LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si acum deslusirea pt. Anaan:
- linguritza e un simbol pentru doze mici, "homeopatice". Andrei va fi doctor homeopat, unul care va sti sa si mestereasca prin casa si-l va durea in pix de gura lumii!
Si hai ca te-am prins: nick-name-ul tau a fost inspirat de Sabian, esteee?
Anaan cu Sabian, Iatagan si Paloshan

Tufete, Phiphi, care era mai rezervata, a inceput sa zambeasca ultra-seducator oricui o baga-n seama si cu o privire; cum se uita cineva spre ea cum isi itzeste fasolele si toti is topiti, tre sa-ndur miorlaieli de adolescente lesinate, oftaturi si scuipaturi de "dedeochi" de babe etc. Sa nu va zic ca trec pe langa noi ditamai zdrahonii gen "change money" si se opresc langa carucior cu gurapana la urechi:"ioi, ce fain bebelush..." Of si vai, asa viatza de vedeta mai aveam doar cand ieseam cu Manole (mai bine zis viatza "in umbra vedetei")

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Multumesc, adrisimo!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gaza - nu te-am uitat cu doctorii insa am cam fost luata de val aseara; cand am ajuns acasa an gasit bebelachele plans tot cu ditamai cucuiul in frunte si mare si rosu si vanat asa ca am uitat de toate

pisigri - sa ma tragi si pe mine de manecuta cu medicamentele (sau ce-or fi alea) de stimulare a imunitatii ca tare trebuie sa mai fac ceva mai ales in ideea de gradi din septembrie

ilinco - vezi ce fata mare ai? nu mai este bebelus de mult
ce vei face noptile de acum?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

- linguritza e un simbol pentru doze mici, "homeopatice". Andrei va fi doctor homeopat, unul care va sti sa si mestereasca prin casa si-l va durea in pix de gura lumii!

1 AN!
Manole forever

No, asa, ca m-am luminat si io, ca lingurita aia strica toata sandramaua!

Nicku' a fost o combinatie ad-hoc, dar bine zici, cred ca e, totusi, expresia subconstientului nabadaios...Superfamilia: Anaan, muma de Sabian, Iatagan si Paloshan...faina semnatura ar fi fost, va dadeam gata garantat!

Mergi la inceput

Citat:

Tufete, Phiphi, care era mai rezervata, a inceput sa zambeasca ultra-seducator oricui o baga-n seama si cu o privire; cum se uita cineva spre ea cum isi itzeste fasolele si toti is topiti, tre sa-ndur miorlaieli de adolescente lesinate, oftaturi si scuipaturi de "dedeochi" de babe etc. Sa nu va zic ca trec pe langa noi ditamai zdrahonii gen "change money" si se opresc langa carucior cu gurapana la urechi:"ioi, ce fain bebelush..." Of si vai, asa viatza de vedeta mai aveam doar cand ieseam cu Manole (mai bine zis viatza "in umbra vedetei")

1 AN!
Manole forever

Ioi, muma de Sophiphi, o sa ai de lucru, ca, daca si-a insusit mandra tehnici de seductie, vai de voi! Bine ca azi, maine e vacanta si vine tatane-so sa dea iama-n curtezani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ne-am intors si noi de la plimbare, a luat 2 guri de titi si a picat lat; si cu cine ne-am intalnit la plimbaricaaaaa???... cu familia de gazulici; Doamne cat sunt de frumosi toti 3.... nici nu am cuvinte; iar gaza mica m-a imbolnavit cat e de dulce, finuta, superba..... perfecta (cred ca daca era surioara cu mine, pleca sigur cu ea acasa..); si zambareata nevoie mare chiar daca era dupa vaccin; a tot incercat sa-l zmotoceasca pe mutzu, da' n-ai sa vezi sa stea potaia mea; el avea alte treburi mai importante cu capacele de canalizare si bolovanii de pe jos.... asa ca facea pe sclifositul si se dadea greu de cucerit; in schimb ce credeti ca a facut gazulita mica??? a cerut la soacra'mea in brate (ca intre timp a aparut si ea pe acolo); deci gaza, sa stii ca a depasit orice record de timp pe care l-a avut soacra'mea cu mutzu in brate; pe al meu nu l-a tinut niciodata, pentru ca l-a jughinit atat de mult ca asta mic nu o suporta sa-l ia in brate deloc..... nici macar tentative nu exista;
bine, sa va zic cat erau ei de eleganti si frumosi si in ce hal aratam noi???? hai ca mutzu era frumos (chiar daca murdar si tavalit pe jos), ca pe el il asortez si-l fac "gigea" de fiecare data, dar eu..... in treningul de tavaleala, plina de nisip si urme de talpite pe pantaloni, cu praf si-n dinti, cu sapca pe cap si complet nefardata (si nu ma ajuta fata prea tare sa arat comercial asa complet nefardata)... dar ma iarta gazele, nu-i asa???
a, si daca primiti un gras infect cu voi (ca oricat as slabi tot sunt dubla fata de voi), o sa incerc sa ajung si eu maine in IOR; am vorbit deja cu cristi sa ia masina sa vina dupa noi sa ne culeaga, ca pana acolo ajung eu cu un taxi, nu-i bai, ne descurcam cumva

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

Io credeam ca a rezultat din Ana + An(drei). Lectio facilior

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Iuhuuu, se strange gasca faina maine

Gianina, Gaza: se poate face si febra de la ROR, mi-a zis tanti, dar la aprox. 1 sapt dupa vaccin. Idem bubulite.

Azi a facut si al meu niste crize de urlat... de plangeam si eu langa el - pe bune plangeam - si se uita M. la noi ca la nebuni. Am plecat la vaccin taman cand ii era piciului somn (bineinteles ca nu si-a respectat programul) si in masina s-a agitat asa de tare ca a vomitat, dupa care a cazut lat si a adormit Vaccinul a trecut repede, a protestat un pic, dar n-a plans, in schimb, acasa... mi-e somn, da' as mai patrula, unde-i apa, nu mi-e sete, mi-e foame, n-am chef de mancare... si uite-asa...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Io credeam ca a rezultat din Ana + An(drei). Lectio facilior

(7.03.2009)

Sigur, sigur, asta e interpretarea la indemana oricui...insa pentru una harshaita ca mine in meandrele ghicitului in palma/ glob ocular/ zatz de pepsi etc e clar ca lumina noptii: Sabian a lucrat in subconstient! Pana si Anaan si-a dat seama dupa ce s-a intins pe canapeaua mea!
semnat: psihanalistul Muo, cititor in vise/ coshmaruri si reverii :P:P:P

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

La multi ani,Mababei! Sa fii sanatoasa si sa ai mereu umor, ca acum! Spor la bb2!

(7.03.2009)

Mergi la inceput