Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
Creatza11 spune:
Puiutz,nela, multumim, si mult inainte si voua.... E bine ca ai acum 58 kg puiutz, eu am plecat de la 59 kg, iar acum am ajuns la 67 
Carmen, offff, suntem alaturi de tine si de Leti.....o sa-ti fie greu sa stai doar la pat, fara plimbari in aer liber, fara vizitat magazine......dar, eu cred ca asta va fi pt o perioada de timp, nu neaparat pana la sf sarcinii, colul se poate lungi chiar si dupa o sap-2 de repaus....
Maya,
tu sti cel mai bine ce trebuie facut, orice lucru rau are si un sfarsit, trebuie sa fi optimista asa cum esti tu de obicei)si sa treci de toate cu credinta ca Dumnezeu ti- pregatit si tie un sot iubtor si un bebe sanatos si ti le va da atunci cand este scris...Hai, albinuto....
vino aici la noi sa te imbratisam cu drag 
Anca, e frumos sa stai acasa? Nu te plicti? Te intreb si pt noi, cele car mergem inca la serv...sa stim cum e si cand stai toata ziua acasa, sau voi, restul fetelor are stati acasa cu ce va ocupati tot timpul?
Bumbleee, am intrat fuga fuga sa-ti vad burta si cele 10 kg, eu nu am vazut nici una, nici alta, doar tot un fotomodel si o burticuta....tu sigur nu ne minti si trebuia sa fi la odiseea de sep-oct?
Si tu, maurice, la fel, ce-oti manca, numai voi stiti!!!![]()
Cris, poti sa-ti faci etartraj fara nici o problema, poti chiar si periaj sau sablare sa mai faci si dupa aceea ca nu afecteaza bebe cu nimic!
Paula, felicitari pt bebe gras!
Si eu am probleme cu somnul din cauza a 2 motive: trezitul de 3-4 ori pe noate pt pipi si pozitia din timpul somnlui: adica pe burta nu avem cum, pe spate nu avem voie, pe dreapta mi se infunda ambele nari la nasuc si.......ups....a mai ramas decat partea stanga pai cum sa stau doar pe stanga, mai fetelor ca in 5 min amortesc de nu mai pot
. Probabil ar tb sa-mi iau si eu perna, dar speram sa scap fara...
24+ cu un
invingator
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Nu,pe mine chiar ma amuza ca e nesimtit si bagaret.. Iupiiiiii,a rezolvat sotul cu chiria...peste o luna maxim sunt ieseanca ![]() .Normal trebuia sa ma mut pe 5 mai,dar in ziua aia pleaca ai mei in statiune la tratament 3 saptamani si nu las casa goala,asa ca mai stau un picut... 29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
supeeeerrr
ma bucur asa mult pentru voi
in sfarsit veti fi doar voi doi si bebi
Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
eladea2005 spune:
helau burtici! missed me?![]()
n-am intrat de cateva zile si am de citit o gramada...![]()
Carmen, tin pumnii sa fie totul ok...sunt sigura ca asa va fi...
sa ne tii la curent...
Maya,n-am reusit sa citesc din urma, banuiesc doar despre ce e vorba din mesajele fetelor...asa ca iti doresc din suflet sa-ti gasesti drumul si dragostea ceaaamre care sa te implineasca...stii cum se zice: ce-i al tau e pus deoparte!
revin dupa ce va citesc!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
30+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Creatza11 spune:
bts-ovi, sper sa-ti treaca repejor negul, cum naiba de ti-a iesit tocmai in nas?
Eu stiu ca in primul si ultimu trimestru de sarcina sunt complet interzise anesteziile si radiografiile,dar alte tratamene( nu toate) se pot face pe tot pacursul sarcinii...
24+ cu un
invingator
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Creatza11 bts-ovi, sper sa-ti treaca repejor negul, cum naiba de ti-a iesit tocmai in nas? Eu stiu ca in primul si ultimu trimestru de sarcina sunt complet interzise anesteziile si radiografiile,dar alte tratamene( nu toate) se pot face pe tot pacursul sarcinii... 24+ cu un invingator |
Nu stiu cum de tocmai acolo si-a facut cuib,e urat cu draci,ma simt ca Baba Cloanta
,e deranjant cand imi suflu nasul caci ma doare.Am eu ac de cojocelul lui acusi 
29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Nu,pe mine chiar ma amuza ca e nesimtit si bagaret.. Iupiiiiii,a rezolvat sotul cu chiria...peste o luna maxim sunt ieseanca ![]() .Normal trebuia sa ma mut pe 5 mai,dar in ziua aia pleaca ai mei in statiune la tratament 3 saptamani si nu las casa goala,asa ca mai stau un picut... 29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
BTZ FELICITARI!!!!! Ma bucur mult pentru tine!!!! O sa-ti plimbi puiutul prin Copou!

Elena
24+ cu un
cuminte
btz_ovi spune:
Mersi Puiutz
.Daaa,eu aia care tanjeam dupa plimbarile prin Copou,acum vor fi si mai frumoase alaturi de bebe.Imi pare bine ca in sfarsit vom fi numai noi 3,ca sotul nu va mai face atatea drumuri cu trenul,nu neg ca alaturi de ai mei acasa imi este foarte bine,sunt rasfata cu toate bunataturile,dar deja 4 luni au fost suficiente pt mine,iar acum ma vad numai alaturi de sot.II multumesc socrului meu extraodinar ca a gasit in bloc cu el,totul arata super bine,nici mie nu imi vine sa cred ca nu ma duc decat cu hainele,iar pretul e mai mult decat ok (ehh negocieri la greu in fata blocului cu un pahar de bere
).Pe cat e de tampita soacra pe atat de super e el 
29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
iul_aug2010 spune:
Carmen, aveti grija de voi. Multa sanatate tie si bebelinei!
btz_ovi, ce vesti bune!!!
bumblebee, maurice.. asa da silueta!
coteasca spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie va rog daca ati auzit, sau daca v-ati intersectat cu d-na doctor GRADINARU DELIA de la Universitar, ca vreau sa ma programez la ea si nu stiu cum e ca medic. Sincer nu vreau s-o mai dau in bara asa cum am dat-o cu CF2 si cu medicul de acolo. Incep sa devin stresanta ca am ramas si fara medic si fara spital
.Eu am auzit ca ar fi buna doar ca daca te prinde te macelareste (cezariana) si eu nu vreau sa fac cezariana.
Carmen multa sanatate
, ai grija dectine si de bblina
30+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coteasca Fetelor, spuneti-mi si mie va rog daca ati auzit, sau daca v-ati intersectat cu d-na doctor GRADINARU DELIA de la Universitar, ca vreau sa ma programez la ea si nu stiu cum e ca medic. Sincer nu vreau s-o mai dau in bara asa cum am dat-o cu CF2 si cu medicul de acolo. Incep sa devin stresanta ca am ramas si fara medic si fara spital .Eu am auzit ca ar fi buna doar ca daca te prinde te macelareste (cezariana) si eu nu vreau sa fac cezariana.Carmen multa sanatate , ai grija dectine si de bblina![]() 30+ ![]() Corina, viitoare mamica de baietel |
Eu cand am nevoie de recomandari caut pe google.Uite ceva www.miresici.ro/showthread.php?t=15820&page=86" target="_blank">aici,sper sa te ajute

29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy

ca sa vad de ce e in stare