Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
pfff,fetelor eu nu mai stiu ce sa mananc sa nu mi se faca rau
,de cateva zile patesc,dupa masa la jumate de ora simt ca tre sa fug la baie,si de cele mai multe ori chiar
.unele alimente le evit ca imi provoaca arsuri,oare ce imi mai ramane sa mananc,doar lapte cu cereale??!!!![]()
Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
puiutz_mic spune:
Si eu am observat ca incep sa am usoare senzatii de greata... In special seara. Eu am pus-o pe seama Fe-ului, ca il iau pe stomacul gol. Sper sa nu revin si eu la greturile din trim I ca simt ca o iau din loc 
Aelita, ai dreptate in ce priveste hainele de gravide, parca intentionat le fac ca niste saci, nu au pic de imaginatie, de creativitate! Nici eu nu am reusit sa-mi iau nimic inca de la magazinele de gravide. Deocamdata ma mai descurc cu hainele de primavara, dar in curand va veni si la noi caldura...
Elena
24+ cu un
cuminte
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Si eu am observat ca incep sa am usoare senzatii de greata... In special seara. Eu am pus-o pe seama Fe-ului, ca il iau pe stomacul gol. Sper sa nu revin si eu la greturile din trim I ca simt ca o iau din loc ![]() Aelita, ai dreptate in ce priveste hainele de gravide, parca intentionat le fac ca niste saci, nu au pic de imaginatie, de creativitate! Nici eu nu am reusit sa-mi iau nimic inca de la magazinele de gravide. Deocamdata ma mai descurc cu hainele de primavara, dar in curand va veni si la noi caldura... Elena 24+ cu un cuminte |
sa vedeti aici ce haine de gravide gasesti
Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
beluistef spune:
Buna burtici,
AM intrat rapid si va fac o intrebare pentru cele cu tensiune. AM gasit un medic de familie, in sfarsit...am zis de ameteli si mi-a luat tensiunea si o am 13/8 si a zis ca este maricica
si mi-a dat sa iau NEFRIX 1 la 2 zile. NU stiu ce sa fac ca nu l-as lua pentru ca in afara de ameteli nu sunt umflata la maini sau picioare, doar stresata si obosita de peste zi. Ma gandesc ca si asta are o influenta asupra tensiunii. M-a chemat peste 2 zile sa o mai ia odata.SIiiii mi-a zis ca imi poate da prenatal de luni, adica din 3 Mai. Acum nu stiu ce sa fac, daca intr-adevar am probleme cu tensiunea mi l-as lua de luni ca sa nu ajung la chestii mai urate din cauza tensiunii si oboselii, eu l-as vrea insa din 10. Al meu zice ca sa-l iau de luni daca ma incadrez la zilele de dupa nastere.
Voi ce ziceti....exista sanse ca oscilatia asta de tensiune sa fie si din cauza oboselii ??? Daca la anterioarele nu am avut aceste probleme cu tensiunea, sa fac acum la a treia sarcina ???
Hai ca m-am intins ca o placinta
O seara cat mai placuta 
Elena,
29+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
btz_ovi spune:
Mycya,Puiutz se pare ca ceea ce ne-a spus Belu este adevarat,revin starile din trimestrul I.Vaiii,deja mi se face rau cand ma gandesc,sper doar sa nu fie asa ca la inceput
29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
paula_m spune:
Eu nu am pb cu hainutele de gravida, ca le adaptez pe cele pe care le am, imi cumpar niste rochite de genul baby-doll, si rezolv pb, dar nu stiu ce fac cu incaltamintea...sunt de-a dreptul disperata, mai pot purta o pereche de cizmulite subtirele dintr-un material mai adaptabil care imi erau tare largi inainte, oricum nici nu stiu ce sa-mi iau , in fiecare zi am alta dimensiune la picior. Astept vara sa port slapi, marimea 40(inainte aveam 37-oare cand o sa mai intru in pantofiorii mei?)
Am intrebat dr de ce mi se umfla asa picioarele, si mi-a zis ca sarea are o prea mica influenta, de vina e faptul ca stau la birou, si nu stau intinsa cu picioarele un pic mai sus, dar nu pot lucra stand intinsa in pat.
Btz ovi, ma bucur ca ati rezolvat cu chiria, si in sfarsit poti fi rasfatata tot timpul de sotul tau
Paula,
27+ cu 
aschiutza spune:
Carmen , mu,ta sanatate, ai grija de tine!
Aelita, culmea ca si eu tot de la H&M mi-am luat si chiar rochii si bluzite de gravidutza. Avem mai multe H&M in oras, la toate unde intrasem pina saptamina trecuta numai chestii lalii , pina la genunchi (ok, io sunt mai batuta in cap), negre sau maro. Grrrrr!
Si saptamina trecuta intrai doar ca sa imi iau ciorapi de gravida (o minunatie
) si cind vad acolo o gramada de bluzite si rochite,si roz, si albastre, si cite ceva rosu. Asa, mai viu
. Asa ca am pus mina si mi-am luat repede 3 bluzite si 2 rochite, pe care nu stiu cind o sa le port, ca sunt cu bretelutze si la noi cu caldura mai la Sf. Asteapta
. Dar ma simt si eu mai femeie decit sa umblu imbracata in saci
. Iar sotul chiar m-a incurajat sa le cumpar, ca doar tocmai ii bocisem cu o seara inainte ca o bluzita pe nu stiu ce site online pt gravide costa 100 euro
.
------------------
Still looking for pieces of heaven...
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui beluistef Buna burtici, AM intrat rapid si va fac o intrebare pentru cele cu tensiune. AM gasit un medic de familie, in sfarsit...am zis de ameteli si mi-a luat tensiunea si o am 13/8 si a zis ca este maricica si mi-a dat sa iau NEFRIX 1 la 2 zile. NU stiu ce sa fac ca nu l-as lua pentru ca in afara de ameteli nu sunt umflata la maini sau picioare, doar stresata si obosita de peste zi. Ma gandesc ca si asta are o influenta asupra tensiunii. M-a chemat peste 2 zile sa o mai ia odata.SIiiii mi-a zis ca imi poate da prenatal de luni, adica din 3 Mai. Acum nu stiu ce sa fac, daca intr-adevar am probleme cu tensiunea mi l-as lua de luni ca sa nu ajung la chestii mai urate din cauza tensiunii si oboselii, eu l-as vrea insa din 10. Al meu zice ca sa-l iau de luni daca ma incadrez la zilele de dupa nastere.Voi ce ziceti....exista sanse ca oscilatia asta de tensiune sa fie si din cauza oboselii ??? Daca la anterioarele nu am avut aceste probleme cu tensiunea, sa fac acum la a treia sarcina ??? Hai ca m-am intins ca o placinta O seara cat mai placuta ![]() *************************************************** Elena, 29+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Elena din ce mi-au spus mie mai multe persoane ,cadre medicale sau mame,intr-adevar in ultimul trimestru tensiunea este oscilatorie,trebuie verificata mereu.Este posibil ca oboseala si stresul de la munca sa fie un factor important,asa ca daca te incadrezi in zilele de dupa,cum ti-a zis si sotul,cel mai bine e sa iti iei concediu.Te
si multa sanatate
29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
aschiutza spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Mycya,Puiutz se pare ca ceea ce ne-a spus Belu este adevarat,revin starile din trimestrul I.Vaiii,deja mi se face rau cand ma gandesc,sper doar sa nu fie asa ca la inceput ![]() 29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Oh nu, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
!!!! Mie mi-a fost greata (fara voma) pina in luna a patra, din luna a patra am inceput sa vomez. De abia de o luna ce ma simt bine (si acuma iau in proportii de toata disperarea Mycya, ai tu grika ca nu cumva tocmai de la lapte sa iti fie rau. Eu am ceva intoleranta la produsele lactate, si la inceput de sarcina se accentuase intoleranta .
------------------
Still looking for pieces of heaven...
Cris2010 spune:
Carmen, va doresc din tot sufletul sa fiti bine. Un
dulce pt tine si Leti!
Btz, ma bucur pt voi. Sa fie intr-un ceas bun. Sa fiti fericiti, in familie
.
Creatza, Btz, merci de raspuns in leg cu detartrajul.
Puiut, astept a doua opinie cu perna dupa proba, binenteles
.
Aelita, intradevar, hainele speciale pt gravi sunt oribile. Si eu imi iau haine normale , dar care au o croiala adecvata burticii.
Cris
28+ cu