Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Carmen n-am luat perna ca stau si ma tot uit si nu stiu pe care s-o iau dar a zis sotul azi sa ma decid si sa comand
----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Are dreptate sotul, pana te decizi si pana vine cu ea ai grija sa nu nasti Dar nu-i mare bai, o folosesti data viitoare

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Hei, Maurice ai detronat-o pe Bumblebee. Te declaram miss fotomodel.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Carmen n-am luat perna ca stau si ma tot uit si nu stiu pe care s-o iau dar a zis sotul azi sa ma decid si sa comand
----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Are dreptate sotul, pana te decizi si pana vine cu ea ai grija sa nu nasti Dar nu-i mare bai, o folosesti data viitoare

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Asa ma gandeam si eu. Ma chinui si eu de vreo luna sa iau perna gravidei.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

btz e neg sau furuncul? ca vad ca zici de secretii. un furuncul in nas e periculos. acum dc a spart, eu zic ca e de bine. eu pt asa ceva am facut antibiotic injectabil.

Paula cu Mihai 29+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

btz e neg sau furuncul? ca vad ca zici de secretii. un furuncul in nas e periculos. acum dc a spart, eu zic ca e de bine. eu pt asa ceva am facut antibiotic injectabil.

Este neg 200%,am avut exact asa ceva si pe deget acum 3 ani insa mi-a trecut cu medicamente si plasturi,dar in nas nu prea vad eu cum as putea sa bag un plasture .secretii nu am,doar ma simt eu ca si cum as avea coji de muci in nas .Daca era furuncul eram deja la spital acum.Momentan il las asa,mai ung cu o pasta facuta din vitamina C si apa,iar apoi compresa cu frunze de rostopasca.Dupa bag medicamente

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Fetelor voi nu ametiti cand va bagati in pat?Eu de exemplu daca ma mut pe stanga simt cum raman fara aer,am un nod in gat,ma ia cu ametelea si durere de cap,mai bine spus simt asa o presiune.Oare e ceva grav?

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ok. m-ai linistit :)
eu am avut de 2 ori in viata mea cate un furuncul in zone aiurea unu in nas si am facut cum ziceam injectii si unul la o spranceana si nu se spargea frate deloc. iar dr desteptu nu mi-a dat antibiotic in cazul asta ci am fost la chirurgie la ofta de mi l-a taiat..si asa am si cicatrice..:(
plus ca dor de mori.
asa ca dezinfectati cu spirt de fiec data dupa pensat, inclusiv penseta. mie de la asta mi s/a tras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor voi nu ametiti cand va bagati in pat?Eu de exemplu daca ma mut pe stanga simt cum raman fara aer,am un nod in gat,ma ia cu ametelea si durere de cap,mai bine spus simt asa o presiune.Oare e ceva grav?

Us
My Baby Boy

Eu nu ametesc numai cand ma bag in pat ci mai tot timpul zilei, daca merg mai mult sau daca stau in picioare mai mult, daca intorc brusc capul...etc si asta de vreo 2 sapt. ma cam chinuie. Gine a zis ca imi scade tensiunea, dar nu o sa umblu tot timpul cu cafeiul dupa mine ...aaaa...si mai simt asa cateodata ca ma trage ceva in fata, de zici ca acum pic in nas .

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Us
My Baby Boy

Eu nu ametesc numai cand ma bag in pat ci mai tot timpul zilei, daca merg mai mult sau daca stau in picioare mai mult, daca intorc brusc capul...etc si asta de vreo 2 sapt. ma cam chinuie. Gine a zis ca imi scade tensiunea, dar nu o sa umblu tot timpul cu cafeiul dupa mine ...aaaa...si mai simt asa cateodata ca ma trage ceva in fata, de zici ca acum pic in nas .

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

LA mine e mai ciudata senzatia,ziua nu ametesc daca stau in picioare,numai cand stau in pat si ma mut pe stanga,simt mereu o presiune pe cap,o ameteala nasoala tare.sper sa nu fie nimic grav,daca o sun pe dr iarasi se panicheaza si ea si nu vreau sa mai stau cu stres

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am intors de la eco. In principiu suntem bine,am ramas tot baietel(eu de fiecare data cand ma duc la medic, prima intrebare e daca nu s-a transformat in fetita) avem 1191 g, un pic mai grasut decat tb, m-a tinut dr o ora jumatate, am numarat tot din nou, e o singura pb, cisterna magna e la limita superioara= 0,9 mm, cam mare, tb urmarita.
Col lung, inchis, placenta grad 0/1.
Belu , am intrebat de prenatal, a zis ca nu e nici o pb daca iti iei concediu la 31 de sapt si 4 zile...
Mi-a dat si CD. Am pus 2 poze cu bebelul si una cu mine. Mai am un pic si nu mai incap in poze

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput