Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, la Munteanu am fost. Iti scriu PM.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Paula bebe e grasunel, din pacate de restul nu stiu, dar te felicit ca bebe ia bine in greutate!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Elena imi pare rau de ceea ce aud,insa pe de o parte ma bucur ca nu sunt singura.Stiu cum e sa vomiti si sa ai o stare rea zilnic,si eu am tras-o bine,cam de 2 luni mi-e mai binisor,insa acum vad ca revin starile.Asta e,am noroc ca e primavara si apar cruditatile alea naturale prin copaci.Acum am o foame de mor,ma gandesc la o salata de rosii cu castravete (fara ceapa ) cu multa zeama de lamaie si niste branza.Nu ma risc la ceva mai nasol
Maurice waw fotomodel ce mai!!!Eu nu aveam burtica aia nici inainte de a ramane insarcinata.

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mie de cateva dimineti incepe sa-mi fie din ce in ce mai greata. Ma apropii de luna a 7-ea, iar am inceput sa ma trezesc sa merg noaptea la baie si ma chinui cate o ora sa adorm...
Lala, tu intrebai daca o fi de la luna plina, eu zic ca incep insomniile ultimului trimestru (va rog nu aruncati cu rosii)

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata delfinariu, astazi este o zi istorica pe care sper sa nu o mai repet dupa sarcina am ajuns la 70,200kg.

Mycya ma intrebai ieri de musaca, a iesit gustoasa, sotului i-a placut......cum sa nu-i placa daca contine ingredientele lui vitale, cartofi, carne, cascaval
Ce nu i-a placut e ca mi-a iesit cam moale, a pus cam ult sos de rosii dar dupa ce s-a racit a fost numai buna ca si consistenta, i-e nu-i place rece sotului nu-i place calda
Intr-un cuvant a fost ok

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata delfinariu, astazi este o zi istorica pe care sper sa nu o mai repet dupa sarcina am ajuns la 70,200kg.

Mycya ma intrebai ieri de musaca, a iesit gustoasa, sotului i-a placut......cum sa nu-i placa daca contine ingredientele lui vitale, cartofi, carne, cascaval
Ce nu i-a placut e ca mi-a iesit cam moale, a pus cam ult sos de rosii dar dupa ce s-a racit a fost numai buna ca si consistenta, i-e nu-i place rece sotului nu-i place calda
Intr-un cuvant a fost ok

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

deja mio imagineztre sa imi fac si eu zilele astea.acum am papat de la MC si nu ma indur sa fac altceva plin de calorii.cu kg,nu se vad ca ai luat tu,bebeii fac totul,important e sa fie sanatosi.

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Felicitari, Paula!! Sper sa se rezolve si cu problema aparuta (n-am auzit pana acum de asa ceva).

Multa sanatate, BTZ-ovi, lasa ca-l rezolvi tu dupa, daca se incapataneaza sa nu dispara.

Fetelor, am si eu o intrebare. Pot sa-mi fac detartraj??? Ma gandesc ca nu-mi aplica nici o substanta, doar vibratii.

Cris 28+ cu

Da, Cris, poti sa faci detartraj. Si eu vreau sa merg sapt. asta. S-ar putea sa iti aplice o substanta sub gingii daca cumva au sangerat in timpul detartrajului. Ai gingiile inflamate?

Elena 24+ cu un cuminte

Merci, Puiut! Nu am gingiile inflamate, dar imi mai sangereaza cand ma spal pe dinti, dar foarte putin.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mie de cateva dimineti incepe sa-mi fie din ce in ce mai greata. Ma apropii de luna a 7-ea, iar am inceput sa ma trezesc sa merg noaptea la baie si ma chinui cate o ora sa adorm...
Lala, tu intrebai daca o fi de la luna plina, eu zic ca incep insomniile ultimului trimestru (va rog nu aruncati cu rosii)

Alina 26+ cu
gargarita

Ai dreptate acum incepe o a doua runda a starilor pe care le-am avut odata, dar nu mai sunt cauzate in mare masura de hormoni ci de bebe care creste si tot creste...si eu merg la baie noaptea, ma foiesc in pat ca nu-mi mai gasesc pozitia corecta de adormit, ma pomenesc cu ditamai greturile in toiul noptii de zici ca nu apuc sa ajung pana la baie,etc. Trebuie sa fim tari ca am ajuns pe ultima suta de metri si cea mai grea insa cea cu final fericit...INTALNIREA CU MINUNILE DIN BURTICA si pentru ei merita sa induram atatea, numai ca fiind oameni de multe ori clacam si simtim ca nu mai putem. Curaj fetelor ca mai este putin .

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Cris2010 multumesc de titlu de fotomodel,dar eu toata viata am suferit si mi-am dorit sa fiu mai grasa, pana pe la 28 de ani aveam 48 kg, la 1.63!

paula ma bucur ca sunteti bine!

Otiliav - hihi - pai poate in martie eram imbuibata, bauta si mancata,in pozele astea puse acum am avut grija sa fiu pe nemancate si dupa ...toaleta . Acum, dupa ce beau jumate de pahar de apa ma fac rotunda
Eu intreb pe doctor mereu: dar cu kg astea in plus aproape inexistente, e vreo problema? ca eu intru pe un forum intr-un grup mare de fete insarcinate, care s-au ingrasat mai mult si ma intreb de ce sunt eu mai motata ....
dar raspunsul e acelasi totdeauna, ca sunt foarte bine ...asa ca ma linistesc, pana intru iar aici si mai aud de 1 kg in plus...

btz_ovi o fii de la ceva ce-ai mancat ....

enik83 cred ca suntem cam pe aceeasi structura, adica slabanoage, dar intr-adevar burtica ta e mai mare...dar nu cu mult

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

bumbleeincepe sa prinda forma burtica,tot fotomodel ai ramas,de unde 10 kg.

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput