zahar. Si daca ar fi doar asta... dar conservantii... mizeriile puse pe langa zahar... brrrr...
Dankutza - felicitari pentru botez! Ce bine ca a fost linistita papusica!
Si tinem pumnii pentru mama ta, sa dea DD sa fie bine
Laurairina - sa treaca raceala fetii cat mai repede
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dragonitza spune:
raluci tu ai gustat din piersica? Am luat si eu cu gandul sa ii dau, sperand ca sunt mai zemoase; am gustat din ele si au un gust oribil astea pe care le-am luat ... importate din Chile. Nu au gust deloc de piersica, mai degraba de cartof crud. Nu sunt dulci deloc, nici zemoase si sunt tari. Vreun sfat cum sa le recunoastem pe alea bune?
Piciulina a tipat aseara 2 ore si nu i-a convenit nimic. Azi vad ca a luat-o de dimineata la fel, agitata de nu mai stiu ce sa ii fac. Bineinteles ca nu a mancat nici piureul de fructe, abia a mancat san. M-am uitat si la dintisori dar parca sa zic ca nu se vede nimic. Ati mai patit asa?
cristinica09 spune:
Neatza!
Sunt cam nerecuperata dar sper sa am timp azi...nu mai pot sa ma organizez deloc...si am un sot atat de dezordonat ca in curand cred ca vom avea mari discutii...orice ia nu mai pune la loc si-n bucatarie cica ma ajuta ca mai gateste din cand in cand dar mai mult strang dupa...
Banditelul meu s-a intors de pe spate pe burtica ieri si pana seara tot a exersatSi "vorbeste" de trezeste tot blocul,dimineata pe la 7.30...a inceput sa scoata o groaza de sunete...ghe,da,asa mai lung...e o scumpete.Si dimineata bem suc de mar si morcov,acum din bibe ca din lingurita era mai mult pe noi decat in gurita.
Mama cum arata tortul ala pus de STEPHY (parca)
Urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi.
Am vazut frizura KRELIA...iti sta foarte bine...cam asa vreau si eu dar al meu vrea sa ma tund scurt,cica cu tepi sau modern gen emo probabilBinenteles ca nu-l ascult.
Noi avem in meniu azi spanac,stiu ca la unele dintre voi e cahh... ne place dar nu mancam mai mult de doua ori pe an...ca mi-e lene sa-l curat si sa-l spal frunza cu frunza...
Al meu sot va merge la concert la AC/DC iar eu as vrea AEROSMITH...sa vedem ca vine si OZZY si alte trupe pe care le indrageste si n-o sa ne permitem sa mergem impreuna...asa ca voi renunta eu.
Astazi mi-am comandat o masa de calcat cu blat metalic si cica foarte stabila...ca ma indoiam pe jos sa calc...
Ma duc la treaba.
all si sper sa mai revin azi.
marijan90 spune:
O intrebare si ma duc afara: fetele care dau fier la bb cum il dau? Si cat timp? Toata luna? sau se face pauza?
laviniablaga spune:
Fetelor va multumim tare mult pentru urari!Va trimit tuturor un camp de flori:
Raluci m-ai incurajat cu faptul ca Bubu a primit cu placere supica de legume. O sa incerc si eu...eram cam circumspecta...va pup.
Mamica cea noua(mami.ilinca) bine ai venit...te asteptam cat mai des...pupici dulci!
Dankutza felicitari pentru Cezarica proaspat botezata.
S-a trezit printul...revin!
cristinica09 spune:
MAMI ILINCA bun venit
DANKUTZA multa sanatate mamei tale,sa treaca cu bine peste toate.Sa-ti traiasaca puiuta crestinata,sa fie sanatoasa
DIANA ce sa mai...esti o super mama,ai un talent,cred ca nu-mi iesea costumasul lui VLADUT nici in 1000 de ani
Acum chiar ma duc la treaba ca acu" se trezeste banditelul si mergem sa platim facturi...
ali762000 spune:
La multi ani Smaranditza, Tina si Carla!
LA MULTE LUNITE RARES SA CRESTI MARE SI SANATOS
laurairina13 spune:
iote ghiocica mea
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
na_bo spune:
salutare fete harnicute
Bineinteles ca sunt in urma cu cititul dar bine ca ma acceptati si asa
Krelia- e mortal albastrelul tau cu sapcuta
Vazut si poze de ralu seby si ramo- aveti bebei adorabili
Lili- la ce precoce e lumea asta cine stie ce ne asteapta cu bebeii nostri, mai nou am auzit de petreceri in pijama in clasa a 2-a, deci votca cat mai tarzior
Lavi- ai un sot de treaba , ati pus cuptorul la uscat
sper sa mai revin daca reusesc sa mai citesc
Ce bine papa picii vostri...Ama mea nu vrea mar razalit, maine incerc para, ma gandesc cu groaza la legume, dar sa gandim pozitiv
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!