LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**
Raspunsuri - Pagina 21
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda TEMERI de mama. 1. Ian nu ma imita in mai nimic. E normal? 2. Are un singur dinte de 2 luni, si ala jumate. E normal? 3. Nu face ce-i zic; de exemplu la "hai la mama", nici nu se sinchiseste; e normal? Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
1. depinde ce vrei sa imite.
2. da.
3. da. e un copil independent, si are de explorat lumea. vine el la tine cand vrea.
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Intrebare de stil: in luna mai, la o nunta de zi, pot purta dresuri negre mate (cu o rochie scurta, scurta)? HELP, PLS! |
Eu zic ca da
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
inapreda spune:
Am uitat sa o felicit pe Mihaelacg pentru mindretea de fata! E titi rau Dar are si cu cine semana. Felicitari, mamico.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus, succes la bucatarit! Daca-i faci tu, sigur sint |
Mersi , sper sa fie comestibili
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
MABABEI
Am implinit 1 anisor !
inapreda spune:
Pai, eu nu vreau sa imite nimic dar peste tot citesc ca "la virsta asta, copilul imita..." iar al meu, nici gind; face numai ce vrea el; nu reusesc sa-i captez atentia sa "invatam" ceva
Multu' de raspuns
Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
1. depinde ce vrei sa imite. 2. da. 3. da. e un copil independent, si are de explorat lumea. vine el la tine cand vrea. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Anaan spune:
citat din mesajul lui inapreda Intrebare de stil: in luna mai, la o nunta de zi, pot purta dresuri negre mate (cu o rochie scurta, scurta)? HELP, PLS! Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
Eu zic ca da
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
inapreda spune:
Annan, Novus
Si eu cred ca da dar mi-a zis o prietena ca aceasta combinatie nu e ok vara.
Astept in continuare pareri; argumentate, daca se poate
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Anaan spune:
[quote]citat din mesajul lui inapreda
TEMERI de mama.
1. Ian nu ma imita in mai nimic. E normal?
2. Are un singur dinte de 2 luni, si ala jumate. E normal?
3. Nu face ce-i zic; de exemplu la "hai la mama", nici nu se sinchiseste; e normal?
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
1.Nici Andrei nu ma imita, pana am observat ca e receptiv doar la lucrurile care ii plac si il distreaza; de exemplu: tusitul. Mi-am dat seama ca-i place mult pentru ca radea de fiecare data cand tuseam si atunci ii tot tuseam eu asa de distractie...in ziua urmatoare dupa ce ii tuseam eu, tusea si el;
2. Nu cred ca-i problema
3. Nici Andrei nu se omora cu raspunsul la chemarile mele, dar, la fel, am observat ca, mai nou, ii place sa ma asculte pentru ca m-am apucat si, cand binevoia sa ma asculte, ma extaziam de mama focului: da-i cu aplauze, rasete, chiuieli...si asa l-am facut sa-l intereseze solicitarile mele
Anaan spune:
citat din mesajul lui inapreda Annan, Novus Si eu cred ca da dar mi-a zis o prietena ca aceasta combinatie nu e ok vara. Astept in continuare pareri; argumentate, daca se poate Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
Eu am vazut o tipa, la un eveniment pompos, acum vreo doua saptamani, cu o rochie scurta, scurta, fara maneci, alba cu motive geometrice gri si negre ( era un pic gen anii '60-'70) cu dres mat negru, pantofi cu toc inalt, negri si ei...foarte stilat arata, mi-a placut mult...si avea ceva din alura ta, subtirica si cu o freza trendy
Sper c-ai inteles ceva, ca-s tare obosita!