Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
lalala13 spune:
Carmen n-am luat perna
ca stau si ma tot uit si nu stiu pe care s-o iau
dar a zis sotul azi sa ma decid si sa comand
tu sa ai grija si sa dai indicatii din pat cumintica
----------------------------------------------
my somebody.... 
28+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
coteasca spune:
Buna fetele! Acum am ajuns si eu la birou, am fost sa-mi fac doua teste pt coagulare a sangelui (Ts si Tc), maine merg sa iau rezultatele si sa fac alte analize de trimestrul trei. Eu am zis ca o sa intru de la 33 de sapt in concediu, ca pe 10mai merg la medic si sper sa-mi dea atunci concediu, bine ca o sa-i zic sa-mi dea de pe 17mai sa nu mai merg la serv. O sa le duc lipsa colegilor, dar abia astept sa intru in concediu.
Sper sa mai gasesc medicul la policlinica privata si sa nu care cumva sa ma lase amanet, oricum va trebui sa imi caut si alt spital si alt medic.
Merci pt incurajari
si multa sanatate.
30+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 Carmen n-am luat perna ca stau si ma tot uit si nu stiu pe care s-o iautu sa ai grija si sa dai indicatii din pat cumintica ![]() ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 28+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
si eu la fel ca tine...totusi cred ca o voi comanda pe cea de care zicea Nela...ca nu mai rezist, dorm f. f. prost..
Elena
24+ cu un
cuminte
maurice spune:
am pus si eu 2 poze recente
kilogramele sunt cum am stabilit, adica 53,2
eu ma ingras foarte greu, asa ca sunt multumita de cele 2-3 puse pana acum, atat timp cat bebe (Sara) e bine!
22+
Florentina_C spune:
Fetelor, ca tot vorbeati de dormit... De ce nu e bine sa dormi pe spate?
Eu ma mai trezesc asa cateodata....
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 22+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
CarmenAlbu spune:
Mi fetelor ce slabe sunteti!!!
Lala ia pe care vrei eu am din bilute, imi place ca e mare 180cm, si rigida oarecum, dar a mea nu face zgomot! Fara ea nu pot dormi !! Degeaba pun perne de tot felul sub mime daca nu o am si pe asta nimic!
BTZ lasa ma nu te mai necaji pt un neg, daca nu doare si e inofensiv, sunt alte lucruri mai rele ce ti se pot intampla, vine bebe la termen si pe urma te ocupi de aspectul estetic ( iti zic eu care am trait din el)![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu 
btz_ovi spune:
Pai nici nu ma consum acum cu el,desi sincer arata oribil,ma simt de parca am muci care se scurg din nas
.Momentan incerc numai tratamente naturiste,dupa nastere o sa bag ceva medicamentos.Desi sunt multe pastile si tratamente admise pe perioada sarcinii eu am o obsesie si nu ma apropii de nimic,le las pe dupa..
28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Eu schimb de astazi semnatura,nu mai am rabdare pana maine
.Yupiiiii am terminat cu bine 29 saptamani,de necrezut,acusi acusi incepe AMR-ul 

29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
beluistef spune:
BTZ la cat mai multe sapt. pana la termen...ai dreptate, imediat incepe AMR-ul si vom scoate motzatele de la naftalina
ca au cam facut molii
.
Corina ce frumos ca ai colegi cu care te intelegi super si dupa care sa-ti fie dor...la mine nu este asa, nu stiu care sa faca pe sefii, mai ceva ca sefii sefi 
...ai inteles ce am vrut sa zic , nu ?
Elena,
29+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)