Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

si

Noi suntem cam lipsa dar profitam de vremea buna si stam pe afara...maine au anuntat ploaie

Mi-am comandat si eu perna de la bertoni sper sa fie buna..daca nu o voi folosi la alaptat ,am gasit la kaufland o perna pt gat tot in forma de semiluna cu bilute..si nu fosneste deloc..mi-am luat-o si pe aia 20 ron...imi place tare mult

cum????e posibil sa revina starile din sem 1?am crezut ca am eu toane si sunt mai sensibila de imi este iar greata

si eu aseara am avut tensiune..imi tauiau urechile de nu puteam dormi..mi-a curs sange din nas

Carmen-ai facut bine ca te-ai dus la spital...o sa vezi ca totul va fi bine si Leti sta caldurica

Btz_ovi-felicitari pt noua casuta..ma bucur tare pt voi...e greu sa stati despartiti

Beluistef-tensiunea trebuie urmarita mai mult timp si dupa trecut la pastilute..cel mai bine iei concediu si stai cumintica acasa..

am vazut manechinele odiseii nu vad nici un kg...

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, n-am cuvinte... numai sa fie totul bine

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Carmen-acum am citit mesajul tau ce sa mai zic..tot mai bine e acasa ,Leti e fetita ascultatoare si sta cuminte in delfinariu

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Roxana multumesc pt urari,acusi acusi dam burta in burta prin Gradina Copou,ca tare plimbareata m-a facut mama.
Deci tâuitul urechilor este de la tensiune?Pfaiii si eu care credeam ca o iau razna,nu radeti,da cel putin odata la 2-3 zile simteam asta si credeam ca acusi ajung la Socola (acolo la soacra mea iubita ) ca nimeni din casa nu auzea!!! Bine ca m-ai lamurit
Si da,mai nou toate ne plangem de revenirea starilor ,spre deosebire de trimestrul 1 mai avem un pic si ne vom tine puiutii in brate
Va pup,nb

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Va multumesc ca v-ati gandit la noi, acum sunt muuult mai bine ca in sfarsit stau in pat fara 5 soti 3 bunici 8 copii, 5 asistente si ma pot odihni cu adevarat ca sa nu pun presiune pe un col aproape inexistent!
Dupa experienta asta ma cam gandesc ca viena e la 90 minute cu masina pentru nastere pe care oricum o acopera sigurarea mea!
Elena poate e mai bine sa mai iei de vreo 2 ori tensiunea inainte de tratament, poate a fost mare si de la efort/ stres/ si poate acum si-a revenit!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen nu imi vine sa cred ce ne-ai povestit...credeam ca in alte parti e mai bine ca la noi

dar bine ca e Leti bine, ca e colul inchis..si poate daca stai linistita acasa la tine, unde nu faci efort si ai tot ce iti trebuie, o sa fie bine..

si ce ziceai de Viena....eu as lua in calcul si varianta asta, in caz ca apar alte probleme...cred ca e mai bine sa fii acolo internata si sa ai parte de toata grija...

stii ca recent s-a facut un studiu si foarte multi romani merg la viena pentru nasteri, operatii....

eu am o colega care a fost numa pentru eco la viena, ca o speriasera unii din RO....

stai cumintica in pat, odihneste-te....si totul va fi bine!! oricum voi sunteti doua leoaice invingatoare

(si eu sunt leut, dar puiul meu va fi racusor )

Bulina 29+ cu poznas

Mergi la inceput

Racusor si noi o luam in calcul serios ne vom interesa de logistica!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

carmen.. ma bucur ca sunteti bine.. sa dea DD sa stea Leti la caldurica pana la termen.. daca poti..eu zic sa mergeti la Viena..mai ales daca se ajunge asa de rapid..

of fetelor.. nu-mi place sa va aud tot cu probleme..noi care eram asa de bine.. sa dea DD sa trecem cu toate cu bine si sa ne vedem cu bebeii in brate la termen

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carmen chiar am ramas neplacut surprinsa cand am citit,si daca ai posibilitatea din toate punctele de vedere sa nasti la Viena nici nu are rost sa te mai gandesti.poate acolo vei fi tratat cum trebuie,ca tot isi trag bani cat vor din asigurare.totusi e bine ca esti acasa in igiena si liniste.

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Eu as fi stat in orice conditii dar sa am parte de ingrijire medicala nu de mai mult efort decat ar trebui!
In fine vom vedea acum stau si ma odihnesc, am trecut peste episodul asta sa speram ca nu mai sunt probleme, am in fiecare luni intalnire cu medicul, si daca sunt urgente atunci de 2 ori pe saptamana!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput