Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

burtici eu ma retrag,dupa asa baitza si o supica de legume mi sa facut un somn.nbuna,va pup pe burticutze si sa aveti un somn usor

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am intrat acum sa recuperez discutiile.
CARMEN, parca am citit scenariul unui film de groaza... astepti in fiecare moment sa se termine cu bine, dar se iveste mereu ceva care sa prelungeasca finalul. in cazul tau, pana la urma pare a fi totusi 'fericit', adica esti acasa la caldurica. si daca tot mai ai o optiune -Viena- gandeste-te serios la ea ptr sanatatea ta si a lui bebe...
pana la noi vesti, va doresc o noapte buna si dulce, ca maine om mai vedea ce-o fi...

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BTAZ OVI ma bucur mult ca ati rezolvat si veti sta impreuna,asa cum trebuie,ca sunteti o familie ! ma bucur si ca sunteti ina celasi bloc cu socrul,dupa nastere va va ajuta si el cumva,asa tata mai rar sa se zbata ca sa aiba fiul aproape ! mama nu fdace decat sa il piarda,si pe el si nepotii care vor mai veni!

BELUISTEF eu as lua tensiunea zilnic la cateva ore,daca ai unde sa o iei,eu am un aparat in casa..inainte sa iei un tratament,pt ca poate fi doar o intamplare.poate foarte bine sa ai nevoie de tratament,dar e bine sa verifici inainte.mai cere o parere la un medic,eventual ginecologul.

ASCHIUTA,da,asa e uneori gasesc,ca de la H&M mi-am luat la toate sarcinile,eu pantaloni nu mai pot sa port decat speciali cu burta,a crescut burta prea mare.
dar de 2-3 saptamani tot caut sa schimb talia ! si mai ales sa mai schimb ca m-am plictisit de ele..
asa gasesc..am 4-5 perechid e pantaloni..dar m-am plictisit de ei tot tarandu-i ,vreau sa imi iau cum imi iau si cand nu sunt gravida,nu o haina pt toata sarcina ca ma ia depresia.
asa o rochie si o bluza am gasit,dar eu vreau mai multe.
ma enevrez cand colind 2 ore si ma intorc doar cu atata.
pe mine nici nu ma intereseaza cat am sa le port,cand ma ia depresia si nu mai suport nici o haina din sifonier,musai sa iau ceva !
si daca nu gasesc pe talia actuala,e jale!
adica talie dificila,aceeasi in rest,dar cu o burta imensa !
deci nu prea merge cu o talie mai mare de la alte magazine,decat f rar,pt ca in umeri,picioare,sunt la fel.
si ar veni lalai in rest..

astea pe care le-am vazut eu,nu erau asa lalai,dar niste culori inchise,aici e f cald deja,ne apropiem curand de 30º nu pot sa iau culorile alea pamantii !
si nu e vorba ca ar fi lalai,dar croite prost ,urat,cu decolteu groaznic,sclipiciuri...urate rau !

acum trebuie iar sa caut pantaloni si mai subtiri,sa iau si scurti,si bermude,dar neaparat din astia cu burta.
si eu nu prea probez,le iau din ochi!
si daca nu vin bine,e jale iar !

!!!!!!!
doamne,citeam ce scria MYCYA cu poftele si cum manca ea cartofi la inceputul sarcinii,si eram convinsa ca citesc mesaj scris de MAYA !!!ASA CA,MAYA,e ceva in aer,vreo presimtire de-a mea,sau nu stiu de ce am zis ca esti tu vorbind despre pofte de mancare,am zis ca esti gravida !!
nimic nu e intamplator,sa stii !!!

RACUSOR nici eu nu ma trezesc la baie,nici nu mananc mult..dar am abia 23+

23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARMEN am trimis mesajul de mai sus,la care scriam,ca am ajuns la mesajul tau si l-am citit .
Nu am inteles,in Ungaria ati dat bani pt toate acelea???ca in Romania?sau nu am inteles eu bine ?
poate chiar nu era nevoie de internare,sa zicem..dar sunt siguri?sa nu aiba un ecograf ?
ma gandesc,eu aici cand am fost la urgente,m-au bagat la ecograf...si nici aici nu se omoara sa zici ca te interneaza imediat...Dar acolo sa faca doar asa control manual?
cam ciudat tratamentul ...ma gandesc cand o sa nasti cum o sa fie?
am dat si eu aici de una asa,la a doua nastere,dar doar una ,cand am scapat de ea a fost bine cu restul.
nu ma asteptam sa fie asa acolo!
cu Viena nu stiu,e tentant,dar stii daca ajungi acolo in timp util?
eu la prima nastere am facut asa,am ales eu un spital maid eparte,mai bun,cat pe-aci sa nu mai ajung,45 de km.Daca prindeam aglomerat nu mai ajungeam.nu mai zic de durerile din masina!
am ajuns in dilatare 9,direct pe masa de nastere ,nascut in 40 de minute.
la a doua ma tenta iar..nu m-am mai dus acolo.la spitalul de la 10 minute de casa am ajuns cu dilatare 6.
desi mi-a parut rau,ca primele ore nu am fost tratata bine...imi venea sa fug cu perfuzii cu tot,la celalalt spital..
dar spre final a fost bine.

23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' Salutari la burtici si delfinasi .
Carmen ma bucur ca esti bine...
Azi va servesc eu micul dejun: .
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 22+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata burtici

Florentina multumim de micul dejun

Cred ca avea dreptate sotul ca a crescut burta peste noapte azi noapte am dormit tare prost....m-am trezit de fiecare data cand ma intorceam de pe o parte pe alta, ca trebuia sa intorc perna, sa intorc burta

acum as dormi cu capul pe masa

am inceput si eu sa numar zilele pana la concediu de maternitate....mai am 4 saptamani si 3 zile....

pupici! o zi minunata, cu vesti bune!!

Bulina 29+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am schimbat temporar semnatura

Bulina 30 fix cu poznas

sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata, delfinariu!

Florentina, multumim de tratatie

Ieri am fost si eu in vreo 2 magazine cu haine de gravidute, vin cu aceleasi remarci, haine urate, dar niste preturi, care eu una nu pot da, si urat si scump, dar e comic, parca ar pune metri de material in plus, n-am cuvinte...

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Schimb si eu semnatura. Maine implinim 23 de saptamani... Nu mai am rabdare. Sunt asa de fericita...bebe al meu a miscat 2-3 minute incontinuu in partea dreapta sus a burticii.. Ma topesc toata cand il simt...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neata burtici

Sa aveti o zi cat mai placuta...la Sibiu ploua si iti da o stare de somnolenta ca as dormi cu capul pe birou.

Florentina multu' de micul dejun

Mai fetelor, eu nu stiu ce sa zic de tensiunea asta, insa de umflat nu ma umflu, dureri de cap am cand si cand, mai mult cand stau la calculator, in greutate nu am luat cine stie ce aprox 10 kg, am doar ameteli, bufeuri si cateodata vad puncte albe care dispar repede. Oricum nu iau deocamdata nimic si o sa fac programare pest 2 sapt la eco de trim III si vad ce zice gine atunci....tensiunea o sa o iau tot la 2 zile.Faza este ca daca stau intinsa in pat est 11 cu ceva, daca stau in fund sau ma invart un pic pe ici pe colo creste la 13/8. Oare tensiunea asta va afecta cumva dezv. lui bebe ???

si o zi faina

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput