LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**
Raspunsuri - Pagina 22
inapreda spune:
1. Si Ian tuseste daca eu tusesc; cred ca ai dreptate si o face pt. ca il distreaza; sau imita diverse sunete, silabe daca ma prostesc cu el; dar i-am luat un puzzle de lemn si numai scote piesele; nu le mai pune la loc pentru ca le arunca / cit colo, lucru ce-l distreaza teribil;
3. Nu stie (sau nu reactioneaza) nici la "unde-i nasu'?", de ex.
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan [quote]citat din mesajul lui inapreda TEMERI de mama. 1. Ian nu ma imita in mai nimic. E normal? 2. Are un singur dinte de 2 luni, si ala jumate. E normal? 3. Nu face ce-i zic; de exemplu la "hai la mama", nici nu se sinchiseste; e normal? Gina lu' Ian Ian are 1 an! 1.Nici Andrei nu ma imita, pana am observat ca e receptiv doar la lucrurile care ii plac si il distreaza; de exemplu: tusitul. Mi-am dat seama ca-i place mult pentru ca radea de fiecare data cand tuseam si atunci ii tot tuseam eu asa de distractie...in ziua urmatoare dupa ce ii tuseam eu, tusea si el; 2. Nu cred ca-i problema 3. Nici Andrei nu se omora cu raspunsul la chemarile mele, dar, la fel, am observat ca, mai nou, ii place sa ma asculte pentru ca m-am apucat si, cand binevoia sa ma asculte, ma extaziam de mama focului: da-i cu aplauze, rasete, chiuieli...si asa l-am facut sa-l intereseze solicitarile mele Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Anaan spune:
Cred ca foarte mult conteaza cum e rochia, ca, de exemplu, o rochie f. vaporoasa si flu-flu cu dres mat negru parca nu-mi prea place
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
inapreda spune:
Am inteles ca tu ma vezi SUBTIRICA si TRENDY
PS. Si eu sint super obo' dar prefer sa "hoinaresc" pe net decit sa dorm; sotu' iar e la basket si ceasurile astea "de seara" sint momentele mele cind pot sa fac ce vreau (fara sa ies din casa, of course" )
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Eu am vazut o tipa, la un eveniment pompos, acum vreo doua saptamani, cu o rochie scurta, scurta, fara maneci, alba cu motive geometrice gri si negre ( era un pic gen anii '60-'70) cu dres mat negru, pantofi cu toc inalt, negri si ei...foarte stilat arata, mi-a placut mult...si avea ceva din alura ta, subtirica si cu o freza trendy Sper c-ai inteles ceva, ca-s tare obosita! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
inapreda spune:
Rochia e mortale, of course, tocmai mi-am achizitionat-o; e o "little black dress" simpla (scuze pentru pleonasm ) si de efect dar, fara dresuri, s-ar duce naibii tot Efectu'
citat din mesajul lui Anaan Cred ca foarte mult conteaza cum e rochia, ca, de exemplu, o rochie f. vaporoasa si flu-flu cu dres mat negru parca nu-mi prea place Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ilinca_M. spune:
Io zic ca-n luna lui Cuptor n-ar merge dresu' ala mat, dar in mai, hai sa fim seriosi...go for it!
Deci tu la asta te refereai ca nu imita baiatu', ca nu face puzzle?:)) Esti de groaza, cuscro. Puzzle nu face nici Phiphi da' mai nou cam imita, o invatza maica-mea si soacra tot felul de prostioare (sa faca tai-tai, sa dea din cap "nu nu", sa arate un deget cand intreaba cati ani are...tampenii).
Io in schimb ma distrez facand ca indienii, cu mana la gura, si face si ea.
Cu trezitul de multe ori pe noapte- io stiu ca nimeni nu ma crede, dar eu chiar m-am adaptat; prima luna a fost mai nashpa (eu eram "rea de somn" inainte) dar apoi n-am avut treaba. Si aveam aproape zilnic ocazia sa dorm dupa-masa, dar nu aveam tragere de inima in sensul asta fiidca nu ma simteam obosita...mai bine pe net, nu?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda Rochia e mortale, of course, tocmai mi-am achizitionat-o; e o "little black dress" simpla (scuze pentru pleonasm ) si de efect dar, fara dresuri, s-ar duce naibii tot Efectu'
No, atunci go for it! Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
inapreda spune:
De la 6 luni ii arat cum fac indienii Ride de se prapadeste dar...nu face si el
"Tai-tai" face si el da' citi ani are, nu stie , desi ii tot arat; da' nu mi-ai spus cum va jucati voi in casa? ce faceti, o dimineata intreaga, de ex? Si nu mi-ai spus nimic nici legat de propunerea mea cu fusta scurta; la tine, nu la mine
Cred ca te-ai obisnuit si mai cred ca sa dormi toata noaptea again, te vei (re-)obisnui si mai repede
citat din mesajul lui Ilinca_M. Io zic ca-n luna lui Cuptor n-ar merge dresu' ala mat, dar in mai, hai sa fim seriosi...go for it! Deci tu la asta te refereai ca nu imita baiatu', ca nu face puzzle?:)) Esti de groaza, cuscro. Puzzle nu face nici Phiphi da' mai nou cam imita, o invatza maica-mea si soacra tot felul de prostioare (sa faca tai-tai, sa dea din cap "nu nu", sa arate un deget cand intreaba cati ani are...tampenii). Io in schimb ma distrez facand ca indienii, cu mana la gura, si face si ea. Cu trezitul de multe ori pe noapte- io stiu ca nimeni nu ma crede, dar eu chiar m-am adaptat; prima luna a fost mai nashpa (eu eram "rea de somn" inainte) dar apoi n-am avut treaba. Si aveam aproape zilnic ocazia sa dorm dupa-masa, dar nu aveam tragere de inima in sensul asta fiidca nu ma simteam obosita...mai bine pe net, nu? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Anaan spune:
Iar scriu in casuta cu citatul...dar am justificare, ca o citam pe Ilinca, la al carei sfat subscriu
Anaan spune:
Si pentru mine un pic de forumit, asa mai pe-ndelete, si o baie sunt rasfaturile de seara...