LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**
Raspunsuri - Pagina 6
Nicky09 spune:
Eu voiam sa va salut in dimineata asta asa de urata la noi, suntem inainte de a iesi pe usa la plimbare...sa urez LA MULTI ANI fericiti si frumosi lui STEFAN, petrecere frumoasa si fara emotii din partea parintilor, sa aiba un tort pe placul tuturor( asta apropos de torturi cu porci si cu buburuze...).
Si mai vroiam sa va spun ca ne deprindem incet incet si cu cate 100 ml de lapte dimineata, nu doar seara, desi noptile sunt identice de fiecare data, cu treziri nenumarate.
Si mai vroiam sa va intreb daca voi considerati ca ar fi o problema, faptul ca de o luna si ceva..aproape doua, Nicholas al meu nu a mai pus niciun gram pe el, e tot la 9,700 kg, desi el mananca la fel, chiar mai mult, micsorate cantitatile de vitamine in favoarea celor de proteine si carbohidrati, insa nimic nu se schimba in greutatea lui.Eu nu mi-as face probleme, dar intreb, sa stiu daca mai sunt cazuri similare sa ma consolez in acest fel.
Oli, bine ca ai rezolvat problema cu sanul dureros, sper sa ai rezultate satisfacatoare si marele micut David sa nu sufere prea mult....acusica te urmez si eu.
Va pup si va doresc o dimineata placuta si o zi minunata.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an
Nicky09 spune:
Scuzati-mi va rog incoerenta in exprimare....e din graba si cand vreau sa spun multe multe, mai uit de anumite reguli
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an
dyana27 spune:
anamaria a fost superba eva mica; si ce ai cu tortuletul ei????? ca a aratat chiar foarte bine; tortuletele noastre au aratat cam asa:dezmotare, ziua lui adica nimic iesit din comun.... dar au fost tortuletele lui, si puteau sa fie si cazute intr-o dunga ca tot erau cele mai dragalase din lume;
eu stiu ca am vrea ca totul sa arate perfect, sa fie "cea mai cea" aniversare.... dar ia sa vezi peste o luna cand te uiti la poze ca nu conteaza nimic altceva decat bucuria de pe fetele voastre, si niste amintiri superbe; eu chiar acuma m-am uitat la pozele de la ziua lui, cand am fost dimineatza doar noi cu surioara, si am suflat in lumanarica la 9,20..... Doamne cat de fericiti ne simteam... putea sa se autodistruga tortul ala in 1000 de bucati, ca nu ma interesa; aa, si atunci pe loc am fost dezamagita pentru ca cerusem un sir de buburuze pe toata marginea tortului... si n-am primit decat 3 buburuze... aia e, bune si alea; la tortuletul de motz am lasat=-o pe mami la comanda sa ia tortulet cu mutunei disney... si m-am trezit cu pokemoni.... super dragalasi de altfel, din plastic, deci i-am pastrat; a, si am pastrat si stelutele de martipan si o buburuza si fundita de la primul tortulet de ziua lui
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI STEFAN!!! Sa fii sanatos, fericit si sa cresti mare, alaturi de mami si tati care te iubesc! Pentru RAMONA o si un , sa ii mai aline dorul de tati. Petrecere frumoasa
Neatza!
Noi am avut program artistic de seara. Pentru ca ieri a avut un singur somn, Anei i s-a facut somnic pe la 20:15, dar nu eram acasa, asa ca a adormit in masina. A dormit cam 15 minute, ca evident acasa s-a trezit, am facut baita si pe urma nu a mai vrut sa adoarma pana la 11:30. Azi dimineata s-a trezit la 8, dar nu se intelegea nimeni cu ea, asa ca la 11 s-a culcat cu chiu cu vai. Dupa ce se trezeste mergem afara si uite asa avem iarasi 2 somnuri. Tare haotic program avem, inca nu s-a hotarat la 1 sau 2 somnuri si daca se mai intampla si accidente ca aseara, aia suntem
Eu trec iarasi printr-o pasa mai proasta din cauza oboselii si a frustrarilor legate de planul profesional (care simt ca nu va mai exista pt mine, simt ca m-am tampit rau si ca nu mai stiu nimic in afara de pampersi si mancare de bebei), dar sper sa imi revin repede.
Ieri m-am innoit cu telefon, ca cel vechi era irecuperabil (oare cine l-a morfolit pana i-a busit circuitele?) si eram cu un Nokia vechi de tot care arata de zici ca facuse 5 razboaie. Acuma trebuie sa il pazesc de domnisoara ca altfel....
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Gianina am si eu o rugaminte, imi spui te rog inca o data la ce doctori de ORL si Oftalmologie ati fost? si la care din clinicile Medlife. Mersi mult de tot. |
gazulica draga uite ca nu mai tin minte
am intrat pe site-ul lor si vad ca au disparut din medici asa ca...
sper sa nu uit cand ajung acasa sa-mi notez numele lor si-ti spun maine
la oftalmologie am fost la clinica de la unirii ca acolo aveau aparatul minune iar la orl la grivita
la orl noi am fost de mai multe ori (la fiecare internare in spital ) la dr. theodor valentin si odata la prof - deci consulta toti si copii mici
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
ramona7575 spune:
Fetelelor ,
Deja m-ati emotionat cu urarile voastre, va iubesc si va , parca imi mai umpleti golul ce-l am de la sotul lipsa (ferice de voi )... m-a sunat si el, avea vocea gatuita de emotie si plans... din pacate s-a terminat cartela repede dar pe seara o sa intre pe net sa vada poze cu noi, sa-si mai linisteasca dorul.
Pe la 15:00 imi vin musafirii copii , tortul a iesit foarte frumos si sper gustos - l-am facut acasa,nu m-am riscat la cofetarie ca sunt patita.
Va pup si sper sa reusesc sa pun poze cat mai curand.
Anaan spune:
La multi ani, Stefan ( fost bebe, actualmente baiat mare)!
Multe pentru mami si multe incurajari pentru tati care e departe!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
anca_nicolae spune:
Buna
stiu, nu am mai scris demult, dar nu am avut net [idiotii de la romtelecom] cam 1 saptamana :(
Pe rand:
1. In primul rand, La multi ani, Gazulina si Sophiphi, si si pt ceilalti sarbatoriti, dar recunosc ca special la ele m-am tot gandit zilele astea, stiam ca dupa 20 si ceva aprilie sunt nascute, imi spusese novus cand urcam panta spre manastirea paltinis :). Dar peste toate, povestea Gazei cu infloritul liliacului mi-a placut la nebunie, mult mult mult pe gustul meu
2. Cu torturile vad ca ati fost cam dezamagite, mai intai da, Olisoara a reusit sa ne pacaleasca cu masinuta, eu am fost convinsa ca asa a fost comanda din start, deci multe pt imaginatia lui Olisor, si, legat de torturi, eu le fac personal, mereu zic: in anul cand n-oi mai putea face eu de mana prajituri, zacusca, maioneza si dulceata, inseamna ca voi fi bolnava si ori mor, ori tre naiba sa fac ceva sa ma fac bine :). So, cand imi doresc torturi cu diverse forme, in general pt copii, prefer sa fac compozitia de salam de biscuiti, si din acea "plastilina" fac ce doresc eu, de ex: ursulet [de obicei panda, ca sa iasa maro cu pete albe], iepuras [pe asta il acopar cu frisca alba si apoi pe ici colo pete maro, nasuc de capsunica etc], inima, floare, delfin... si stiu sigur ca se papa tot tortul, si si ca-mi "iasa" [sa inteleaga novusica ] forma, exact cat de mare vreau, etc. Acum, pt bb3 m-am gandit sa fac o mica variatiune, si anume, voi prepara compozitia de bomboane rafaelo [cunoscute ca bobo din parc sau bobo de deva, fiecare cum prefera, ] si doar ornamentele sa fie cu cacao si/sau mici fructisoare. Forma nu m-am gandit, eu sunt cu inspiratia de moment, asa ca momentan nu fac nimic, doar astept momentul :). Poate "un popic" din ala de cantat muzica mexicana??? Si apropo, nu a raspuns nima la concursul cu "ghiciti instrumentul muzical"... Off, mai aveti doar cateva zile sa-mi raspundeti, ca acus acus vine ziua lui bb3, si doar n-as putea plamadi ceva ce nu stiu cum se cheama.
3. Asigurari pt copii, intreba novus. Pai beib... eu demult va intrebasem pe forum, de prin vara trecuta, ce ganduri/pareri aveti, dar se pare ca a fost prematura intrebarea mea atunci, cand tzitzi si scaunul de masina erau subiectele hot :). Eu totusi i-am facut lui bb3, din iunie anul trecut, ca la v+t aveam deja facute, de vreo 5 ani... Acum, parerea mea sincera este ca dpdv al profitului, asigurarea de studii nu este o varianta prea rentabila, in schimb, mie personal mi-au convenit alte 2 avantaje pe care nici o alta forma de economisire nu le are:
- in caz de boala grava/invaliditate/deces al meu, societatea CONTINUA sa plateasca ratele, a.i, la cei 18 ani, copilul va primi suma [care o fi ea] CA SI CUM as fi platit eu mereu, ori nici o banca nu vine semestrial sa iti mai deouna tie ceva bani, ca tu saracul esti invalid si nu poti munci/produce bani; Pt mine, fiind singurul parinte platitor, conteaza acest avantaj, desi desigur, sper sa nu fie cazul vreodata...
