Gravidute prin FIV(61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Huski, Ady mercic, o sa fie usoara ca-i cezariana! Ma intind ca Madam de Pompadur pe pat si astept sa-mi arate cineva copii, direct curati, spalati si infasurati, sa ma si perie putin ca ce frumosi sunt n-a vazut spitalul in toata istoria lui !
Ca una e Sheritra! Si mai e si ultima vizita, gata scapa de mine! Sa ma treaca pe placa memoriala!
De Claudya ce stiti a nascut, ca io nu ma bag in fata daca e randul ocupat, aiclea stau pana va plictisiti e mine!

Asaaa, am emotii, maine la 5 seara ma vede Profu si stabilim data cezarianei, noi ne-am gandit la o data sa vad daca pot cu mult tact sa i-o sugerez Profului, sa nu se supere. Il iau si pe sot in salon, ca aca se lasa cu sa amsi eu pe Spartacus langa mine!

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna,

M-am tot gandit si razgandit la ce odisee sa ma bag si eu asa ca iata-ma la FIV-oase, ca din asta sunt.

Istoricul meu e asa: incercari naturale si prin inseminari vreo 6 ani de zile apoi apelat la dr. cu ochi frumosi, Peter Kovacs, care ne-a "rezolvat" din primul FIV.

Avem un bebe la purtator pe care l-am vazut ieri la echograf pentru prima data, ne e foarte drag. Greturi nu, pofte nu in schimb mi-e o foameeeeee, sunt ca termita, as manca mereu. A, si niste junghiuri in burta daca ma ridic sau ma misc brusc...

Elenada, ti-am urmarit povestea, ce maaaari si frumoooosi sunt puii tai! Parca ieri se nasteau si uite-i acum cat s-au facut! Cred ca nu mai puteti de dragul lor!

Sheritra, nastere usoara! Mai ai un pic pana la marea intalnire! Bafta multa!!!

Mirela, felicitari pentru puiuti! Deci Albu a fost cel la care ai avut noroc! Si mie-mi place tare mult de el, si ca om si ca dr. e super. Daca nu ar fi atat de scumpa nasterea ma Medlife, pe el l-as alege sa-mi aduca puiul pe lume, fara nici o ezitare.

Tamy

Felix 5+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Am venit si noi in Buc. dintr-o minivacanta la buni la Oradea, dar am stat mai mult in Baile Felix unde a fost super iar piscotelul a stat numai in piscina, cateva poze aici
Suntem bine, cu diversificarea merge binisor, avem doi dintzoci jos si se ridica singur in picioare sprijinit de gratiile de la patut insa nu vrea sa busuleasca deloc.
Huski ce flacau mare si grasun ai, Vlad tot in jur de 8,5 kg dar la aproape 8 luni si 75 cm.
Elena ce au crescut si picii tai, imediat un an
Sheritra nastere usoara si bebeline sanatoase.
La Filantropia am nascut si eu si colega mea de travaliu era pacienta dr. Haiduc. Mi-a placut de el, era permanent in preajma ei cat era in maternitate, dar asa cum stiti si voi , nu prea ii place sa aibe paciente in dec.
Urez si eu bun venit burticii proaspete si bafta si nastere usoara celor care se pregatesc.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Many_bani, tu la ce dr ai fost? Tot la Haiduc?
Fetelor, voua ce doctori v-au urmarit sarcinile? Eu eram f hotarata sa merg la Haiduc, iar acum nu stiu catre cine sa ma indrept.
Am si un coleg care ma streseaza toata ziua: cum? nu ti-ai gasit medic? Imi vine sa il bat!

11+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Sa mai dau vesti si pe la fivoase ca nu mai merge asa.
Am ajuns si noi de la control, am fost iarasi urmarita de nutritionista prin spital ca in filmele americane.
M-a urcat pe cantar si .......soc.......am aproape 80kg., i-am zis ca nu e bun cantarul lor, al meu indica 77.600kg., mi-a zis ca e imposibil.....cantarul meu nu e bun si sa o las mai usor cu mancatul.
Imi venea sa-i trag vre-o doua.....i-am explicat ca inafara de fructe mancare mananc o data in zi....in sfarsit i-am zis ca este ultima noastra intalnire ca nu mai am nevoie de stres cu kilogramele.
La eco masuratorile au fost normale, copii sunt in graficele lor, diferenta de greutate dintre ei a scazut de la 16,6% la 6,8%, ceea ce e foarte bine, asta inseamna ca Felix a recuparat destul de bine, are in continuare caputul putin mai mic decat Sebi dar asta e, unu e mai capos seamana cu taicasu.
Aici de la 30 de saptamani nu se mai masoara colu, stiu...si eu am fost surprinsa, au zis ca nu ii mai intereseaza atat timp cat copii au trecut de un anumit stadiu gestational si de 1,500kg
Doctorul a zis ca ma vede ajungand la 36 saptamani fara probleme, la cum ma simt eu nu stiu ce sa mai zic.....dar na el e doctuoru.
Sebi are 1810kg. si Felix are 1700kg, mie mi se par cam micuti dar la ei in grafice sunt foarte bine, primu se situeaza la 68% pe grafic iar al doilea la 48%.
Au zis ca au cazuri de gemeni mult mai mici decat ai mei si tot nu se streseaza asa ca sa ma duc acasa linistita. Urmatoarea intalnire va fi pe 7 iulie in 2 saptamani adica. Sunt mai linistiuta pentru ca azi a tinut sa ma vada doctorul meu care este sefu clinicii si am mare incredere in el.
A ....si bomba .....o sa nasc natural desi Felix si-a schimbat pozitia si s-a asezat transversal cu capu sub costele mele si funduletu jos. A zis ca atat timp cat primu este asezat cu capu in jos se preconizeaza o nastere naturala.
Doar daca primu se suceste atunci se va face cezariana, in schimb a repetat de 10 ori ca ei sunt pentru nasterea naturala.
Ce sa mai zic, placenta e grad I cica e foarte bine pentru stadiu asta al sarcinii, lichid amniotic si spatiu berechet.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Buna fetelor!vam gasit,in sfarsit, gratie Elenadei ca ma anuntat de subiectul acesta!eram tare dezamagita ca eu al cautasem mai demult si am crezut ca nu exista,chir ma gandeam la un moment dat sa creez eu un subiect u gravi prin fiv

Catalina
bine vam gasit! sa ma treci si pe mine langa balanta tot la fel aceleasi date nu mai ca la mine fost FIV2 si ET am avut amandoua odata,adica eu cu 10 minute inaintea ei 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Many_bani, tu la ce dr ai fost? Tot la Haiduc?
Fetelor, voua ce doctori v-au urmarit sarcinile? Eu eram f hotarata sa merg la Haiduc, iar acum nu stiu catre cine sa ma indrept.
Am si un coleg care ma streseaza toata ziua: cum? nu ti-ai gasit medic? Imi vine sa il bat!

11+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Nu, eu am nascut cu Adriana Zorela Sgarbura, este dr. meu de multi ani si nu as renunta la ea ptr. nimic.Ptr.urmarirea sarcinii am mers la cabinetul ei, la spital am ajuns la 37 sapt., a vrut sa ma vada acolo si am mai ajuns cand am nascut, noaptea.
Dar pana la 7 luni am mers si la prof. cu care am facut FIV, o data pe luna, cand venea in tara.
Poate ca este bine ca in scurt timp sa te hotarasti, incep analizele.
Bafta

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bryny

Buna fetelor!vam gasit,in sfarsit, gratie Elenadei ca ma anuntat de subiectul acesta!eram tare dezamagita ca eu al cautasem mai demult si am crezut ca nu exista,chir ma gandeam la un moment dat sa creez eu un subiect u gravi prin fiv
Catalina
bine vam gasit! sa ma treci si pe mine langa balanta tot la fel aceleasi date nu mai ca la mine fost FIV2 si ET am avut amandoua odata,adica eu cu 10 minute inaintea ei 17+

Inca o graviduta , bun venit draga mea, o sarcina linistita si bebe la termen.
Inca nu stii ce culoare are caruciorul?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

many bani bun gasit!multumesc frumos!sati traiasca Vlad sa fie sanatos si sa va bucurati de el!la 12 saptamanii dr.herghelegiu mia spus probabil baiat,dar luni la eco voi afla sigur pt ca deja avem 17 sapt.si cred ca se va vedea nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny bine ai venit. Ma bucur ca ai gasit subiectul. Sedere placuta iti doresc.

Many trece tare repede timpul. Nu stiu cand a trecut un an de zile. Am pitici mari. Pupici lui Vladut.

Felix sarcina usoara si la termen iti doresc.

sarcini usoare va doresc fetelor si la termen.
Pupici

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput