Gravidute prin FIV(61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Fetele, am intrat sa va anunt ca pe 21 iunie s-a nascut minunea mea Stefania, am avut la nastere 3 kilograme 350 si 49 de cm. E minunat sa fii mamica eu sunt coplesita, ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca dupa atatea suferinte e cu mine. Am ajuns cu bine acasa si e tare cumintica , papa, somn si scutece! Abia astept sa ne giugiulim sa mai crestem un pic si sa interactionam.
Va multumim pentru toate sfaturile si mesajele de aici si de la aspirante, probabil fara voi nu as fi reusit, mi-ati foarte de folos cu experienta voastra impartasita aici.
Sarcini la termen noilor gravidute si crestere mare minunilor de copii pe care ii aveti deja!
Sheri, ai legatura! nastere usoara si bebeline sanatoase si mancacioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

claudia felicitari sa ti traiasca minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

felicitari din toata inima, Claudia!

Moshulik +22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Claudia felicitari mamaico!!! Sa va creasca minunea mare si sanatoasa si frumosasa si sa va aduca numai bucurii!!!Abia astept sa ajung si eu la etapa asta!!!De acum inaite, spor ma treaba sa ai, ca vei fi ocupata nu gluma!Pup

Sheri draga, se pare ca e randul tau sa faci cunostinta cu minunile!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ne tii la curent sa te putem felicita!!!

Dragaica scumpa, te cred ca iti este din ce in ce mai greu, dar important este ca ce a fost mai greu a trecut si acum esti pe ultima suta de metri. Numai bine iti doresc!!Te pup

Moshulik, Mirelus ce va mai fac burticile gravidutelor? Maine avem iar echo si poate reusim sa aflam ce ascunde bebele intre picioruse, ca pana acum n-a vrut sa ne arate! Numai bine, va pup!

Bryny bine ca ne-ai gasit!!! Iti doresc si eu sedere plecuta si o sarcina frumoasa!!!

Numai bine si pupici la toata lumea!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Claudia felicitari pentru minunatie

Bubu cum te simti, cum decurge sarcina. Eu nu mai am rabdare, abia astept sa-mi vad minunile, sa le pupacesc, sa le vad mutritile
Cate saptamani ai?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Claudya, felicitari proaspata mamica, sa va bucurati de fiecare moment, nu te grabi s-o vezi mare, cand mai creste o s-o vrei iar mica si cumintica in landou !

Eh, bine ca mi-a venit randul ca ma plictiseam deja , pe 7 iulie ma interneaza Profu, sa-mi scoata cerclajul, TNS, si mai vede cat ma tine internata in functie de cumintenia donsoarelor, vrea sa fac 38 sapt cica!
Deci mai am o tara, apoi predau stafeta Dragaicai ca-i nerabdatoare!

Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -8z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Sheritra Te-am cautat si te gasisi Iti doresc nastere usoara, bebeline papacioase si sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Claudia, felicitari! Sa creasca mare puiuta, sa va bucure sufletele!

Sheri, deja se apropie momentul! V-ati gandit la nume? Cred ca abia astepti sa le tii in brate.

Bryny bine ai sosit la subect! Sarcina usoara!

Elenada

Tamy ce faaaci? Unde eeesti?

Felix 6+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Claudia felicitari ptr.bubulina.Recuperare rapida si bebelina sanatoasa si papacioasa.
Sheri ai intrat in linie dreapta. Nastere usoara

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Claudia, sa-ti traiasca printesuca si sa fie sanatoasa! Si voi pe langa ea!
Felix, pe aici sunt!
Dragelor, eu nu scap de una ca dau de alta: am facut candidoza bucala, nu ma deranjeaza, doar ca sunt cateva pete pe limba. Doctorul de familie mi-a spus sa imi dau cu glicerina boraxata, sa evitam deocamdata stamicinul...
Ce stiti de glicerina boraxata? E ok, nu?
In afara de asta, si la mine se manifesta nesuferita rinita. Am nasul infundat, mai ales noaptea, cand trebuie sa ma trezesc foarte des sa beau apa, caci mi se usuca gatul si nu mai pot dormi.
Pt asta am primit apa de mare, dar la mine e apa de ploaie chestia asta. Mie imi trecea cu rinocort aqua sau cu olynth (evident), dar astea nu le pot lua acum. Tin minte ca acum cativa ani, de disperare, am amestecat niste suc de lamaie cu apa si mi-am picurat in nas. Mi-a trecut si cu asta, dar m-a usturat f tare nasul.
Ce remedii mai stiti?
Nu ma plang, ca la cat m-am luptat sa am un copilas, nimic de genul asta nu conteaza! Vreau doar sa ameliorez pe cat posibil situatia...

12+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput