LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Of, of. Sper sa nu fie rubeola/rujeola. Imi pare rau (daca) gtre' sa treceti iar prin asta.

N-am stiut ca ati facut ROR-ul; ori n-ai postat, ori am sarit eu peste; nici noi inca nu l-am facut dar...urmeaza.
Sanatate

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Asaaaaa.....

Saby multumesc, da, despre produsele de la Calivita intrebam. Mi-a spus si pediatrul ca daca gasesc un distribuitor de produse de genul asta (Calivita, FLP, ce puii mei mai este) bazat si informat, sa folosesc ca ay rezultate bune, dar administrate intr-un program personalizat. No, o sa caut spetzialist...

Geanina, mi-a zis sa ii dau Immunice; gasesti un prospect pe pretenu gugal. O sa ma apuc dar cred ca de miine, ca azi deja a luat atitea rahaturi....

Care ziceti de Priorix ca e fleurs de coucou: am sunat iar pediatrul in dupa-masa asta, se pare ca panarama asta cu febra de 2 zile si git rosu si alte alea pot fi celebra forma usoara de rubeola/rujeola datorata preamaretului ROR. Noi avem azi 7 zile de cind l-am facut. Bine, cunosc de la rubeola de la 7 luni: in 1-2 zile ma lamuresc ce si cum, daca apar bubitele. Mooooor de draci.

Bianca, cu mare drag ne revedem, sper sa o tunez pe Pisilinca pina atunci. Oricum, daca e rujeola/rubeola nu se transmite la ora aia, daca e raceala ar trebui sa ne treaca. Doamne-ajuta...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

si maria ma fugareste prin parc. nu sta locului si in plus mai ia si cate-o tranta e bine ca nu plange.dovada

Ce frumoasa e Maria !! Si ce bine ii sta in rochita cu palarioara asortata !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Intrebare de stil: in luna mai, la o nunta de zi, pot purta dresuri negre mate (cu o rochie scurta, scurta)?

HELP, PLS!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Rectific: nunta e de noapte.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Intrebare mamiceasca: cum va jucati cu bebe in casa? dar afara? cum ii stimulati?

Ian nu are chef sa invete nimic; cind tre' sa stam afara pe motiv de vreme "ploiceasca" nu prea stiu ce sa facem impreuna, adica sa fie si constructiv dar sa-i si placa si sa ne distram.

Ceva idei?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete: PREMIERA!!
Azi noapte Sophiphi a dormit fara intrerupere de la...22 pana la...9.30! Sunt shocata! De va continua asa voi fi bulversata, ca m-am obisnuit cu somnul fragmentat:))))

Asta da premiera !!
Ce n-as da sa ma surprinda si pe mie Alexandra !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

TEMERI de mama.
1. Ian nu ma imita in mai nimic. E normal?
2. Are un singur dinte de 2 luni, si ala jumate. E normal?
3. Nu face ce-i zic; de exemplu la "hai la mama", nici nu se sinchiseste; e normal?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Ati vazut acest topic http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151555 ?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Inca una si plec...

La minunatii biscuti chiar puneti prune uscate??? Daca da, de unde ati achizitionat?

Eu am luat de la magazinele naturiste toate ingredientele care ma asteapta in bucatarie

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Novus, succes la bucatarit!
Daca-i faci tu, sigur sint

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput