LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Nu reusesc nicicum sa bolduiesc si sa colorez si eu numele voastre. Unde-o fi Adrisimo, nu doar sa ma salveze, ci si pentru ca mi-e dor de ea?!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Oli, imi pare rau de problema cu tzitzi, dar lasa, intr-un fel poate e mai bine asa...Vorbesc luindu-ma pe mine etalon, ca si eu as vrea sa intarc, sau macar sa las tzitzi doar pt noapte, dar cind vine si trage de mine si ride la tzitzi... parca mi-e mila, si tot zic ca e inca mica... Asa, la tine, macar a fost decizia medicului, nu e in nici un fel "vina" ta.

Pisilinca ieri si-a zdrelit un dejt si a facut un taraboi....vai de mine, isi tot amintea de el si ce se mai jelea....Azi vad ca a uitat, desi e destul de naspa lovit. Las'ca i-o trece pina se marita. In schimb i se infunda nasul, are (scuzati) niste mucisori ascunsi, care numai fornaie si o incurca la respirat, nu ies cu aspiratorul, nici nu am reusit sa ii inmoi ca lumea ca-s singura si se zbate de zici ca o tai...i-am mai picurat eu niste ser si am fisiit-o cu apa de mare, dar ar fi mult de desfundat...asa, treaba de Mr Muscolo :D:D Si se foieste de citeva nopti...io-s zombie. Are gaze, cred ca alea o deranjeaza, dar nu stiu de ce si de la ce...i-am scos tot ce ar putea sa o baloneze din alimentatie...doar daca n-o fi de fapt vreo masea buclcucasa, peste care face ea niste beshinutze inofensive :)). E drept ca gingiile sint umflate peste tot....si ea mereu la dinti a tras miriiala inainte sa se apuce de spart gingia propriu-zis...adica la citeva zile dupa cite o horror-scinceala, gaseam si eu ca sta sa iasa cite un dintzos. Ce-o fi, numai ca-s cam zombie, aseara nu a dormit legat cite 30 de minute, tot se foia de pe o parte pe alta, mai scincea, se mai rostogolea...la noapte o sa incerc sa o las la ea in pat cred, chit ca ma plimb eu mai mult, sa vad poate o deranjeaza (mai nou) prezenta noastra...ca nu mai stiu ce sa mai fac.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Anaan, sa incerc sa te "descalt" eu: in Mozilla de ex, nici eu nu pot sa bolduiesc/colorez textul decit daca pun eu "de mina" (paranteze patrate, culoare/bold, inainte si dupa textul de colorat). Cred ca optiunea asta merge numai pe Explorer...

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisigri, merci de lamurire: Mozilla am, deci o sa fac lucru manual

In legatura cu mucii ascunsi in profunzimile nasului bebelusesc, eu am aplicat sfatul Simplyanei si a functionat: ii pun cat de mult ser si apoi il intorc pe burta sau se pune el in patru labe sau il ridic in picioare si cam incep sa curga dumnealor ( am observat ca asa ii vine de multe ori sa stranute si ies dintr-o lovitura!)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Pai cam asa vreau si eu sa fac, da-s lupte greco-romane si urlete apocaliptice :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata mamici,

imi pare rau sa aud de bebelusi muciositi

m-am distrat cu povestile despre torturi
al nostru a fost delicios, inclusiv martipanul, ca am ramas setata cu gustul de linoleu "inoculat" de gigelica. A fost in forma de cifra 1 , frumos insa nu asa de aspectuos ca cele vazute pe site la cofetaria alice (tortul arata tare bine numai ca eu am fost un pic dezamagita ca am cerut 3 buburuze si 2 fluturasi si au fost mai... stilizati). Daaar a fost groaznic de bun (m-am gandit sa mai comand unul saptamana viitoare, sa nu-mi ies din mana - a fost facut la cofetaria de la Sofitel (pullman acum) pe care eu o recomand din toata inima.

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ce era mai important:

stiti ca saptamana trecuta am facut analize ca v-am povestit "drama" traita
vineri am si avut rezultatele si pot sa spun ca noi care nu mancam lapte, fructe... doar ceva pere... iar celelalte sunt in cantitati... nici nu stiu cum sa le numesc... noi stam bine (pe la mijlocul intervalului) la toate: calciu, fier..., probele hepatice sunt bune, colesterolul, trigliceridele, fostaza alcalina... . Eu cred ca ceea ce a contat fff mult, sa nu avem anemie si sa asimileze alea-alea, a fost faptul ca-i gatesc legumele la steamar. Stiam ca se pierd fff putin din vitamine si minerale dar nu am crezut ca in cazul nostru v-a conta atat de mult sa fie totul bine. (Chiar asa, avem 3 saptamani de cand nu a mai baut lapte )

asa ca sfatul meu pentru mamicile cu bebelusii cu anemie, cu proble cu calciu/fierul este ca gateasta doar la abur legumele.

avem 1 anisor

Mergi la inceput

am admirat-o pe eva "mica" care s-a transformat intr-o fetita taaare frumusica
frumoasa petrecerea

La multi ani! stefanel
nu o uitam nici pe mamica emotionata toata

avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata fetelor, Multumim inca o data pt laude si aprecieri.

Gianina am si eu o rugaminte, imi spui te rog inca o data la ce doctori de ORL si Oftalmologie ati fost? si la care din clinicile Medlife. Mersi mult de tot.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

am uitat sa va spun ce era mai important:

stiti ca saptamana trecuta am facut analize ca v-am povestit "drama" traita
vineri am si avut rezultatele si pot sa spun ca noi care nu mancam lapte, fructe... doar ceva pere... iar celelalte sunt in cantitati... nici nu stiu cum sa le numesc... noi stam bine (pe la mijlocul intervalului) la toate: calciu, fier..., probele hepatice sunt bune, colesterolul, trigliceridele, fostaza alcalina... . Eu cred ca ceea ce a contat fff mult, sa nu avem anemie si sa asimileze alea-alea, a fost faptul ca-i gatesc legumele la steamar. Stiam ca se pierd fff putin din vitamine si minerale dar nu am crezut ca in cazul nostru v-a conta atat de mult sa fie totul bine. (Chiar asa, avem 3 saptamani de cand nu a mai baut lapte )

asa ca sfatul meu pentru mamicile cu bebelusii cu anemie, cu proble cu calciu/fierul este ca gateasta doar la abur legumele.

avem 1 anisor

Buna dimineata, cucuiete!

Sfatul meu e sa se fiarba tot la abur, inclusiv carnea, dar vezi ca nu e posibil mereu acest lucru...cel putin pt mine care trebuie sa fiu gata cu totul pana la 12 jumate, in 3 ore sa scot baiatul la plimbare, sa fac de mancare pt noi, pt el, sa fac paturi, sa dau cu aspiratorul...ca praful pe mobila mai asteptam sa se depuna mai mult ....sa ne facem toaleta...deci e greu sa respecti anumite reguli si in concluzie ii mai dau sa manance si fiert pana la maxim, cum ar fi carnea din ciorba.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput