**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Cris multam de cafeluta si noi am avut o noapte horor, de la 3 la 5 nu a dormit, deci sunt cu ochii umflati de nesomn....am vazut pozicile cu voi, sunteti f frumoase amandoua
Simina
Cris ne dai o bucatica de praji? pls
Merg sa fierb cremvustiul la pici si apoi plecam afara!
Va si sa aveti o zi buna!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

tero inca doarme si cred ca o sa mi-o traga original dupa-amiaza ca nu o sa mai vrea nani si pana deseara....sa tot fie mult si bine

mai,prajitura a mai ramas ca nu era sa mananc atata,cu toate ca tero nu ar fi avut nimic de obiectat sa haleasca toata ziua numai asa ceva

simina eu am maine musafiri,niste prieteni cu fetiota lor de 4 anisori( salvati-ma ca o sa fie jale pe aicea) si cred ca si fratele cu viitoarea cumnatacu toate ca as fi avut chef de plimbareala doar eu cu sectorici si tati..sigur o sa terminati casuta vara asta si andutu o sa aibe si el lucul lui de joaca cu toate cele
lavi nu stiu ce puii mei a fost in aer ca si fi-mea d ela 2 la 4 m-a innebunitsi pana la urma am mufat-o la un bibe si in cel mult 20 min era adormita,dar de-a curmezisul patuluiiti dai seama cum am dormit eu cu soata..ca la inchisoare ca domnisoara a vrut sa se lafaie,deh..

Meniu de azi
7:40 formula 150 ml
9:20 paine prajita cu zacusca
13:30 bulane de pui cu legume + lapte 120 ml
17:00 cereale mami
20:45 formula 240 ml

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Neatza

Cris, vaiiii ce sunt , iarta-ma te rog

La multe Lunite , inainte Miru, sa cresti, mare sa fii sanatoasa si voioasa

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

cris-iertare sunt vai de capul meu,o rog pe cuscra sa-mi bage si mie un picior in cap ca vad ca le are la muuulte lunite sanatoase si frumoase terorici scump ;Tare mumoasa si mare te-ai facut si mami e pe acelasi calapod cu tin,bn ca tu esti umpik mai in fata,dar nu se pune si inca o data

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cris mea culpa sa-ti traiasca tero 1000 de ani...i doresc ce ii doresc si Evei mele......asta ca sa nu scriu mult ca acus ne ducem afara....la bunica e parculetz si stam acolo fara probleme.....pup bolfoasa de tero....si eva are falcutele ca ea...
pup buburuzele si mamele de buburuze...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici
haideti repede la o ,avem si o perfuzoaica cu ness,trabuce si vougue pentru cuscra in special

Noi am avut o zi foarte plina si azi la fel.Voi ce aveti in program????

meniu
7:40 formula 180 ml
9:30 paine prajita cu unt
13:30 gratar + lapte 120 ml
17:00 cereale bebe
20:50 formula 240 ml

hai fetelor ca doar ma stiti,nu sunt suparata voi ce ati patit de somati???pe unde unblati de ieri???

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

1 mai muncitoresc astazi eu sarbatoresc!!!!!!!!!
neta fetelor!ei,a fost o saptamana nebunaaaaaaa........la noi e cald si toata ziua suntem afara in gradina ca asa e la tara.azi si maine mergem la petrecere in parc,sper ca zuza mica sa stea ca e asa maraitaaaaa sui baloasaaaaaaaacred ca dau dintii sus da greuuuuuuuu
eu sunt mandra posesoare a unui sterilet de joitotul era o.k. la control si gata!acum astept sa vad cand trec musafiriisi mai stam calmi o saptamana dar sotu deja e
o sami fac timp dimineta cat sta stefa pe olita sa intru ca e sg momentin care mai sta si ea,in rest se planteaza langa usa si numa buuuuuuu,buuuuu,buuuuuuuu,de cum face ochi
are un somn super naspa de vreo saptamana de numai stiu ce e cu minesunt franta de oboseala......cea mare tuseste de ,,,,,,,,,,,si trebuie sa incerc sa le tin la distanta dar cum le scap din ochi cum sunt una peste alta se pupa nenee
aaaaaaaaa,gata pleaca fiimea cu olita dupa ea..........pup mai intram mainept toate fetele

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

cris-eu sunt cheauna de somn,nu a dormit fiimea mai de loc azi-noapte,se ridica in somn si ia pozitia de 4 labe,vrea sa mearga,dar noroc ca am bagat acum cu ea,ca altfel chiar nu mai rezistam
in rest a invatat sa tipe,si tipa cat o tin plamanii si e o figuranta jumatate la masa,trebuie sa ma rog,sa-i cant,sa-i arat cate ceva nou la fiecare lingurita ; a mai invatat sa faca semnul de esti dus cu capul si e f incantata,de ce poate ia sa faca
noi cred ca mergem la bazin maine,nu stiu sigur, pe tine si pe tero
ah!ce vroiam sa te intreb,de ce nu mai intra dana?!sti u ceva?!
alexa-acum chiar ca nu o sa mai ai timp de noi,cu steriletul asta nou,asa-dar fuugi la ,te mai asteptam cand v-ati saturat
lavinia-felicitari pt primii pasi a lui raresutul ,tine-o mama tot asa,ca sa poti singur sa mergi la stefi,nu sa te restrictioneze mami
anaela-la muulte luunite si lui darius,scuza-ma pt intarziere
cuscra-uite ce ginerica cuminte am si tu il vb de rau,sa vezi ce-ti fac daca mai comentezi ceva in leg cu el
ce faceti fetelor,vb lui cris,iar somati?sa va inteleg ca e 1 mai si sunteti la distractie,aici la nemti nu se face nik special,ei abia asteapta sa se odihneasca umpik si toata magazinele sunt inchisebn ca am fost ieri la cumparaturi si am achizitionat o pereche mumoasa de pantofiori pt reby

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

buna fetelor,banuiesc ca azi ati petrecut bine ca a fost super afara,dar maine dimineata va astept neaparat la o barfa si-o cafea
noi am stat toata ziulica afara cu tati si mamaia si am facut gratar si numai prostiiam papat pamant la greu cat tati si-a luat ochii de pe sectorici,a jumulit saracul motan mai ales coada,s-a zgariat dar habar nu stiu cum a reusot..deci o zi plinasi pe deasupra mi-a facut si un milion de nervi ca e tare fitzosel

alexa un special pentru zuza mica sa nu mai baleasca excesiv si bagaboanta aia de zana sa va viziteze la timp sa nu mai chinuie tititzaaoleuuuuuuuuuuu,deci sapatamana care vine ne cutremuricesti de ne sar ochii pe peretiei lasa ca de replica ma voi ocupa eu ca sa leganam fetele pe ritm
iry uff,ce noape ai avut si tucred ca e tare dulce la masa off,chiar nu stiu,si tare mi-e dor de ea ca si ter parca nu mai are stare,tot il cauta pe denis si cuscra il tine blat sper sa fie totul ok cu eisa stapaneasca sanatosi pantofiorii si ceva o pozica cu noua achizitie nu ne pui???

va pup si somn usor la mamici si bebici

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara buburuzelor,

Iar nu am reusit sa mai scriu si sa ma tin de cuvant. Tare rau imi pare dar zuza mea imi ocupa toata ziua.

Pur si simplu nu am mai reusit sa va citesc si sa scriu nici atat.
De cand e vreme buna programul nostru e urmatorul. Trezire la 7 pentru papa si apoi somnic cu mami in pat unde o mai si leagan cate putin pana pe la 8-9. Apoi ne intretinem si papa pe la 10.30-11 si iar joaca dar doar cu mami de fata ca daca dispar din campul vizual e jale. Deci nu mai pot face nimic. dr asta e. Pe la 12-12.30 urmeaza un somnic scurt de max 1 ora si apoir iar activitati de intretinere. Dupa papa iar jopaca cu mami pana pe la 4 cand mergem afara, ne jucam, dormim, papam si iar ne jucam. SI pe la 8 seara venim acasa, ne mai intretinem putin si urmeaza baita , papa si somnic. Cam asta e programul nostru. Asa ca efectiv nu ma lasa pe laptop si daca vreau sa fac ceva pe net vrea si ea sa butoneze.

Maria a trecut cu bine peste raceala de care va ziceam ultima oara, cu o pofta de mancare scazuta insa. Oricum de cateva zile a recuperat.

Ieri a implinit 8 luni si avea 8,140 kg si 72 de cm, deci destul de lungana. O sa incerc sa mai pun si niste poze cu noi daca am timp diseara cand adoarme papusica.

Despre noi, as putea sa va mai zic ca Maria a inceput sa doarma mai bine noaptea. Are nopti in care se trezeste si doar o data ceea ce pentru noi e super.
De asemenea, merge tare bine de-a busilea, se ridica bine in picioare (ati vazut ca o facea deja mai demult) insa acum are mai mare siguranta, face pasi pe langa canapea singura si sustinuta de manute si a inceput si sa vorbeasca (ca era in urma la capitolul asta) si toata ziua zice ma-ma-ma, ta-ta- ta, da-da-da, pa-pa, apa, bineinteles fara sa stie vreun sens.

Sper sa reussesc sa mai scriu chiar daca nu o sa reusesc sa dau raspuns fiecarei fete in parte si poate azi recuperez macar sa vad ce ati mai facut.

am reusit sa incarc si niste pozici noi. Am trimiks link pe mail.
Pupici

PS Cris nu am reusit sa pozez pantofiorii dar perechea mai eleganta se vede intruna din poze

Noapte buna gagici

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput