Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Intoleranta la lapte se trateaza ori medicamentos,ori chiar cu lapte.De mica cum puneam gurita un pic pe lapte cum ma luau crampele la burtica si stateam pe buda cu orele,am luat ceva pastile (tin minte ca erau verzi si galbene) insa mare efect nu au avut,si am incercat tratamentul exact cu lapte.Acum de 5 ani il savurez pe nesaturate (app Mycya cum a zis si Aschiutaeste posibil ca de la exces sa iti fie rau,eu am patit-o) si nu mai am probleme,decat ca beau apa multa dupa lapte.
Aschiuta eu de cand cu sarcina is tare panicoasa,sper si eu sa nu fie iarasi starile alea de la inceput ,deja imi imaginez caldura,soare,eu cu punga dupa mine prin parc si sotul cu grefele.De vis

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mycya,Puiutz se pare ca ceea ce ne-a spus Belu este adevarat,revin starile din trimestrul I.Vaiii,deja mi se face rau cand ma gandesc,sper doar sa nu fie asa ca la inceput

Us
My Baby Boy

Oh nu, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!! Mie mi-a fost greata (fara voma) pina in luna a patra, din luna a patra am inceput sa vomez. De abia de o luna ce ma simt bine (si acuma iau in proportii de toata disperarea ).

Mycya, ai tu grika ca nu cumva tocmai de la lapte sa iti fie rau. Eu am ceva intoleranta la produsele lactate, si la inceput de sarcina se accentuase intoleranta .

------------------
Still looking for pieces of heaven...

tocmai ca dupa ce mananc lapte cu cereale nu imi este rau.acum o ora ce am facut o vizita la baie,si bineinteles ca dupa ma simteam cu stomacul gol si am papat lapte cu cereale,si ma simt bine.cam revin iar simptomele de la inceput

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Multumesc pt link, e ok

30+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Off, fetelor, se vede ca intram in trim 3. Observ ca din ce in ce mai multe din noi au inceput sa aiba diverse probleme. Eu stau prost cu somnul, ma duc des la toaleta, ma misc in reluare, mi-a fost si mie rau intr-o dimineata, tot de la fier cred. Dupa ce l-am luat mi s-a facut rau imediat, dar mi-a trecut de la lapte cu cereale.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

de obicei nu consum mult lapte,o cana dimineata cu cereale si atat.dar ma simt bine pana la urmatoarea masa,cand dupa ce o termin trece juma de ora si simt cum ma ia cu greata ori simt cum tre sa fug la baie.la inceputul sarcinii mancam multi cartofi copti ca doar aia puteam manca,dar acum nu mai pot ca imi plac numai calzi si imi fac mai rau cu arsurile.sper sa nu tina mult si peste cateva zile sa imi revin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Off, fetelor, se vede ca intram in trim 3. Observ ca din ce in ce mai multe din noi au inceput sa aiba diverse probleme. Eu stau prost cu somnul, ma duc des la toaleta, ma misc in reluare, mi-a fost si mie rau intr-o dimineata, tot de la fier cred. Dupa ce l-am luat mi s-a facut rau imediat, dar mi-a trecut de la lapte cu cereale.

Cris 28+ cu

la fel si eu,sotul sta si ma pazeste ca nu poate dormi de miscarile mele,parca am miscorici cand peo parte cand pe alta,cand la pipi and in pat si ma trezesc sa fac pipi de 3 sau 4 ori pe noapte.si nu consum multe lichide seara,oricum fac putin...dar daca simt ca fac pe mine tre sa ma duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna seara, mamici de delfinasi!
tocmai am ajuns acasa, printesita are in sfarsit ochelarii dupa o sapt buna de amanari (ca nu circula avioanele din Barcelona ca sa aduca comanda!!!) si e in culmea fericirii, nu se mai misca din oglinda. cand se mai linisteste o sa-i fac si poze sa le pun in album. am inceput sa cumpar din lucrusoare si o parte din ele deja le-am pus pozele in album, la vedere. ma grabesc sa le iau acum pana nu ma inchide caldura in casa, azi au fost 30* deja...
AELITA, cu rochitele/bluzitele sti cum fac eu? acum oricum se poarta largute de sub piept sau cu o curelusa/snurulet. le iau cu o marime doar mai mari,se pot folosi si dupa...
PAULA_M, eu port acum papuci cu 2 nr mai mari, nu prea vreau sa-mi cumpar altii ca apoi nu am ce face cu ei (aveam 35/36), iar matrona mi-a spus ca pot sa port tocuri cat de inalte vreau, doar sa aiba o breteluta in spate, sa nu fie piciorul liber ptr ca echilibrul gravidelor e cam subred si nu vrea sa patesc si altceva...
BTZ_OVI, felicitari de casa noua, uneori visele ni se indeplinesc daca visam prea mult cu ochii deschisi... sa fie intr-un ceas bun!
CARMEN, sa te inzdravenesti repede, e mai bine sa fii sub supraveghere medicala 24 din 24
CREATZA11, e atat de bine sa stai acasa... in prima faza te intrebi ce o sa faci cu atata timp liber, dar o sa vezi ca o femeie gaseste totdeauna ceva de facut, mai ales o viitoare mamica! daca nu gasesti nimic, stai pe forum, tot e ceva...
astea fiind spuse, dau o fuga la bucatarie sa vad cum mi-au iesit galustele de gris... mor de foame dupa atata plimbare azi si nu vreau sa-mi stric pofta cu altceva...

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Multumesc pt link, e ok

30+
Corina, viitoare mamica de baietel

Ma bucur ca ti-a fost de folos

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt urari,momentan ne bucuram de o garsoniera,insa asteptam sa mai treaca un an-doi sa putem vinde ceva pentru a ne lua o casuta numai a noastra.
Printisorul e tare fericit:acusi va papa paste cu mozarella,nu ca mamei nu i-ar placea,dar el da din picioruse.
Astazi am vorbit si eu in sfarsit cu o persoana draga mie,mi-a fost ca o mama pe perioada facultatii,abia ma asteapta sa ma mut in Iasi pentru sa ne relua vechile obiceiuri:taclale si plimbari lungi.Chiar mi-a recomandat ceva pentru bebe,i-a facut asa si lui fiu-so (drept dovada a facut balet 13 ani):la o ora fixa pe zi sa imi ridic tricoul penetru ai pune muzica clasica printisorului.De maine asa o a fac,sper sa vad mult balet din partea lui (desi e baietel nu neg ca mi-ar placea sa adopte partea teatrului,a muzicii ,fotbalul nu ma incanta

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen suntem alaturi de tine, sa fie totul bine si Leti sa stea la mami in burtica pana la termen !!

sa mai intri cand poti sa ne dai de veste cum te simti

Bulina 29+ cu poznas

Mergi la inceput