Prietene la bine si la greu - 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

IUPIIII! inca un fulgusor crestinat.
DANKUTZA pupam pe CEZARICA.
Of ce rau imi pare ca treceti prin atata stres cu mama ta. Sper sa fie totusi ok si sa dea rezultat tratamentul cu antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lalu - ai PM.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

LA MULTI MULTI MUUUUUUUUULTI ANI RARESULUI DE MAMI LAVI

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

Incep sa va intreb cate ceva, diversificarea asta a adus multe nedumeriri pt mine, dar unele dintre ele le-am depasit cu ajutorul vostru(), dar au mai ramas...deci, ce fructe le mai dati puilor mici?
Acum Ilinca papa mar ("aburit" in babycook-tot de la voi am aflat de aceasta minunatie)si amestecat cu jumatate de banana. Pediatra mi-a recomandat si alte fructe :caisa ,piersica,dar inca nu e sezonul lor si nu prea m-as incumeta sa-i dau din import.Dr a zis sa-i dau din compoturi romanesti...hm...nu prea mi-a sunat bine...asa ca va intreb ,voi ce ma sfatuiti sa-i mai introduc?

ma bucur ca scrii, si nu mai stai in umbra, e mai bine asa.

eu de azi am bagat piersica in loc de banana, vedem rezultate, si in loc de cereale cu mar, am bagat cereale cu porumb, taioca si ce mai e pe acolo.

piersica de la borcan hipp

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Miany si la noi e jale mare daca stam in casa ziua, imi doarme max max jumatate de ora adormita calare pe mine, sau in cel mai bun caz leganata in carut..Cand iesim afara daca nimeresc sa fie obosita imi mai doarme afara putin mai mult..dar nu exagerat

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

eu sunt mai norocoasa ,david doarme si 2 ore sau cel putin dormea...ca ieri am iesit dupa-masa si a dormit fix o juma de ora..

cum stati cu mucisorii? s-au mai potolit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Marijan90 ,Laurairina sanatate puiutilor .
sper ca nu mai e vreun puiut bolnavior si nu am vazut ...sanatate tuturor .

eu astazi m-am enervat enorm cu reportajul referitor la familia care a adoptat si acum dau copilul inapoi . mama nu mai are timp de el . NU pot crede ca exista asa ceva .
cand ma gandesc cat ne-am chinuit noi sa il avem pe Gabi , cat ne bucura viata in fiecare zi ... i-as strabge de gat . altii asteapta ani sa se aprobe dosarul si sa ia un bebe si astia il dau inapoi . noroc ca il iau nasii ...saracutul .
sunt tare nervoasa astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Nup..tot horcaita...am apirat-o la 9 si vad ca acu iar horcaie ca nu poate respira..Nu prea as vrea sa abuzez de batista bebelusului, dar dac nu poate respira plange

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Buna dimineata!!
LA MULTI ANI! Rares Cristian sa cresti mare si voinic si la cat mai multe lunite
Tina, Smarandita si Clara, sa fiti sanatoase
Azi e petrecere mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Buna fetelor,

he, he, ce de sarbatoriti:
La multi ani, Rares! Sa cresti mare si voios si sa ajungi sa dansezi la botezul stranepotilor!
La multi ani, mamicilor Smaranditza, Tina, Carla!
Bine ai venit, mami de Ilinca

Dankutza sper sa fie totul bine cu mama ta si sa nu fie nevoie de operatie noua! Ma bucur ca totul a fost bine la botez la Pinky!
lili n-am mai apucat sa-ti scriu aseara: imi imaginez ca e frustrant, dar cu rabdare treci marea! capul sus ca azi e o zi noua, cu soare si vreme buna si poate Mariuca se trezeste intr-o dispozitite mancacioasa!
Dymomo am vazut si eu pozele cu voi, Danut e un dulce, iar tie iti sta foarte bine tunsa asa.
Miany noi am avut botezul pe 17 si n-am mai povestit ca a venit saptamana buclucasa (pe scurt, a fost tare fain, pisoiul a fost singur botezat, intim si frumos, au tinut cont si de rugamintea noastra si doar l-au udat pe par, a fost un dulce si cuminte-cum e el de obicei, s-a hlizit la preot cand il miruia, a dormit putin dupa impartasanie si a facut senzatie printre invitati ) Imi pare rau ca pe David il chinuie dintii. va doresc sa iasa usor (de fapt, sper sa le iasa usor tuturor fulgusorilor usor!)
Stephy esti nemaipomenita! Cu mana in ghips si reusesti sa scrii mesaje asa lungi si frumoase! Si al meu e super bucuros cand il las la "aerisit"
Lauradi, nu am pus poze cu pisoiul, ca nu m-am mobilizat, nu ma hotarasc daca vreau sa fie publice sau nu, si in plus nu stiam ce se hotaraste cu adresele fulgusorilor. Dar sper sa-mi dau un sut in fund zilele astea, sa-l cunoasteti si pe pisoiul nostru. Mai e nevoie sa spun cat imi place numele lui Ducu?
Raluci sper sa-l ajute pe Bubu lass baby si sa nu mai fie nevoie sa cauti alte remedii pentru burtica lui!

fetelor, va pup pe toate, si va doresc o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Mami.ilinca bine ai venit. Mie dr. mi-a zis ca pot sa ii introduc si mango, cica este f. bun. Inca nu am introdus dar am cumparat sui astept sa se mai coaca un pic. Poti sa introduci si para
Dankutza pupam mica crestina si sanatate multa mamei
Laurairina a mea tot mucioasa e, parca mai rau ca vad acum ca nu poate sa respire
Evy, eu am inteles ca vor sa dea copilul inapoi ca este bolnav de autism.
fetele

Mergi la inceput