**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna

Inainte de a scrie cate ceva, vreau sa urez la mai multe lunite tuturor sarbatoritilor care zilele acestea au mai pus o lunita in pampers sa cresteti mari, sanatosi si mumosi

Si ca e trecut de 12 nopatea, vreau sa fiu prima care ii ureaza La Multi Ani Natalia sa cresti mare si sanatoasa...ca frumoasa esti si petrecere frumoasa

Carina felicitari ptr progresele micutei, ce repede a trecut timpul, nu?!
Cris am vazut pozici cu terorista cu parrrrrrrr, ca are paaaarrrr, e o frumusica...da' o intrebare..tu un ai participat la conceperea ei? ca e tacsu intraga...da are si de la tine ceva....stii tu
Reby, deci si a ta tipa?! bai frate au ceva copii nascuti in 2009 ??? ca prea sunt cu talente
Alexa sanatate zuzei mari si pupici la zuza mica sa-i treaca durerile de dintisori. felicitari ptr sterilet, ssper sa-ti fie "confortabil"
Lavi felicitari ptr primi pasi ai lui Rares si multi pupici Yioannei si Stefaniei
Ema ce mai face Darius? acum am citit ca iti doarme mai ibne noaptea si ca papa mai putin..usor usor si scapati de masa de seara...Stefi la aproape 1 anisor si tot mai suge noaptea 1-2 mese..deci masaj, zici???sa-ti fie de bine...ma bucur ca te-ai gandit si la noi
Dana am vazut pozele cu Bia, o frumusete
Daniela tu pe unde esti?
Simina l-am vazut si pe Razvanel...ce mare s-a facut si mumos
Anaela ma bucur ca ia mai dat si cate un semn de viata, dar nu ne mai povestesti si cate ceva de Darius?
Reby ce mare s-a facut Rebeka si tare mumoasasi ce frumos se joaca cu tati in parc
Alic, eu mi-am luat permisul acum 5 ani de zile dar nu am condus decat de cateva ori, dar acum am zis ca nu mai ma las, ma apuc de condus serios si o sa-mi schimb si permisul romanesc in permis belgian, ca sa fie treaba, treaba
Reby felicitari ptr ridicatul in picioruse...maine, poimaine o vezi ca o ia la fuga prin casa
Anna ce mare s-a facut Vladut iar pozele cu ciolanul mi se par mortale

Pe Stefi a invatat-o sora mea, sa faca multe lucruri, si zi de zi ne uimeste cu cate ceva nou, e si din ce in ce mai incapatanata, certareata, cere deja la olita dar nu poate sa spuna, ci doar se duce langa ea, pune mana pe olita is se screme...si noi o punem, chiar daca intre timp a facut in pampers, important e ca a cerut, cere fructe, de fapt arata cu degetelul srep masa unde sunt fructele si bolboroseste in bebeluseasca ei, asa ca trebuie sa o ducem la masa si sa o lasam sa-si aleaga ce fruct vrea, cere apa cand i e sete...aa si faza tare e ca are pe bebele ei caruia ii da sa pape, sa bea apa, cand vin eu de la munca il aduce la mine s-l pup si pe el si sa-i dau si lui tatzi si il pune la tatzi si ea face din gurita ca si cand ar suge bebele...asa ca acum dau tatzi la doi bebei , pe calut cand se da nu se poate fara bebe, de multe ori il pune doar pe bebe si ea il leagana, danseaza cu bebe pe muzica...a descoperit de curand buricul si zi de zi si-l cauta, si ridica tricourile la toti de prin casa sa vada buricul..si multe, multe lucruri noi..e o mica copiatoare...cand faci ceva se uita atent la tine apoi face si ea acelasi lucru...ieri mi-a scos din dulap lenjeriile de pat(vechea poveste) si a vrtu sa intre ea in locul lor, i-am pus portita la usa ca sa fie mai sigur si sa vedeti cum se chinuie sa o deschida ca sa iasa afara...deja in parc isi da pantofiori jos...in fine multe, multe lucruri...mi-ar lua pagini intregi dar sunt sigura ca deja le experimentati si voi..
De poze inca nu am mai avut timp si nici de filmulet..nu stiu cand imi voi face timp si ptr ele, mai ales ca sapt asta o am incarcata...

Gata ca am scris un carnat in locul Danielei, va las acum, ma retrag in pat langa cele mai importante persoane din viata mea.
Va pupic si va urez o duminica placuta.

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti sa va vad prezente la apel cu o ,perfuzoica din dotare e nelipsita pentru doritoare,trabuce si vougue

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!! NATY zambareata noastra mica !!!!!!!sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte numai de bucurii

si..

La Multe Lunite inainte
Bryanna Gabriela buburuza de SSABrya
Cezara-Ilinca buburuza de Serialbastre
sa cresteti mari si frumoase

carina ma bucur sa vad ca Maria e bine si ati scapat de raceala
ce mare s-a facutiar cu bascuta aia ii sta super
picky stiu ca are parin sfarsit si culmea e ca toata lumea ma bate la cap sa o tundda,da..are caracterul meu doar ca fizic ..pai pune-te pe treaba si schimba permisul ca vreau sa facem liniute cand vi la mare ce mare s-a facut si stefisi foarte isteatacred ca e super tare cum se joaca ea cu bebele ..noi avem parte de buriceala in fiecare zi ce ceva vreme si e tare comica ca nu se lasa pana nu ne controleaza pe toti si il si studiaza pe in deletecred ca si stefi e tare haioasa pupam si noi gasca si servici usor azi

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Neata

Eu fac prezenta la cafea, cu Stefi in brate..

La multi ani Naty petrecere frumoasa si Alic sa intri sa ne povestesti cum a fost

La mai multe lunite inainte Bryanna si Cezara sa cresteti mari, sanatoase si mumoase

Cris...da' are si caracterul tau, dar cu tine seamana la ceva...ca doar e fetita ... Ce??? sa o tunzi? ba lumea asta nu are ce face decat sa-si dea cu parerea ce si cum?? Uite eu pe Stefi un o tund si la motz i-am zis deja sorei mele(ca nasii un pot veni asa ca ii ia matusa motzul) sa-i taie de unde ii spun eu...nu care cumva sa-i stric coafura mandretei mele de fata

Carina, uitasem sa-ti zic aseara...stai bine la masuratori felicitari is ma bucur ca ati scapat de raceala.Acum ma uit la pozici si la filmulete...e o scumpete Maria, ce mare s-a facut si are niste ochisori , imi place si rochita ei La filmuletul cu ridicatul ei in picioruse m-am emotionat...mi-am adus ainte de primele ridicari ale pucai mele

Meniul nostru e mult mai haotic ca al vostru...
Dimineata: paine cu margarina, cu branzica proaspata si cascaval
Pranz: azi face buni un "ghiveci" de legume cu carnita de pui
Seara fructe cu branzica dulce, dar mai papam si mancarica la masa cu toti (ca deh vrea singurica sa pape) si pana seara mai bagam cateve fructe si si vreo 200-300 ml de lapte asta cand nu e tatzi acasa

Ce vroiam sa va intreb ..voi ii spalati pe bebei la dintisori? ce fel de periuta aveti? ca eu am tot cautat si am gasit o periuta de la 0 la 4 ani...si un stiu daca e buna...de aceea inca nu am cumparat-o...mai ales ca Stefi inca nu are dintisori chiar asa bine de tot iesiti..si m-am gandit sa mai astept cu spalatul pe dintisori ca nu cumva sa-i ranesc gingia cu periuta.

Va pupic

Buburuza mea

Mergi la inceput

picky binenteles ca seamana cu mami la partea aia si sa stii ca e foarte mandra,ca de cate ori are ocazia se craceste la maxim si si-o aratachiar asacum sa-mi tunzi pletoselul???doar stii ca mor dupa coafura ei
valeuuuuuuuuuu..uitam meniul
7:00 formula 180 ml
9:20 paine prajita cu zacusca
13:30 ou u branza si smantana + lapte 120 ml
17:00 cereale bebe
20:50 formula 240 ml
si ca de obicei intre mese,orice ii pica in manuta

eu i-am luat la sectorici un set de la nuk(periuta si un buzdugan
)si e dintr-un fel de caucico-silicon sau ce pana mea o fisi in fiecare dimineata dupa laptic avem ritualul de frecat dintisorii si gingiutele(in pat binenteles ca deh,trebuie sa fie si fata informata ..traiasca stirile de dimineata)si sa stii ca ii face o deosebita placere sa se frece cu periuta,mai ales pe gingii

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimi,

La multi ani Natalia

La Multe Lunite
Bryanna Gabriela buburuza de SSABrya
Cezara-Ilinca buburuza de Serialbastre
sa cresteti mari si frumoase.

Picky, multumim. Acum citem cu drag de realizarile lui Stefi si mi se pare extraordinar sa ceara asa devreme pe olita, fructe, etc. Abia astept sa faca si Maria asa.

Cris, multumim

Sa scriem si noi meniul
- 6.30 - 190 formula
- 11 pere cu cereale cu iaurt
- supa de conopida si vitel (de unde pasez doar grosul)
- iaurt natural cu cereale
- formula - sper 200 cu cereale de somn

Stiu ca par cam multe cerealele dar ea nu are o masa efectiva de cereale si asa adunate de abia daca fac o portie din aia cum e trecuta pe cutie.

Pupici

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

salut fetelor!abia neam strans de pe drumuri ca am iesit si noi in parc putin dar stefi nu a agreat mai deloc muzica tare fumul de la gratare asa ca spre disperarea celei mari in 2 ore am fost inapoieu franta ,stefi obosita si morocanoasa si cea mare nervoasa.......numa tasu voios ca a plecat la munca si tocma acolo au azi teren langa scena
mia parut rau ca abia venisera cei de la compact si asa as fi vrut sai aud ca tare imi plac dar......
stefi doarme de rupe acum si eu imi fac de lucru pe net in loc sa pun capu langa ea
sa ma mai "laud"si eu:noi stam la olita dimineata,zilnic,si e mare bucurie....vrem numa afara ca in rest sta si urla sau miorlaie strategig langa usa..doar neom indura sa deschidem....papam cam de toate asa cu moderatie.....avem un cuvant nou la vocabulat"nani"in rest tot tata,tati,apa si ana(georgiana)si mama ocazional de vrea nani sau papa
merge sg catva pasi apoi buf in fund;ieri am lasat-o pe iarba in curte sa mg si a cazut fix in nas dar era irba mare si moale si nu a zis nikin 4 labute doar pe pat si in patut
mai rau e ca zilele trecute mia speriato o baba dde la tara cand eram la magazin in sat si acum imi plange la oricine se apropie sa vb cu ea de zici ca o ataci nene.........dar am vb cu o moasa sa mio descante....noi mai credem in astea ca am vazut in lucru si.......
asteptam sa luam din par pe 22 sau 23mai
acum e super morocanoasa cu dintii de sus care se vad printro gingie super umflatadar nu stiu............
unde am ramas?urla aia mica si am linistito cu o gura de ceai.
asa deci,in principiu totul e bine doar sa ne dea dintii,sa luam din mot sa facem vaccinulsi sa intram pe fagasul normal al vietii.
chin am cu cea mare care nu asimileaza nimic din nimikul pe care il manancaasa ca trebuie sa vad ce e cu ea caci culmea creste tare in inaltime si nu mai pune nik pe ea deci e un schelet in devenire si nu vreau.luni ii dau lapte de capra pe care sper sal bea.
in rest.PICKY,sa traiasca zuza micas i frumoasaaaaaaaanoi suntem in lucru cu dintiii deci..........
CRIS,mai astept cu zgaltaiala desi e tare greuca a trecut muuuuuuuuuuuuult timp,dar acum tot pe stop!si vad ca nu mai trece?!mai greu e de sot dar macar a fost de noapte vreo 4 zile
REBY,poate mai facem pofta si la altii
sincer fetelor am asa o frica dupa toata povestea cu sarcina si restul.dar acum imi doresc sa fie o.k.steriletul si apoi le luam asa cum vin.....
pupam pe toti sarbatoritiisi fetele
ma duc macar sa stau intinsa vreo ora ca imi zvacnesc piciaorele si de se trezeste nene iar o luam la pas .merg la mama sa o mai plimbe si ea ca......................
gata puuuuuuuuuuup

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara dragele mele....eu sunt dupa doua zile de fugareala....gratar,terase terase gratar,vizite la prieteni care stau la curte.....si mult ..dimineatza pranz si seara.....se vede ca am slabit mult...de maine sunt full time mami si ...m-am bucurat din plin de doua zile de relax,de stat cu sotul si prietenii....
Eva se reazema de usa cu premergatorul si asteapta sa iasa careva si sa o scoata afara...e criminala...asa fac toti vad...bine ca e cald...la noi a batut vantul tare de tot....dar a fost bine.V a pup,urez LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE AU ANIVERSAREA...SI fug in pat sa dormmm...