- "fortarea" de a economisi, in sensul ca, daca stiu ca am acea rata, cum necum o platesc, in schimb, daca mi-as planifica sa merg eu la vreo banca sa depun semestrial, de buna voie, sincer, nu as fi mereu solvabila, pt ca oricand gasesti ceva mai important de facut cu banutii de salariu, si as amana mereu... De ex, noi am putut plati concediul la Duni pt ca mi-am rascumparat o asigurare de pensie privata, pe care o simteam cam neprofitabila [si din pacate s-a adeverit previziunea mea], dar macar am luat banii depusi in cei 5 ani, fara penalizari, si iata ca mi-a prins bine ca am fost fortata sa economisesc. Acest al 2-lea avantaj este util doar celor cu venituri medii, doar salariale, la care in general salariul ajunge, insa doar tandi pe mandi pt cheltuieli necesare.
Cine insa are sume mai mari, pt profit se poate gandi la alte variante, eu sper sa pot vinde apartamentul din caracal si o parte din bani vreau sa o investesc la bursa.. mai ma gandesc...
4. Jucarii din copilarie, gen pianlui lui denisamada... off, sigur ca avem in dotare, si asta e un subiect delicat pt mine, sa vedeti de ce: eu, fiind infiata la varsta marisoara [aproape 4 ani], am avut parinti care sigur, m-au iubit, dar carora "le-a dat mana" sa fie mai severi cu mine [nu zic rigizi, ca sa evit orice suparare nedorita] si, prin urmare, mereu imi ziceau ca daca stric obiectul x, altul nu mai vad... Si eu II CREDEAM, de fapt s-a si adeverit, eu mi-am spart un ceas mic de copil, la scoala, pe cand bateam baietii sa intre in clasa ca se sunase, eu fiind comandant de detasament, si altul nu am mai vazut, a.i, m-am remodelat si acum stiu mai mereu cat e ceasul, cu toleranta de 15 min, indiferent la ce ora din zi si noapte ma intrebi. Si deci am pastrat jucariile cu sfintenie, a.i, INCA am unele din ele:
- in cutiile lor [bine, folosite, dar puse la loc imediat, ce frumos suna!!!, si utopic privind copiii mei ];
- cu foile de instructiuni :)), multe din ele rusesti, ca tata, v-am pove, a lucrat mult in Rusia;
- cu baterii!!!!!! pe care va trebui neaparat sa le arunc, fiind demult terminate si topite, unele din ele, mai ales alea mari, patrate, roz.
Printre jucariile copilariei mele: pian, xilofon, lunahod, joc de baschet stil pinball , diascol cu tot cu filme [si in prezent le mai pun copiilor pe pereti, le plac mult, mai ales ca eu citesc pe voci, sunt buna rau :))], zmeu cu parasutisti [pe care ii urcam pe sfoara, tragand de alta sfoara, si cand ajungeau sus, pac, pluteau], muzicuta, masina [gen mertzan de lux] albastru marin, cu sofer si o gagica de facea poze, jocul cine stie raspunde, cu beculet la raspuns corect si, bineinteles, celebrul Animale-din-continente!!!
5. Maine merg sa depun dosarul pt PFA. Sper sa reusesc sa-l depun, si dc merge bine, din mai merg la serv si o sa raman in mana cam cu 18 mil in plus, din care 9-10 pt bona cu menaj inclus, si restul 8 pt fericirea mea [cosmetica, piscina, excursii etc]. Misto nu? Acum, intrebare legislativa/contabila: exista posibilitatea sa raman inca 1 an [pana in 6 mai 2011] in concediu de ingrijire copil si sa fiu simultan si PFA cu norma de venit, platitoare de impozit etc? In mintea mea, teoretic, ar trebui sa fie legal, pt ca eu stau in acesti 2 ani ca "rasplata" pt anii munciti anterior si cotizati la sanatate, iar separat, pt ce venituri voi mai avea, sa imi platesc impozitele, conform PFA. Dar nu stiu cum e legea, stie careva?
Va pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 11 luni
simplyana_m spune:
Am vazut absolventele Sophiphi si Gazii Katherina!, n-am cuvinte...si ele si mamicile m-au incantat pur si simplu!!!
ANCA, instrumentele de mexican ale lui bb3 se numesc maracas! Ce primesc premiu?
"savings" pt bb am facut si noi, sub forma de asigurare de viata (pt mine) cu fond de investitii de la EUREKO, de prin septembrie anul trecut. Noua asa ni s-a parut mai profitabil pe termen lung decat fondul ala pt studii pana la 18 ani.
http://www.lucamic.blogspot.com/