**Buburuze de 2009 in actiune (20)**
Raspunsuri - Pagina 12
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,e necesara si o perfuzoaica,cubaneze sunt o gramada si vougue pentru cuscra fum]
La Multe Lunite inainte
Aidan Gabriel buburuza de MangaGirl sa cresti mare si voinic
Tero m-a terminat azi noapte si drept urmare al 4 dimineata nu mai puteam si am cedat,iar acum e inca in patul nostru si vad ca motzaie
iry hai cu poze odata ca altfel nu-i dau nici macar pandispan..ca doar din asta a mai ramas
picky ma omori tu pe mine cu inghetataoff mititca,sper sa nu va intoarca infectiacu bubitele poate te lamuresc eu..tero doar ce a scapat de o mica raceala si cat timp i-am dat oscilo,a avut un pipi galben,deci mai acid..si ii aparusera niste bubite rosi pe fofi pe care i le-am tratat cu sudocrem si vad ca au disparut.dar daca mergeti la dr. poti sa faci si o intrebare ca poate nu e aceeasi cauza ca la noi si va trebuie altceva
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
alexa_love spune:
neata fetelor1
chipurile asta mica a dormit oleacuta mai bine asa ca sunt si eu un pic mai vioaie
na ca fiimera a luat o tranta fix in nas de pe olita.........se tot intinde dupa jucarii
asa,PICKYla mine in sat am creo 3 fete cu bebei de 1 an si de 8 luni care au fundu si fofi(cum zice cris)varza,au alergie la pampers....la noi e o.k. dar ceva e ca se mai vaitau ieri in porc niste colege.....
REBYYYYYYYYYY,nu fi rea fatoooo,ca ne trece vremea si stam babe singure.noi suntem doi pupaciosi si iubareti asa am fost de cand ne am cunoscut ,adica fix de 10 ani in decembrie anul asta
mama vb fiimea o chineza frateeede ma amuza de mor.ceva inteleg asta daca se uita spre ce vrea sau intinde mana si zice "dei"
azi am de munca ca sunt in urma cu treaba la gradinarit,ceva ordine in bucatarie,spalat rufe........si seara sa intru si eu la baie ca de 3 zile doar dusu am prins si repedeca numa sg am fost acasa
maine e ziua mamei asa ca dupa amiaza petrec dar mai am de luat antibiotic asa ca nici macar o gura de bere nu potdar o sai fac un tort ca imi ies binisor
pupam pe toata lumeeeagata ca iar pleaca cu olitaaaaaaaaaaaaa
ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]
eumada spune:
neatza..mi-a iesit pe nas...Eva a plans all night....gingiile sunt umflate si rosii........of doamne.Eu stiu ca pipi si kk sunt acide si in perioada eruptiilor dentare si provoaca bubitze la fofo mica. nmn .Eu dupa ce face kk daca sunt in casa o spal cu apa si sapunel de-al ei la fund...evit pe cat posibil servetelele ...nu ca nu am,doar ca folosesc la pipi si mai rarutz.....
Pup buburuzele falcoase,teroriciul e falcos numai bun de mancat.....pup si mamicile...vin io mai acus...sa culc teroriciu meu...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
emanouela spune:
neata gagici
am somat...dar a nascut nanuta lui Darius si am fost tareeeee ocupata. azi ma inscriu la scoala de soferi.....deci o sa am trebi.
va
intru mai tarziu dupa ce adoarme piticul
aaaa....a iesit dinte nr 4
Simina1980 spune:
Neata!
Ema-multa bafta cu scoala de soferi!Deja ati ajuns la dintocul nr 4?E un mic iepuras,asa-i?
Cris-vreau si eu pandispan .Da ce are Miru?Nu i-a trecut raceala?Sau dintisorii?Si al meu azi noapte s-a trezit de vreo 4 ori-bn ca nu ma tine treaza decat cateva minute pana gasesc pe suzi sa i-o dau.
Carina pai stati bine la masuratori.Andu are tot 8,3 kg insa 76 cm.
Alexa-spor la treaba!
Picky-ce multe stie Stefi!Se vede ca se ocupa cineva de ea!Ai mare noroc cu sora si mama ta.Ai gasit tort?Cum mai e Stefi?A trecut febra?
Noi am iesit la iarba verde sambata si i-a placut tare mult puiului a fost tot numai un zambet.
Hai ca mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
reby-iry spune:
cris-e un timp tare naspa afara,ca am vrut sa-i fac pozita incaltata,dar nu ai unde pe ploaia asta ,asa ca-ti bag o poza in casa,asa ca ptstiii tu de ce?!
picky-nu stiu de la ce poate fi,noi nu ne-am confruntat cu asa ceva,dar eu folosesc decat pempars,crede-ma nu se merita economia asta si nu sterg fetita la fundulet decat cu servetele pe care i le ud eu cu apa,decat cand face caca o sterg cu servetele umede si dupa aceea cu de-al meumi-a spus o moasa cand am nascut fetita ca servetelele umede nu sunt asa stralucite si sa pun mana sa ud un servetel sa o sterg si de atunci asa am facut si nu am patit nik,innafara unor ciupercute,care au fost o singura data si asta cand o stergeam cu servetele umede si nu o uscam;nu stiu ce sa-ti spun ca are ca alergica la ceva daca era nu cred ca mai ave febra,asa ca,parerea mea e sa mergi la doctor,pletosul mik sa se faca bn;te asteptam cu vesti...
cuscra-felicitari pt dintisorul nr 4,ai o mika veverita acasa
reby,printesa lui mami
DanaMi spune:
neatza fetele,
intru doar sa va salut pt ca gaza mea e gramada pe mine toata
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
cris_82 spune:
hello fetele,noi de la 10 pana acuma am stat pe afara si piticania a adormit in gradinita cu boscheti(flori dupa spusele lu' mama)si nu i-am mai dat decat un bibe sa suga in somn si asta e..cand s-o trezio sa pape paste cu sos cu usturoi
alexa pup eu nasucul ei mic sa nu mai doara ,10 ani??multi inainte si sa fiti indragostiti ca si pana acumao farama de tort poftesc si eunu stiu ce am dar mor dupa dulce..nu inteleg cum reusesti sa te descurci cu fetele ,casa si gradina ca si eu stau la curte,dar nu pot sa fac mare lucru prin curte si sunt mai mult spectator
mada de la noi un la fata sa iasa dintisorii repede si sa nu va mai chinuie..sa te ti de scoala da?ca vreau sa mergem la agatat la mare
emafelicitari pentru al patru-lea dintisorsi pentru nasicii refacere usora si un bebe papacios si necolicos
simina tero are bazdaci de la dintisor,mai mult ca sigurca raceala e pe duca si e aproape ca si nouamoamaaaaaaaaa ce lungan o sa fie andudeci,mami..sa te ti bine ca or sa te trezesti cu multe gagici la usa
dana
iry astept pozica
Brotac Terorist
cris_82 spune:
ufffff.a sarit randul cu agatatul la mada..ema stii ca de fapt la tine era,nu???
cuscraaaaaaaaaaaaaaaaa ce puii mei faci???sunteti bine???
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
Buna ziua! Am fost plecati in weekend, deci am lipsit motivat.
Multumim pentru urari, tuturor! Noi nu prea ne-am sarbatorit in mod special aniversarile in luni, dar acum parca am deja emotii ... acus se implineste anul!
In weekend ne-am plimbat pe la bunici, pe la prieteni, avem si poze la semnatura.
Picky, eu i-am luat Cezarei degetar pentru spalat pe dinti, dar nu sta deloc. Trebuie sa o conving cumva. Legat de tuns, eu vreau sa o tund pe Cezara dupa 1 an, pentru ca e ros pe parti si la spate. Dar nu cred chestiile babesti ca daca razi copilul in cap, creste mai des.
Eumada, ce marisoara e Eva!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)