LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Suntem datori cu niste morcovici:

baietel de Bombonique

STEFAN

Mami Ramona7575 sa te bucuri de baietelul tau minunat.

www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani, Mababei!!!

Sa fii sanatoasa, iubita, bucuroasa...sa ai tot ce iti doresti langa cei pe care ii iubesti...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Asaaaaa.....

Saby multumesc, da, despre produsele de la Calivita intrebam. Mi-a spus si pediatrul ca daca gasesc un distribuitor de produse de genul asta (Calivita, FLP, ce puii mei mai este) bazat si informat, sa folosesc ca ay rezultate bune, dar administrate intr-un program personalizat. No, o sa caut spetzialist...

Geanina, mi-a zis sa ii dau Immunice; gasesti un prospect pe pretenu gugal. O sa ma apuc dar cred ca de miine, ca azi deja a luat atitea rahaturi....

Care ziceti de Priorix ca e fleurs de coucou: am sunat iar pediatrul in dupa-masa asta, se pare ca panarama asta cu febra de 2 zile si git rosu si alte alea pot fi celebra forma usoara de rubeola/rujeola datorata preamaretului ROR. Noi avem azi 7 zile de cind l-am facut. Bine, cunosc de la rubeola de la 7 luni: in 1-2 zile ma lamuresc ce si cum, daca apar bubitele. Mooooor de draci.

Bianca, cu mare drag ne revedem, sper sa o tunez pe Pisilinca pina atunci. Oricum, daca e rujeola/rubeola nu se transmite la ora aia, daca e raceala ar trebui sa ne treaca. Doamne-ajuta...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

La multi ani, Mababei!!!

Sa fii sanatoasa, iubita, bucuroasa...sa ai tot ce iti doresti langa cei pe care ii iubesti...

30 martie 2009

La multi ani, Mababei!

Gigelica, vad ca ai si tu la semnatura site-ul Ioanei! Avem ceva cunostinte comune?

Noi... am trecut la imobiliare-intensiv... faza: web research+telefoane. Cand oi trece si la deplasare la locul faptei... atunci sa ma vedeti.

Piticul meu e la cura de slabire... Nu mai mananca cu placere decat lapte si banane... si un pic de mere... restul cu cantec si cu 3/4 din mancare "pe langa". Din cornuletz cred ca o sa ajunga... cum se numesc alea uscatzele cu kimen/mac/susan... saratzik!

In rest e intr-o continua miscare...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

La multi ani Mababei

Venim si noi in IOR numai sa ne explicati unde este punctul de intalnire ca eu nu cunosc decat partea din fata mag Titan sau strada paralela (unde era candva BRawn sughar)

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

LA MULTI ANI MABEI!
Iti doresc o viata fericita si implinita pe toate planurile

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Pisigri, tare rau imi pare de Ilinca mica. Si noi abia scaparam de angina. Eu nu prea inteleg ce si cum e cu bolile astea pentru "'grijesc" copilul la max'; sint convinsa ca toate facem asta; si-atunci? Ce tre' evitat/facut/etc?
Multa sanatate
PS. Si pe mine ma intere' "ceva bun" pentru imunitate.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Ilinca sa o tineti tot asa
PS. Sint curioasa cind esti "hodinita" cit de "cool" poti fi, daca ai reusit sa fii asa cu n nopti dormite...fragmentat

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Citat:

Monnvas, maine ma apuc de biscuiti ca azi am cumparat ingrediente dar am uitat de fructoza ; miere e ok sa pun, nu?
Si inca o intrebare a la marea gospodina je :din aluat ai scris ca se fac bilute, ele se pleostesc apoi si se fac plate sau iasa bile coapte ??

off mai Novusica pai tu vrei sa te experimentezi pe mancarea fetei ? mai bine da-i lui mami reteta sa nu iasa cine stie ce bazaconie. .... Sper ca nu te superi nu?

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Lasa ca-i mananc eu, nu-i bai

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !

Alexandra doarme, eu am intrat scurt sa va salut, ma pun pe treaba cu biscuitii, sper sa iasa buni si pun si haine la spalat !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput