Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

ooana curaj cu inotatul! Trebuie sa dai exemplu la copil!

22+

asa e...ori imi inving frica si invat cu bebe ...ori am sa inot numai in piscina toata viata ...cred ca e ultimul tren si trebuie sa il prind

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

bumblebee..tu si cu maurice sunteti chiar exraordinare..eu nu stiu unde ai fi pus tu cele 10 kg..

eu am pus doar 4..dar am burta mai mare muult decat voi..
maine trec si eu la pozat si cantarit..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Paula mersi ca te-ai interesat.Eu astazi trebuie sa merg la o doctorita sa vedem daca are loc sa ma ia in evidenta si o sa va zic si ce discut cu ea si despre ametelile astea si despre concediu.
Peste tot unde citesti se spune ca in trim.III vor reveni unele stari din trim.I si ma gandesc ca si starile astea pe care le tot avem acum se datoreaza uterului care creste ff mult si a bebelului care devine tot mai mare si ne ia noua din energie si din tot ca sa creasca el frumos

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Oare de asta am inceput eu iarasi sa ma simt rau?Elena nu fi pocita la gura te rog eu mult de tot.Daca e adevarat eu am pus-o,vor veni zile si nopti de cosmar pentru mine,cu ameteli,greturi,voma incontinuu
Doamne fereste sa mai trec prin ce am trecut la inceputul sarcinii,am zis atunci ca mor,nu doresc la nimeni asa ceva

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Carmen n-am luat perna ca stau si ma tot uit si nu stiu pe care s-o iau dar a zis sotul azi sa ma decid si sa comand

tu sa ai grija si sa dai indicatii din pat cumintica

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

si eu la fel ca tine...totusi cred ca o voi comanda pe cea de care zicea Nela...ca nu mai rezist, dorm f. f. prost..

Elena 24+ cu un cuminte

fetelor si eu am tot amanat achizitia pernei ...ca nu am stiut de care sa aleg si dorm cu o gramada de pernute mici, una sub burta, alta pe la picioare...inevitabil le deranjez in somn, ma trezesc le pun la loc si uite asa dupa 8-9 ore de somn abia ma ridic din pat

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multumesc fetelor
Cisterna magna e un locusor intre cerebel si bulbul rahidian( cred) si care se masoara si ala. Limita superioara e undeva la 1 cm, si eu am 0,9 cm. Acum ma tot chinui sa citesc pe net ce inseamna, dar devin din ce in ce mai stresata, si cred ca voi urma sfatul medicului si nu nu ma mai gandesc la asta.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice

am pus si eu 2 poze recente kilogramele sunt cum am stabilit, adica 53,2 eu ma ingras foarte greu, asa ca sunt multumita de cele 2-3 puse pana acum, atat timp cat bebe (Sara) e bine!

22+

ce subtirica esti , cred ca daca iti iei un tricou mai larg nici nu se vede burtica

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

paula daca nu depaseste inseamna ca e bine!

off fetelor..asa e..nastem si nu ne luam perna

cat despre si eu am comis-o acum 2 zile....sper sa nu imi revina starea din trim 1 ca m-a tinut aproapae 2 luni in fiecare zi.

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele pentru cele care nu vor cumpara perna si nu dorm bine, mai este o solutie, luati o pilota o bagati intr-un cearceaf o faceti sul eventual legati sulul ca si cu fasa sa fie rotund, si folositi ca si perna gravidei, este aproape la fel doar mai moale, singura problema este ca nu ofera un suport complet ca nu este asa de rigida, dar e mai bine decat nimic sau multe perne care se deplaseaza, si nu costa nimic!
De Maurice nu mai zic nimic ca eu asa aveam burta pe la 3 luni si jumatate! Maine schimb sapt dar am schimbat-o de azi

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

M-am intors de la eco. In principiu suntem bine,am ramas tot baietel(eu de fiecare data cand ma duc la medic, prima intrebare e daca nu s-a transformat in fetita) avem 1191 g, un pic mai grasut decat tb, m-a tinut dr o ora jumatate, am numarat tot din nou, e o singura pb, cisterna magna e la limita superioara= 0,9 mm, cam mare, tb urmarita.
Col lung, inchis, placenta grad 0/1.
Belu , am intrebat de prenatal, a zis ca nu e nici o pb daca iti iei concediu la 31 de sapt si 4 zile...
Mi-a dat si CD. Am pus 2 poze cu bebelul si una cu mine. Mai am un pic si nu mai incap in poze

Paula, 27+ cu

ma bucur ca totul e bine si bebe creste...ai o burtica foarte frumoasa
la care dintre medici ai fost?...ala vechi sau asta nou?

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Corina eu joia schimb semnatura, iar tu lunea, de aceea mai am 29+ si ma gandeam intr-un final sa intru din 10 mai, o sa am 31s4z, ca deja pur si simplu nu imi mai gasesc stare pe scaun tot timpul ma foiesc, iar daca stau in unghi drept lui Stefanel nu-i convine si da pase la mami si trebuie iar sa ma pun mai pe spate, iar asa ma doare spatele rau de tot...pur si simplu, simt ca nu mai pot sta asa mult in fund. Si eu eram hotarata sa intru din 17 MAI, insa, poate ma razgandesc, daca mai trec starile astea, daca nu...atunci in sapt. aia din 10 o sa intru.

Paula nu te-am felicitat pentru bebe grasunel si nu fii stresata de masuratoarea aia, daca medicul nu este stresat.

BTZ la mine au revenit o parte din primele simptome si sincer imi mai lipseste si sunt gata. Te inteleg bine la ce te referi pentru ca eu am cam tras pana pe la 20 + cu starile de si greata, de am zis ca nu mai scap... si de 5-6 ori pe zi...brrrr...groaznic

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput