**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara gagicile mele.Am vrut sa va scriu mai repede dar nu mi-a mers forumul . Deci azi am fost din nou pe afara mai toata ziua, ne-am intalnit cu cuscra si va transmite pupici!
Azi mi-a facut si mie Rareselul 2 pasi singurel , nu face multi dar tot cate 2, e disperat dupa mainile mele si le pun in fata lui si ca sa ajunga la ele paseste 2 pasi, sau chiar trei, sunt foarte fericitaaaaaa
Alic se arata vreme buna, sper din suflet sa tina cu tine, abia astept pozici de la petrecerea in aer liber si sa o vad pe Naty!
Cris multam de cavie, abia acuma am apucat sa-ti multu pt ea...imi pare rau ca n u i-au trecut zmeii la teroricu mic, sper sa-i treaca cat de repede, o aspiri in nasuc?poate ajuta, adica pe noi ne-a ajutat f mult.Mie mi-e f util hamul fiindca Rares e un fricos dar vad ca cu hamul pe el a prins curaj si dupa doar 2 zile de ham mi-a si facut primii pasi singurel.Acuma toata lumea imi zice sa am grija sa nu cada ca se va speria si nu va mai merge o vreme ...dar eu zic ca la Miru nu-i trebuie ham la cum se tine ea de bine, zic ca-l iei degeaba! multi la mucoasa mica!
Simina ne trezim in jur de 10-10.30 dar secretul e ca dorm de multe ori cu Rareselul dupamasa cate 2 ore chiar trei si recuperez, ca altfel as fi zombi si toata ziua pe ulita si nedormita noaptea ...in legatura cu tipetele noaptea si eu zic ca de la dinti asa face si Raresucul cand da sa iasa unul, numai noaptea am treaba cu el si si eu cum ii dau sa pape laptic gata se calmeaza, pediatra zicea ca au ii calmeaza si cand ii dor au tendinta de a manca, acuma nush cat e de adevarat dar la noi asa a fost.eu ii mai dadeam seara inainte de culcare o doza de 2.5 ml Nurofen si se mai calma, dar asta doar 3 zile la rand dupa care intrerupeam sa nu se obisnuiasca organismul!Rares bea 180 ml inainte de culcare dar de 2 zile bea 270 ml!la Andu sa iasa dintisorii repede si fara dureri mari!
Ce dulce-i puiutul tau Simina m-am topit toata
Cris deci amenajezi loc de joaca la Miru ce fain, las ca venim la vara sa vedem ce ai facut
Reby musai sa-mi fac timp si pt mine ca altfel o iau pe ulei, am fost si de 2 ori la solarel sa ma bronzez umpic sa ma pot afisa si in fusta dc vine vremea buna
Cris cui nu-i place de Miru? Ai pus ceva pozici si nu am bagat de seama?... nici nu mai pot sa vad nici o poza...ce facusi?
Va pup fetelor merg sa fac o baitza si la culcarica, fiindca maine ne asteapta din nou o zi insorita si plina de plimbari!

P.S.Cris sper ca pana maine gasesc inapoi pozicile cu sectoriciu da?

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

eu am vazut-o pe tero

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

La Multe Lunite inainte

Karina Elena buburuza de Annkkaa
Darius Stefan Gabriel buburuza de Anaela
sa cresteti mari si frumosi

si LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!
MangaGirl impliniri alaturi de cei dragi si sa fi iubita

m

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Multumim mult, la multe lunite inainte si teroristei tale mici si celorlalti copilasi si lui MangaGirl si din partea noastra
sa stii ca am vazut pozele cu Miruna sunt foarte frumoase, s-a facut o mandrete de fetita, nu ca nu era si inainte dar acum ........ no comment
Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Matusica multumim mult pentru urari si Deea bineinteles, acum mi-e prea somn ca vroiam sa mai scriu ceva dar va spun maine.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici
am avut o noapte de tot cacao

anaela multumim pentru urari si complimente
lavi felicitari pentru pasii facutiia a vezi ca in curand o sa ai un mic mergaret independenttoata ziua o alerg cu pompita dupa ea ca s-o fi saturat saraca uauuuuuuuuu ce bine papagata si pozicile

aici

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

da da da ..am uitat
,perfuzoaica de ness,trabucele sunt gata si vouguefum]

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Cris-iarta-ne!.La multe lunite inainte Mirunica chiar daca e cu intarziere!Nu te supara pe noi!Pupici multi,multi!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

vai sa-mi trag un sut in cap.....crissssss fata haiiii....sa va uite relele asa cum v-am uitat eu.....la multe lunite! Teroroici....sa cresti mare si sa fii sanatoasa si la fel de voioasa ca si pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Eu am baut azi ness cu cola-mi-a facut sotul meu.Cafeaua o beau mai pe la 2.Ce faceti maine?Iesiti la iarba verde?
Lavi-acum mai inteleg cum de rezisti!Si eu i-am mai dat nurofen cate 2,5 ml seara la culcare dar nu stiam ca nu e voie mai mult de 3 zile.Bine nu stiu daca i-am dat mai mult de 3 ori consecutiv dar e bine de retinut!Felicitari Raresutului ptr primii pasi singurel.
Cris-ce bine ca va avea Miru un loc de joaca.Daca ne ajuta Dumnezeu sa ne construim si noi casuta vara aceasta ii voi amenaja si eu un loc de joaca lu Andutu.O sa te intreb atunci ce si cum ai facut.
Ema-pai nu e scump deloc masajul mai ales ca zici e priceputa tipa.Ce norocoasa esti ca Darius nu tipa,nu face crize de personalitate.Dar se revanseaza cu trezitul si papa noaptea...
Reby-m-am distrat citind msg tau.Asa bine ca l-ai pus pe cumnat la punct dar mai lasa-l cate putin totusi sa mai vb cu soata ca doar nu vrei sa te acuze ca din cauza ta au ajuns la divort.
Dana-multumim.Si scaunul este ca cel al Mirunei.....Gata m-am prins cu motul dar pozele inca nu le-am vazut!Mai caut eu..
Anna-ce mai faceti?
Mada-te asteptam azi dupa ce duci minunica la mama cu detalii..Deci si Eva e o micuta terorista .
Anaela te asteptam cu continuarea!
Deea-ce face tunsulici?
Mai intru mai tarziu ca vine week-end-ul si stiti ca in week-end nu intru!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Crissss,Anaela iertati-ma Miru sectorici terorici si Darius la multi ani, multa sanatate, fericire si numai bucurii si sa ascultati de mami si tati!
Inca o data la multi ani!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput