Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 4
MirelaIulia spune:
Neata!
Multumesc pentru raspunsuri,oarecum in privinta analizei legata de cytomegalovirus m-am mai lamurit,se pare ca intradevar cei doi indici arata lucruri diferite,unul daca ai avut virusul si unul daca il ai in prezent.la mine se pare ca pozitiv a fost decat cel care arata ca am avut!
In ceea ce priveste problema cu inimioara lui bebe,pana nu ma vede din nou medicul nu stiu nimic,din pacate..sper sa imi spuna insa ca totul a fost o alarma falsa si ca acel lichid s-a resorbit de la sine!
Multumesc inca o data!
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MirelaIulia Neata! Multumesc pentru raspunsuri,oarecum in privinta analizei legata de cytomegalovirus m-am mai lamurit,se pare ca intradevar cei doi indici arata lucruri diferite,unul daca ai avut virusul si unul daca il ai in prezent.la mine se pare ca pozitiv a fost decat cel care arata ca am avut! In ceea ce priveste problema cu inimioara lui bebe,pana nu ma vede din nou medicul nu stiu nimic,din pacate..sper sa imi spuna insa ca totul a fost o alarma falsa si ca acel lichid s-a resorbit de la sine! Multumesc inca o data! |
O sa fie totul bine
Alina 26+ cu
gargarita
Otiliav spune:
Neata!
Stafilococul auriu face parte din infectiile intraspitalicesti, e prezent cam in orice spital, numai ca depinde de "concentratie" si cat sunt ei de stricti cu igiena. De aceea in unele tari se naste acasa sau ca aici unde nu te primesc nici in travaliu la spital si dupa nastere la 2 ore iti ureaza cele bune si te trimit la un hotel aproape de spital. Asa minimizeaza ei riscul de a colecta ceva din spital.
E adevarat ca isi face de cap mult mai bine daca e vorba de o mama care a nascut prin cezariana dar nu garanteaza nimeni ca daca ai nascut normal ai scapat de risc.
Carmen, e bine ca este inchis colul si ca poti sta la pat, stiai tu de ce te zoresti cu cumparaturile. O sa vezi ca ajungi la termen . Un col micut dar rezistent isi poate face foarte bine treaba. E ca in zicala "nu numai lungimea conteaza" Te-ai informat tu deja si esti optimista, bravos!
Michelle, pfoai ce grasunica !
Elena, am vazut ca Larisa a scris de curand la grupul din care face parte fetita ei. Probabil pe aici simte ca nu poate tine pasul. Important este ca sunt bine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra
btz_ovi spune:
Neatza gagici
Alinutza off,tu la 26 sapt esti model,eu la 29 sunt balena
Otilia eu stiam ca nu depinde de metoda nasterii,stafilocolul il iei daca esti mai ghinionista.Aici in Romania personalul spitalului acuza mama de lipsa de igiena ca motiv de infectare,insa nu admit faptul ca desi traim intr-un secol unde exista apa si sapun din abudenta,unele persoane refuza sa se imprieteneasca cu ele.
Sa va dau un exemplu:cand a nascut o prietena de-a mea la maternitatea din Bd,la vizita m-au dus in camera asistentelor pentru ca acolo era singurul loc unde puteam vedea si bebelul.Cum oare Doamne iarta-ma e posibil sa aduci un nou nascut de cateva zile intr-o camera unde fumul de tigara il tai cu cutitul?Am ramas oripilata,insa nu ai cui sa spui acest lucru deoarece angajatii au intotdeauna dreptate.
28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
mov_79 spune:
beluistef si eu vreau sa imi iau concediu prenatal la 31 de saptamani si 3 zile, doctorita mea de familie zicea ca se paote de la 30 de sapt, azi trec iar pe la ea sa o mai intreb
va pup, o zi faina
29+
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui mov_79 beluistef si eu vreau sa imi iau concediu prenatal la 31 de saptamani si 3 zile, doctorita mea de familie zicea ca se paote de la 30 de sapt, azi trec iar pe la ea sa o mai intreb va pup, o zi faina 29+ |
Mov,exact acelasi lucru mi l-a spus si mie medicul de familie acum 15 min la tel:de la 30 sapt se poate lua concediu.
28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
bumblebee spune:
Un baietel si o fetita mergeau la aceeasi scoala si cu timpul au devenit prieteni.
In fiecare zi ei stateau impreuna si isi mancau sandwichurile. Au descoperit impreuna ca amandoi isi aduceau in fiecare zi sandwichuri cu PUI !! Acest lucru s-a intamplat pana in clasa a IV-a el si a V-a ea, cand intr-o zi el descopera ca sandwich-ul ei nu mai era cu PUI.
El spune: "Hei cum se face ca nu mai manaci pui, nu-ti mai place?"
Ea raspunde: "Imi place foarte mult, insa a trebuit sa ma opresc sa mai mananc."
"De ce?" intreba el...
Ea arata catre poala ei si spuse: "Pentru ca au inceput sa-mi creasca mici pene aici jos.."
"Lasa-ma sa vad" spuse el.
"Ok" zise ea si isi ridica fustita.
El se uita si spuse:" Ai dreptate! Mai bine nu mai manaci sandwichuri cu pui !!"
El a continuat sa-si manace sandwichurile sale cu pui pana intr-o zi cand si-a adus unul cu unt de arahide.
Acesta ii spune fetitei: "A trebuit sa ma opresc din mancat sandwichuri cu pui si eu, au inceput sa-mi creasca si mie mici pene acolo jos !!"
Ea il intreba daca poate sa vada si ea, iar el isi trase pantaloni jos !!
Ea exclama " "Vai dragul meu, este prea tarziu pentru tine! Tie deja ti-au crescut gatul si margelele !!! "
Alina 26+ cu
gargarita
Victo spune:
michelle, dar din cate stiu, nu trebuie mers la medicina muncii, ca nu e concediu de risc. doar tb dusa adeverinta la serviciu si faci o cerere si atat.
Carmen, Doamne ajuta sa fie bine! sigur pt faptul ca ai taiat din col acum el e mai scurtut. la patut cu tine si va fi totul bine! pupam fetele frumoasele!
ma bucur ca Larissa e ok cu bebelasul.
anca, sa iti fie de bine concediul, dar sa nu uiti sa te menajezi dc tot stai acasa..ca asa mai fac si eu..cica imi iau zi libera si atatea ma apuc sa fac, ca la sf zilei sunt sfarsita
Paula cu Mihai 29+ si Stefan (30 oct. 2007)
beluistef spune:
citat din mesajul lui bumblebee Un baietel si o fetita mergeau la aceeasi scoala si cu timpul au devenit prieteni. In fiecare zi ei stateau impreuna si isi mancau sandwichurile. Au descoperit impreuna ca amandoi isi aduceau in fiecare zi sandwichuri cu PUI !! Acest lucru s-a intamplat pana in clasa a IV-a el si a V-a ea, cand intr-o zi el descopera ca sandwich-ul ei nu mai era cu PUI. El spune: "Hei cum se face ca nu mai manaci pui, nu-ti mai place?" Ea raspunde: "Imi place foarte mult, insa a trebuit sa ma opresc sa mai mananc." "De ce?" intreba el... Ea arata catre poala ei si spuse: "Pentru ca au inceput sa-mi creasca mici pene aici jos.." "Lasa-ma sa vad" spuse el. "Ok" zise ea si isi ridica fustita. El se uita si spuse:" Ai dreptate! Mai bine nu mai manaci sandwichuri cu pui !!" El a continuat sa-si manace sandwichurile sale cu pui pana intr-o zi cand si-a adus unul cu unt de arahide. Acesta ii spune fetitei: "A trebuit sa ma opresc din mancat sandwichuri cu pui si eu, au inceput sa-mi creasca si mie mici pene acolo jos !!" Ea il intreba daca poate sa vada si ea, iar el isi trase pantaloni jos !! Ea exclama " "Vai dragul meu, este prea tarziu pentru tine! Tie deja ti-au crescut gatul si margelele !!! " Alina 26+ cu gargarita |
taaaare
Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Mov,exact acelasi lucru mi l-a spus si mie medicul de familie acum 15 min la tel:de la 30 sapt se poate lua concediu. 28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
Pai daca ar fi sa calculam ar fi cam asa...daca iei la 30 sapt....mai raman teoretic pana la DPN 10 sapt.( 70 zile) si cu marja de 2 sapt. peste termen ar fi 12 sapt. (84 zile) si ar mai ramane dupa nastere fix 6 sapt. ( 42 de zile)...deci ne-am incadra...gata m-am hotarat..daca nu apare nimic intre timp cel mai probabil imi voi lua concediul din 10 MAI.
Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)