Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Paula felicitari pentru rezultatele bune de la eco si pt. bondarelul minunat pe care l-am vazut in pozici.Daca medicul a spus sa nu te stresezi cu acea masuratoare, pai nu te stresa. El stie mai bine

23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor da-ti repede pe PRO TV la Happy Hour,se discuta cu sotii femeilor internate la CF2

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Lalala, Puiutz mic perna are 160*35, o mai puteti vedea si aici http://idealbebe.ro/bertoni-perna-pentru-alaptat-p-4342.html , este mai scumpa cu 5 lei.
Paula bafta la eco
Citesc si revin

Multumesc, Nela, acum o comand si eu!

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea
[
Puiutz mic sa stii ca si eu m-am gandit sa-mi mai achizitionez o perna tot pentru spate, sau pentru cand ma intorc pe partea cealalta sa nu fiu nevoita s-o tot sucesc dupa mine. Mai ales noaptea , pana ma sucesc eu....imi sare somnul. N-ar fi o idee buna?

da, m-am hotarat, o sa comand 2 perne!

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nela da,asa e,sunt tare nerabdatoare
Felicitari si tie pt o noua saptamana si mult inainte pana la termen
Cris2010 nu e nici o problema daca iti faci detartraj.
Fetelor eu am fost cu sotul la un dentist super bun si mi-a spus in felul urmator:dupa primul trimetru nu este nici o problema daca mergem la dentist,atat timp cat nu se fac radiografii,anestezie si extractii.Dansa chiar avea o pacienta care mai mai ca nastea acolo insa vroia cu orice chip sa termine lucrarea,caci dupa ce apare bebe ciu-ciu timp
Maurice ai avut dreptate:ameteam ca papasem eu ceva nasol,am vomitat un picut,si nici acum nu ma simt asa bine...
Eu stau cu emotii:s-a dus sotul cu tata meu socru sa vada de un locusor de inchiriat in acelasi bloc cu el ,arata senzational,totul e renovat si extrem de modern,pretul mai mult decat super,insa mai e cineva care vrea sa inchirieze si sper ca noi sa avem prioritate .Daca e totul bine de azi intr-o luna voi fi iarasi ieseanca

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Maya, imi pare tare rau de noua incercare prin care treci, multa putere si un mare. Noi suntem aici sa te descarci cind simti nevoia.

Carla, Dragaica, v-ati interesat de perna de alaptat gemeni? Ca eu nu gasesc nici una pe sit-uri de vanzare, le-am vazut doar pe Youtube, e ca o potcoava.

Shery 27 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Cumparat deja am poze cu ea la semnatura, am dat 18$ pe ea.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Exact ce cau si eu! Cum se numeste pe eticheta? Poate nu caut dupa cuvintele care trebuie, sau nu mentioneaaza astia ca-s pt twins

Shery 27 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Uite aici: http://www.raising-twins.com/twin-nursing-pillow.html

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

fetele eu am plecat la spital, voi mai intra de acolo daca au net, nu stiu daca ma interneazxa, am avut ceva contractii dureroase si am decis sa merg!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Maya, imi pare rau ca treci prin probleme, dar un pic ma si bucur ca ai ocazia sa alegi un alt drum. Cum spune si aelita, daca ceva nu merge bine si ai acordat deja de nenumarate ori sansa de a schimba ceva, atunci nu mai sta pe ganduri: incepe un nou drum, diferit! De fapt, stii ca ti-am mai sugerat asta acum cateva luni, cand eram mai la inceputul odiseei.

Mult noroc, draga mea si numai lucruri bune sa ti se intample!

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nela
Carmen, sper sa gasesti o modalitate sa ne spui cum esti!!!Tinem pumnii sa fie totul bine si sa te lase contractiile alea pacatoase.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

carmen sa dea Dumnezeu sa fie totul binee mai bine ca te duci la spital,esti sub obervatie 24 din 24.va tinem pumnii

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput