LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am uitat sa va mai "bat la cap" cu ceva: voi ati luat la bebe creioane colorate si bloc de desen?

Daca da, de care?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

inapreda puzzle simplu pana la 2 ani nu va face. varsta si-o va stii abia pe la 2 ani.
daca vrei un joc, care s-ar putea sa-l distreze: dati jucariile pe tobogan. improvizezi un plan inclinat si dati jucariile pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am uitat sa va mai "bat la cap" cu ceva: voi ati luat la bebe creioane colorate si bloc de desen?

Daca da, de care?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

si ce sa faca cu ele?
creioanele le baga in gura si le roade. iar foile le rupe si le plimba prin casa. cam pe la 2 ani e capabil sa ia creionul in mana si sa scrie peretii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gata biscuitii !! Nu cred ca mai apuca Alexandra sa guste din ei

InaPreda,dimineata Alexandra dupa ce isi face turele de rigoare, inventariaza jucariile, alearga dupa minge, dupa noi, se ascunde (asta e jocul preferat) si daca are chef se aseaza pt 5 minute pe covor si construieste sau demoleaza ceva ! Cam asa decurge dimineata, apoi papa, la 11 nani pana la 13-14 iar papa si deja stie ca venim si ne asteapta sa iesim afara

De imitat imita dar tot ce nu ii spui expres sa faca
De aratat arata ca o invata mama tot felul de chestii, bilingve desigur

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Rochia e mortale, of course, tocmai mi-am achizitionat-o; e o "little black dress" simpla (scuze pentru pleonasm ) si de efect dar, fara dresuri, s-ar duce naibii tot Efectu'

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Cred ca foarte mult conteaza cum e rochia, ca, de exemplu, o rochie f. vaporoasa si flu-flu cu dres mat negru parca nu-mi prea place

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Vrem poze !!!!!!!!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

InaPreda, arunca un ochi aici : http://www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Fac capitol nou

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Super idee! Incercam miine

Experienta se vede, degeaba m-as face eu luntre si punte

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

inapreda puzzle simplu pana la 2 ani nu va face. varsta si-o va stii abia pe la 2 ani.
daca vrei un joc, care s-ar putea sa-l distreze: dati jucariile pe tobogan. improvizezi un plan inclinat si dati jucariile pe el.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Va invit la CAPITOLUL 201

Mergi la inceput

Bravo! Asa repede ai scos-o la capat? E chiar asa simplu? "Vazindu-te" pe tine, mai ca m-as inhama si eu loa "trebusoara" asta.

Cam asta facem si noi, dar oare e destul? Nu ar trebui "sa ma ocup" mai mult? Ii stau mereu in preajma, nu-mi caut "treburi" in alte incaperi dar am observat ca-i place sa fie independent, sa se joace cum i se nazare; la mine se uita doar sa se asigure ca-l vad, ca-l admir, ca-i fac bravo etc Ii vorbesc mai mereu si incerc sa-l atrag in activitati varfiate dar degeaba; stiam site-ul ala cu activitati pentru copii dar mi se par prea...avansate Voi reusiti sa faceti ce scrie acolo???

PS. Pun poze cin sint "aranjata", adica dupa nunta

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gata biscuitii !! Nu cred ca mai apuca Alexandra sa guste din ei

InaPreda,dimineata Alexandra dupa ce isi face turele de rigoare, inventariaza jucariile, alearga dupa minge, dupa noi, se ascunde (asta e jocul preferat) si daca are chef se aseaza pt 5 minute pe covor si construieste sau demoleaza ceva ! Cam asa decurge dimineata, apoi papa, la 11 nani pana la 13-14 iar papa si deja stie ca venim si ne asteapta sa iesim afara

De imitat imita dar tot ce nu ii spui expres sa faca
De aratat arata ca o invata mama tot felul de chestii, bilingve desigur

Am implinit 1 anisor !

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput