Gravidute prin FIV(61)
Raspunsuri - Pagina 13
miruna79 spune:
Hei salutare fetelor
de mult n-am mai intrat pe aici din lipsa de timp ,
Suntem bine crestem avem 5800g si 67cm pe 24 implinim 4 luni.
Ce ma bucur sa vad ca au aparut multe gravidute noi va urez sarcini fericite si bebei la termen.
Pup mamicile toate mamicile elenada, many,iana,huski,castelana, ella, simona..... iertati ma dc am uitat vreuna ...
o zi cat mai frumoasa va doresc.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna si
Daniel
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 Hei salutare fetelor de mult n-am mai intrat pe aici din lipsa de timp , Suntem bine crestem avem 5800g si 67cm pe 24 implinim 4 luni. Ce ma bucur sa vad ca au aparut multe gravidute noi va urez sarcini fericite si bebei la termen. Pup mamicile toate mamicile elenada, many,iana,huski,castelana, ella, simona..... iertati ma dc am uitat vreuna ... o zi cat mai frumoasa va doresc. Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna si Daniel |
Si noi pupam Danielu' grasunel si mamica frumusica.
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
tamaryllis spune:
Mire, te-ai hotarat cu medicul? Mergi la Haiduc? Cand ai dpn? Ca pe mine nu m-a luat in evidenta pt ca o sa nasc in preajma anului nou si mi-a zis ca cel mai probabil o sa fie in concediu in perioada aceea.
10+
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
iana_mari spune:
MIRUNA suntem foarte bine ,multumim de intrebare.Am inceput diversificarea ,cu timpul stam prost.
Pupici la copilas.
TAMY

HUSKI CUM ESTI?GRASUNELUL CE MAI FACE?
PUP TOATE MAMICELE SI GRAVIDUTELE

iana
Mami de Mario Constantin si Sophia Elena
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis Mire, te-ai hotarat cu medicul? Mergi la Haiduc? Cand ai dpn? Ca pe mine nu m-a luat in evidenta pt ca o sa nasc in preajma anului nou si mi-a zis ca cel mai probabil o sa fie in concediu in perioada aceea. 10+incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!![]() MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate... Dupa Ademar Barros, poet brazilian. |
inca nu stiu cu ce medic sa lucrez la filantropia
ma gandeam sa l intreb pe Albu ce medic imi recomanda la Filaltropia
si eu tot asa in prag de an nou voi naste, ca n o fi chiar in noaptea de an nou, o fi dupa
dublu test cu cine il faci?
eu mi am facut programare la dr Albu pt eco de 12s
sper sa ma mai lase greturile astea, ma doare burta de la atata vomat
tu cum esti?
tamaryllis spune:
Eu fac tot cu Albu morfofetala, la 12 saptamani si 4 zile. Am inteles ca DT ar fi mai relevant la 11 saptamani, iar eco mai relevanta la 12 saptamani. Dar pt ca la DT trebuie sa mergi cu rezultatul de la eco, va trebui sa astept pana la 12 saptamani.
Mai am inca 2 programari la alti medici, dar sigura ca una dintre ele o anulez.
Eu ma simt f bine. Nu am greturi, nu am niciun simptom. Sanii nu ma mai dor de ceva vreme, sunt doar putin mariti...Doar burta a inceput sa se vada. Din cauza asta pana acum o saptamana intram in panica mereu, dar acum m-am mai potolit.
Voi cum ati facut feleor cu DT? La cate saptamani exact ati facut?
Iana, 
10+
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
elenada spune:
Buna fetelor
Am aterizat si noi acasa din concediu. A fost foarte frumos la mare iar piticii s-au comportat exemplar.
Vineri am implini si noi 11 lunite. Nu imi vine sa cred ca urmatoarea aniversare e de 1 an. Doamne ce repede mai trece timpul. La 11 lunite piticii merg foarte bine tinuti de o manuta si mai fac si doi trei pasi singurei. Ana are 10870 gr iar Matei 9450 gr. Ana are doi dinti jos si unul sus iar Matei are un singur dinte jos.
Daca vreti sa vedeti poze de la mare o puteti face aici iar filmulete cu piticii de la mare www.youtube.com/my_videos" target="_blank"> aici
Sarcini usoare va doresc fetelor si la termen iar mamicutelor multa putere si rabdare cu puiutii lor
va pupam
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
huski spune:
Buna dimineata gravidute si mamici!
Miruna, ce baiat mare s-a facut Daniel
, Ai vazut ce repede trece timpul???
Mie nu-mi vine sa cred ca pe 28 implineste Raducu 5 luni...
Va
si pe tine si pe bebe si sa fiti sanatosi si veseli tot timpul.
Many bani, ce mai face Vladut? Ce mari v-ati facut! 
Iana, ce faci mamico? 
Ce-ti fac puiutii? Ati inceput diversificarea?
Noi inca nu, la 6 luni mi-a zis dr-a.
Facem bine, cred ca am sarit binisor de 8,500kg...
, vedem pe 28 cand mergem la dr.
Cred ca in curand vom avea dintisori...
Elenada, sa-ti traiasca frumusica si frumuselul! Sunt superbi! Doamne, ce mari s-au facut...
Am vazut doar pozele, filmuletele nu pot sa le vad...
Sheritra, in caz ca nu mai apuc sa intru pe forum, iti urez nastere usoara de pe acum, stiu ca nu mai e asa mult 
Cand am "vorbit" ultima oara ma sfatuiai sa mai fac si o fetita...![]()
![]()
...ce vrei sa patesc ca tine ...daca ies 2 baieti?!?
Vrei sa fiu soacra cu 3 nurori?!? ![]()
Te
si multa bafta!
Sarcina usoara noilor gravidute!
Huski, mami de Raducu
adipapazi spune:
elenada, foarte frumosi copii!m-am uitat la poze ca si noi tot fata si baiat avem la marsupiu, sa ma inspir! sa fiti sanatosi!
sheri, nastere fara probleme!
tamy, am facut DT dupa ce am implinit 12 sapt, la 12 sapt si 3z, cand am facut in aceeasi zi echo de 12 sapt. la ce panarama de analiza e DT, nu merita stresul. practic, e o analiza care nu arata nimic clar, ci doar o statistica, negarantand nimic. multe fete au rezultat cu risc ridicat si fac amniocenteze sau alte punctii si se infirma riscul.nu te stresa, echo sa fie in regula. daca masuratorile la translucenta nucala ies bine (sub 3, cat mai mici), relaxeaza-te.
mirela, ai grija de bb, da? nu mai alergi toata ziua, da?
Adi
+15