LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**200**
Raspunsuri - Pagina 16
m_monique spune:
cred ca s-a intarcat ioana, dar maine voi stii cu certitudine. si daca e asa va dau de baut.
azi dimineata a supt putin ca era infundata, dar a cerut biberonul. mai tarziu i-am aratat-o pe tzitzi s-a pus pe ras si chiuit dar nu a vrut sa suga.
sunt bucuroasa ca refuzul vine din partea ei. nu am mustrari de constiinta.
Bianca2503 spune:
Am venit si noi de afara si acum mancam.La calculator ca facem mai putina mizerie.
M_MONIQUE, cred ca asta e cea mai buna metoda de intarcat si asa o sa fac si eu...usurele, usurel. As alege si metoda OLISHKAI...chiar sunt curioasa care va rezultatul...
As veni si eu maine in IOR insa la 17.30 am programamre la cosmetica. Macar o data pe luna sa am si eu timp pentru mine.
m_monique spune:
Bianca2503 si dupa mine asta e cea mai buna metoda de intarcare, ca de asta am aplicat-o. unii pasi i-am facut eu, altii ioana. dar odata facut un pas nu am m-am intors inapoi.
daca as fi avut probleme de sanatate, as fi aplicat metoda olgai. dupa parerea mea alaptatul nu trebuie sa afecteze sanatatea mamei.
am observat ca multi copii se intarca singuri in jurul varstei de 1 an. e drept ca multi sunt ajutati putin de catre mama sa se intarce.
cred ca e varsta la care explorarea mediului le ocupa atat de mult timp, incat uita sa mai suga.
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Pisigri sa stii ca eu in nici un caz nu m-as fi simtit vinovata daca il intarcam de buna voie si nesilita de nimeni, caci a tras destul de tatele mele. Doar ca tot amanam momentul. Acum chiar trebuie sa-l intarc fortat. Din pacate (sau din fericire pt David) o sa mai aman momentul pentru inca 2 zile, caci maine ii fac si vaccin si nu as vrea sa se suprapuna cu prima zi a intarcatului. Cred ca ar fi prea mult pt el. Asa ca mai rabd 2 zile. Multi pupici Ilincutei satreaca tot: degetul, mucisorii, gazele si dintii |
Oli, multumim; de deget a uitat, gazele s-au rezolvat cu niste scaune...sf-sistice, ca nu stiu cu sa le spun altfel...mucii s-au combinat cu febra, a facut amigdalita, ne tratam, ne imunostimulam si asteptam sa treaca, sa o bag pe suplimente de-alea de au folosit saby si petrean. Pe care de altfel le rog sa imi mai dea info, ce, cum si de unde :)
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Monique, felicitari pentru intarcat! Sau sa nu spun inca..? :) Oricum ar fi, sigur nu mai e mult pina "scapi" Eu nu stiu ce as face fara tzitzi zilele astea, in afara de lapte din productia proprie si de apa, Pisilinca nu a vrut nimic.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Tufete: PREMIERA!!
Azi noapte Sophiphi a dormit fara intrerupere de la...22 pana la...9.30! Sunt shocata! De va continua asa voi fi bulversata, ca m-am obisnuit cu somnul fragmentat:))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Nu reusesc nicicum sa bolduiesc si sa colorez si eu numele voastre. Unde-o fi Adrisimo, nu doar sa ma salveze, ci si pentru ca mi-e dor de ea?! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Bold: incadreaza textul intre [ b] si [ /b] . Exemplu: Acesta este bold text. = Acesta este bold text. fara pauza intre paranteza si b si fara pauza intre paranteza si /b
........
la aste te referi?
cand scrii mesajul acolo ai un "buton" pe care scrie Forum Code subliniat cu albastru , apesi si iti da toate detaliile.
dragastoasa de
Ilinca_M. spune:
Cu o mica intarziere: LA MULTI ANI, STEFAN!! Ramona, vrei sa zici ca tu ai facut tortul ala?! Arata grozav!
Tortul lui Phiphi n-a fost bebelusesc, ca nu mi-au placut modelele (trasa de-asupra ceva poza cu zane sau Barbie sau alte pitzipoance) asa ca a fost in forma de inima, cu un trandafir mai mare roshu si cativa mai mici pastel + o "placuta" de cioco cu "La multi ani, Sophia Diana"- umplutura: tiramisu. A fost chiar bun.
Mie mi-a placut tortul Evei; de Eva ce sa mai zic.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Gianina34 spune:
La multi ani! mababei
sa ai un an linistit, sa fiti sanatosi cu totii, sa o tineti tot intr-un ras si voie buna
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor