Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Nela da,asa e,sunt tare nerabdatoare
Felicitari si tie pt o noua saptamana si mult inainte pana la termen
Cris2010 nu e nici o problema daca iti faci detartraj.

Eu stau cu emotii:s-a dus sotul cu tata meu socru sa vada de un locusor de inchiriat in acelasi bloc cu el ,arata senzational,totul e renovat si extrem de modern,pretul mai mult decat super,insa mai e cineva care vrea sa inchirieze si sper ca noi sa avem prioritate .Daca e totul bine de azi intr-o luna voi fi iarasi ieseanca

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Btz, eu iti tin pumnii sa fie cum vrei tu! Si eu am asa o nostalgie dupa targul Iesilor cum i se spunea demult... Acolo am facut facultatea.

Mult, mult noroc sa devii ieseanca! O sa-ti vina mai usor si cu nasterea!

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

fetele eu am plecat la spital, voi mai intra de acolo daca au net, nu stiu daca ma interneazxa, am avut ceva contractii dureroase si am decis sa merg!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Carmen, iti dorim numai bine, sa dea DD sa nu fie probleme! Ai multa grija! Te imbratisam cu drag!

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, sa aiba DD grija de voi, va asteptam cu vesti bune

Mai fetelor, sunteti niste scumpe, dar la 64 de kg ale mele, nici inainte nu eram miss!
A inceput si lumea sa remarce burtica, nu mai incap de mandrie

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sa vedem daca gasesc si eu poze noi..

MAURICE cu burtica ,asa finuta !!

ati mai pus poze noi?
parca era un buton undeva si se vedeau ultimele poze puse in cont..nu mai stiu.am luat asa cateva albume la rand,si nu am mai gasit nou nimic.

aa,o mai vad pe DRAGAICA la postul de munca Eu il tin pe picioare,ca sa stau rezemata de canapea.

ieri mi-am mai cumparat niste haine pt mine pt ca aici au venit caldurile.am gasit o rochita in bretele si o bluza tot fara maneci.pt ca deja de ieri eu am fost in bluza in bretele.deci de acum incolo si daca mai e un pic frig,iau ceva deasupra.
am 26º in casa cu toate geamurile deschise.
de cand tot caut haine la sectiunile de gravide,mai ales in H&M unde uneori mai gasesti cate ceva...sunt asa urate de parca suntem saci de grasime nu femei ! si niste culori sumbre ! chiar nu au si ei un pic de gust pt gravide??
asa ca dupa cautari si ma gandeam ce sa fac..sa le cumpar asa daca nu imi plac??
am mers in alte magazine ,normale,rochia in final tot din H&M unde m-am intors,dar nu de la sectiunea de gravide,ci de la femei normale si super ieftina fatza de urateniile alea de la gravide ,bai zici ca sunt facute in bataie de joc
si apoi din Stadivarius unde am intrat asa la insistentele sotului,ca eu ziceam ca acolo sunt talii mici,si ca nu gasesc,am gasit destule,numai ca am ales doar o bluza care era fara maneci,din cauza caldurilor ...am probat si o bluza cu maneca scurta draguta in care deja muream de cald !! deci nu mai suport decat bretele.

23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Carmen, ma rog la DD sa fiti bine tu si Leti!Ne gandim la tine si iti trimitem cele mai bune ganduri.te pupam:*

Laura 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARMEN,la spital?? nu ai nici un nr de telefon al vreunei fete sa dai un sms ceva in caz ca ramai internata,sa stim cum esti???asteptam vesti !

fetele,are cineva numarul ei?

BUMBLEBEE-nu stiu ce cantar ai si unde ai kilele alea,ca eu nu le vad,esti manechin !

23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

carmen, ai grija de tine si de bebelina. Tin pumnii sa fie bine.

29+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Puiutz crede-ma ca si mie imi e dor de Iasi,tanjesc dupa acel oras,si imi doresc cu nerabdare sa ma mut inapoi,caci acolo mi-am trait cei mai frumosi ani..Dar nici Sibiul nu l-as refuza

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Btz_ovi nu iti e antipatic maruta??am dat si eu pe happy hour sa vad interviul cu sotii,si tot ma uit acolo de atunci,dar omu asta ma scoate din sarite la cat e de nesimtitsi parca tot nu imi vine sa schimb canalulca sa vad de ce e in stare

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Btz_ovi nu iti e antipatic maruta??am dat si eu pe happy hour sa vad interviul cu sotii,si tot ma uit acolo de atunci,dar omu asta ma scoate din sarite la cat e de nesimtitsi parca tot nu imi vine sa schimb canalulca sa vad de ce e in stare

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Nu,pe mine chiar ma amuza ca e nesimtit si bagaret..
Iupiiiiii,a rezolvat sotul cu chiria...peste o luna maxim sunt ieseanca .Normal trebuia sa ma mut pe 5 mai,dar in ziua aia pleaca ai mei in statiune la tratament 3 saptamani si nu las casa goala,asa ca mai stau un picut...

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput