Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 5
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Un baietel si o fetita mergeau la aceeasi scoala si cu timpul au devenit prieteni. In fiecare zi ei stateau impreuna si isi mancau sandwichurile. Au descoperit impreuna ca amandoi isi aduceau in fiecare zi sandwichuri cu PUI !! Acest lucru s-a intamplat pana in clasa a IV-a el si a V-a ea, cand intr-o zi el descopera ca sandwich-ul ei nu mai era cu PUI. El spune: "Hei cum se face ca nu mai manaci pui, nu-ti mai place?" Ea raspunde: "Imi place foarte mult, insa a trebuit sa ma opresc sa mai mananc." "De ce?" intreba el... Ea arata catre poala ei si spuse: "Pentru ca au inceput sa-mi creasca mici pene aici jos.." "Lasa-ma sa vad" spuse el. "Ok" zise ea si isi ridica fustita. El se uita si spuse:" Ai dreptate! Mai bine nu mai manaci sandwichuri cu pui !!" El a continuat sa-si manace sandwichurile sale cu pui pana intr-o zi cand si-a adus unul cu unt de arahide. Acesta ii spune fetitei: "A trebuit sa ma opresc din mancat sandwichuri cu pui si eu, au inceput sa-mi creasca si mie mici pene acolo jos !!" Ea il intreba daca poate sa vada si ea, iar el isi trase pantaloni jos !! Ea exclama " "Vai dragul meu, este prea tarziu pentru tine! Tie deja ti-au crescut gatul si margelele !!! " Alina 26+ cu ![]() gargarita |

tina
27+ cu
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele, mersi pentru gandurile bune
Noi suntem bine, in pat, sotul a facut cam tot , la 1300 vb cu med sa mergem in spital cateva zile pt injectiile cu steroizi , si cam atat!
Azi vine mobila abia astept voi da indicatii pretioase de aici din patut!
![]()
O zi frumoasa sa aveti
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu 
MirelaIulia spune:
Fetele,naste cineva la maternitatea din Brasov?Eu sunt din Targoviste,iar maternitatea de aici nu prea ma inspira,iar in Brasov am cunoscut un medic bun,insa nu stiu care sunt conditiile de acolo?
maurice spune:
bumblebee La Multi Ani! off mereu intru cu intarziere pe aici, dar iti urez din inima chiar si asa sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de bebe (si el de tine!) 
carmen ce facusi? Acu vorbeam de carucior, acu gata cu alergatura?
o sa fie totul bine, sunt sigura, Dumnezeu e alaturi de tine si de Leti!
ooana curaj cu inotatul! Trebuie sa dai exemplu la copil!
22+
puiutz_mic spune:
Salutari din Constanta, fetelor, azi e soare si frumos la noi!
Ne-am trezit tarziu azi, ca asta-noapte nu prea am dormit bine, nu imi gaseam o pozitie buna de somn... cred ca o sa-mi comand 2 perne de acelea de care si-a luat Nela, pe una o asez in fata mea, pe sub burtica si pe cealalta la spate, sa imi sprijine mijlocul.
Nu stiu ce o sa ma fac, ca pe partea stanga, cum e recomandat, nu pot sa stau mult, probabil apasa bebe...dar pe ce? Si ma dor si soldurile si coapsele de la dormitul numai pe parti, de cand s-a mai marit burtica si s-au mai inmultit kilogramele 
Paula, bafta la eco! Florentina, felicitari ca e totul bine!
Carmen, multa rabdare si totul va fi bine! 
Elena
24+ cu un
cuminte
CarmenAlbu spune:
Maurice
, Leti e o leoaica veritabila ca si mami, ii place sa fie mereu in centrul atentiei![]()
Welcome in the club puiut , eu am dureri de la statul in parti, nu e usor dar iaca-ta ce zboara timpul![]()
Asta e, cu carutul voi trimite pe cineva sa il ia acum ca stiu pe care il vreau!
Ideea e ca sunt in mijlocul decoratiilor si spartului peretilor, si dau indicatii pretioase,![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu 
maurice spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Azi vine mobila abia astept voi da indicatii pretioase de aici din patut! ![]() |
ha, abia astept sa vad cum a iesit! sa le dai indicatii sa faca si poze frumoase, ca sa le pui aici!
22+
lalala13 spune:
de 2 zile nu dorm bine iara..oarte are legatura cu luna plina???
----------------------------------------------
my somebody.... 
28+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
CarmenAlbu spune:
| citat din mesajul lui lalala13 de 2 zile nu dorm bine iara..oarte are legatura cu luna plina??? ![]() ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 28+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Lalique poate esi de la burtica, corpul se adapteaza si incearca sa si gaseasca pozitie! ai luat perna?
Maurice
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu
btz_ovi spune:
Vai fetelor eu sunt suparata tare de tot:m-am pricopsit cu o frumusete de neg in nas 

28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy