Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 8
Cris2010 spune:
Felicitari, Paula!
! Sper sa se rezolve si cu problema aparuta (n-am auzit pana acum de asa ceva).
Multa sanatate, BTZ-ovi, lasa ca-l rezolvi tu dupa, daca se incapataneaza sa nu dispara.
Fetelor, am si eu o intrebare. Pot sa-mi fac detartraj??? Ma gandesc ca nu-mi aplica nici o substanta, doar vibratii.
Cris
28+ cu
puiutz_mic spune:
Paula, felicitari pentru bebe grasut! Ce o fi cisterna magna? 
Elena
24+ cu un
cuminte
enik83 spune:
buna fetelor..
bumblebee..ce-am mai ras la bancul tau..

paula...felicitari pt rezultatul de la eco..nu cred ca se mai schimba ceva in leg cu sexul..eu zic ca-i destul de mare ca sa se vada bine![]()
22+ cu o minune de 
poze
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor voi nu ametiti cand va bagati in pat?Eu de exemplu daca ma mut pe stanga simt cum raman fara aer,am un nod in gat,ma ia cu ametelea si durere de cap,mai bine spus simt asa o presiune.Oare e ceva grav? 29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Mi se intampla si mie, dar foarte rar. De exemplu asta-noapte, cand m-am intors de la toaleta si m-am bagat in pat, simteam ca se invarte camera... Dimineata nu mai aveam nimic de genul asta.
Nu cred ca e grav, cred ca e un simptom aproape normal in sarcina.

Elena
24+ cu un
cuminte
ooana spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Acuma pun poze cu burta (nu mai e burtica ![]() Alina 26+ cu ![]() gargarita |
esti ca o balerina
...frumoasa burtica 
Oana
29+ Matei
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Felicitari, Paula! ! Sper sa se rezolve si cu problema aparuta (n-am auzit pana acum de asa ceva).Multa sanatate, BTZ-ovi, lasa ca-l rezolvi tu dupa, daca se incapataneaza sa nu dispara. Fetelor, am si eu o intrebare. Pot sa-mi fac detartraj??? Ma gandesc ca nu-mi aplica nici o substanta, doar vibratii. Cris 28+ cu ![]() |
Da, Cris, poti sa faci detartraj. Si eu vreau sa merg sapt. asta. S-ar putea sa iti aplice o substanta sub gingii daca cumva au sangerat in timpul detartrajului. Ai gingiile inflamate?
Elena
24+ cu un
cuminte
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Hei, Maurice ai detronat-o pe Bumblebee .Cris 28+ cu ![]() |
Cred ca Maurice isi rade de noi cu ultima poza. Pai are una in Mauritius unde e mai mare burta si este facuta la inceput de martie.
Vai, bag un biscuite de invidie
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+
Iulia Alexandra
coteasca spune:
Belu, intr-adevar am niste colegi super ok, imi pare rau ca ne despartim dar asta e, o sa ne vizitam, am si sefi ok si pot zice ca sunt si intelegatori pt ca mi-au aprobat fara sa comenteze programul redus si cand am nevoie de ore libere nici nu se pune problema sa nu ma lase sa plec. Problema mea e ca stau fff. mult pe scaun si ma doare tare rau spatele, tre sa ma indrept din 5 in 5 min.
Apropo, dar tu nu ai intrat in 30 sapt? ca vad la semnatura 29+? Te intreb ca stiam ca suntem pe aceeasi fregventa. Imi pare rau ca la tine nu asa cu colegii, dar lasa ca mai avem un piculet si scapam, cam 2-3 sapt
.

30+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
btz_ovi spune:
Offf,iarasi am
,stateam in pat cu laptopul in brate si deodata m-am trezit in bucatarie la ghiuveta.Tare pretentios mi-e printisorul,nimic nu ii convine 

29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
beluistef spune:
Paula mersi ca te-ai interesat.Eu astazi trebuie sa merg la o doctorita sa vedem daca are loc sa ma ia in evidenta si o sa va zic si ce discut cu ea si despre ametelile astea si despre concediu.
Peste tot unde citesti se spune ca in trim.III vor reveni unele stari din trim.I si ma gandesc ca si starile astea pe care le tot avem acum se datoreaza uterului care creste ff mult si a bebelului care devine tot mai mare si ne ia noua din energie si din tot ca sa creasca el frumos ![]()
Elena,
29+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)