A si sa ma laud......avem 10 kg 500gr si 75 inaltime,mergem singurica de manutza....asta v-am zis-o..si pe langa trancaneala zilnica de la sase pana seara in continuu zice si tata mama papa baba,tcla,calea calea,glo..asta de cate ori vede un cal,si phuah.....si haaaaaaaaaaaaaaaa asa adanc...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

buna fetele mele,
noi avuram o zi taree plina..a venit frate-miu cu cumnata si am facut pandispan si am facut si o pizza si am plecat cu totii la costinesti(eu sofer)cu cumnata in fata si nato cu frate-miu in spate cu teroriciulca al meu trebuia sa recupereze o antena de net..si am lasat sectoriciul sa mearga in nisip in picioarele goale si i-a placut la nebuniemai intai un pic timida si apoi miorlaia ca mai vrea si noi trebuia sa plecam

carina rabdare..va venii si la voi timpul cand maria va cere ceva anume de papa sau sa o pui pe olita si mult mai multedaca la pitica ii plac asta epoate sa manance cereale si de 3 ori pe zi..asta e,nu-i nici o tragedieeu cred ca din moment ce se inalta,nu are cum sa puna carnita pe ea,asa ca multa rabdare ca va venii timpul si pentru asimilat
alexa e bine ca macar ati stat si alea 2 orecand o mai creste si stefii o sa vezi ca o sa-i placa si ei sa stea cu surioara sa se joace impreuna si sa o oboseasca pe mamipai stii ca e musai sa faci un anunt ca sa punem fetele astea in tema sa nu le auzim pe urma ca se plang ca nu au stiut si nu au avut timp sa-si faca o asigurare si ne scot pe noi la platahai,capul sus ca o sa bine bine de data asta si nu o sa mai fie nici o problema

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

in primul rand LA MULTI ANI NATY! sa fi fericita,frumoasa si iubita,iar tu mami treci la apel cu poze si sa ne povestesti cum ati petrecut

picky-nu stiu ce au,dar au,sa-ti spun ca reby care e nascuta in aceeasi zi cu denis face la fel ca el si cu pupatul si ca,calul,am inregistrat-o dar e greu cu pusul ca e in alt format si eu nu prea ma pricep sa-l schimb,asta e daca sunt monguta
acum vb cu cumnatul si mi-a spus ca la fete sa rupe turta si la baieti se taie motul,el asa a facut si are o fetita de 3 ani jumatate.
Despre spalatul pe dinti ,ce sa-ti spun i-am luat si eu o periuta de nuk,la fel ca cris si o mai spal din cand in cand cu ea,daca se poate numii spalat,ca mai muult ii masez gingiile ca nu i-au iesit asa bn dintisorii

alexa-love-nu-mi faci pofta ca eu sunt reeeeeeeeeeeeeea,doar daca se comporta exemplar primeste ceva,daca nu ciuciu

eumada-sa va fie de bn frecariciul,mai luati o gura de aer si treceti iar la treaba

carinablanca-felicitari pt masuratori,ma bucur muult ca ia trecut raceala buburuzei,pei vad ca tot mai bn iti merge,ce n-as da sa ma scoale si pe mine reby o data pe noapte,bv pt progrese

crissss-ma faci sa ,pei nu mai pot de pofta de pandispan si pizza,vreau si eeeeeeeeeeeu
am facut o poza cu reby,cand avea pantofiorii dar nu se vede bn,treb sa o fotografiez cu noile achizitii

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Salutare fetelor

Eu azi am avut o zi incarcata, am fost sa caut patiserie sa dau comanda la tort..inca nu m-am decis ce tort sa ii fac asa ca zilele astea trebuie sa ne gandim...

Stefi are febra....de la ce? nu stiu, in seara asta ardea ff tare la caput si i-am pus termometrul si are 38, deci e un inceput de febra...sa vedem cum se manifesta in aceasta noapte...Dar nu stiu de la ce ar putea sa faca? iar dinti? care? oare sa ii recidiveze infectia la urechiusa?? nu stiu...o voi monitoriza si maine si vom vedea ce vom face.
Inca ceva..Stefaniei i-a aparut la putulica bubite rosii iesite in relief...la inceput au fost doar 3 iar acum s-au inmultit...ma gandesc ca poate fi o iritatie de la scutec ca i-am schimbat marca(acum am revenit tot la pampers)dar ce ma intriga e ca nu are bubitele si la fundulet...Voi ati patit ceva de genul asta?

Multumesc fetelor legat de periuta de dinti, acum am deja habar ce trebuie sa-i cumpar

Ma retrag la somn dupa ce imi termin inghetata, ca de maine incepe o saptamana de munca

Va pup pe toate si va urez o saptamana placuta.

Buburuza mea

Mergi la inceput