**Buburuze de 2009 in actiune (20)**
Raspunsuri - Pagina 13
lavinia.p spune:
Buna fetele mele dragi! Nu sunt intr-o dispozitie foarte buna, am intrat doar sa va salut si sa va pup si poate intru mai tarziu!
Vroiam sa-i urez din suflet Nataliei cu scuzele de rigoare La multi ani pui mic, sa cresti mare si frumoasa sa fii sanatoasa si fericita toata viata!
Va pup!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Simina1980 spune:
Nu am intrat ieri dar Naty-sa fii sanatoasa si frumoasa!
Mami Alic cand ne arati poze de la petrecere?Hai ca ati avut vreme frumoasa!
Lavi- un mare sa treaca starea naspa!Raresutul ce face?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
daaaaaaaaaa....veverita, iepuras, hamster....cu toate seamana.
sarumana cris, deja se simte mulllltttt mai bine, abia asteapta sa iasa si sa se duca la casuta ei.
multumesc fetili...simina, cris...miercuri incep legislatia...cand voi iesi la strada o anunt pe alic sa stea in casa nu de alta dar ultima data cand m-am urcat la volan am ridicat masina pe 2 roti de fratemiu a urlat.....faaaaaaaaaaaa, da-te jos acu
da simina am ajuns la 4....acuuuu sper sa mai luam o pauza ca prea m-a naucit de cap...e ft agitat noaptea in perioada dintilor....asnoapte , pt ca iesise 4 mi-a dormit de la 12 la 6 juma fara sa ceara nici mancare....s-a mai invartit el in pat dar fara sa se trezeasca
reby-iry spune:
alexa-love-muulti innainte,va doresc,ce frumos ca sunteti amandoi pe acelasai calapod cu pupatul si iubitul;eu insa sunt mai incapatanata de fel,ca doar sunt capricoarna,va las pe voi sa va iubiti,eu mai bn mor baba virgina ,decat sa-i dau cand nu merita
criss-imediat bag pozele pe site
cuscra-baga tare la scoala,sa nu ne faci neamul de ras
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
POZE CU REBY in special pt criss si cuscra care zicea ca,nu ne-a mai vaz de muult,asa sa va saturati de noi
reby,printesa lui mami
SSABrya spune:
Buna fetelor. Dupa o foarte indelungata absenta am reaparut si noi pe aici. Ne cerem mii de scuze, dar chiar imi lipseste timpul cu desavarsire. Fetita mea e o terorista in toata firea si abia daca am timp sa ma odihnesc si eu.
Fac tot posibilul ca de acu in colo sa vin mai des. A venit caldura si sta in curte toata ziua. I-am luat un tarc acum doua zile, lucru pe care trebuia sa il fac demult si sunt mult mai linistita acum.
In sfarsit, sper ca ne primiti inapoi (am vazut ca de la albinute ne-au sters dupa lista, dar aici inca mai suntem)
Bryanna
poze noi Bryanna in concurs
carinablanca spune:
Seara buna,
In sfarsit a adormit zuza mea.
Picky, sper ca e mai bine pe azi Stefi.
Reby, Cris
Eumada, tare lunguta e fetita ta. Si eu care ma gandeam ca Maria e mare la 72.
Emanuela, felicitari pentru dinte.
Simina, felicitari si voua pentru masuratori. Tare lungut e.
Noapte buna gagici.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
nicuratze spune:
Buna seara mamici,
EMA,cu intarziere,sa-ti fie de bine masajul,super pret!
SIMINA,e un frumos puiul tau,imi place cum rade el smechereste.
REBY,v-am admirat pozele,sunteti o familie frumoasa.
Am vazut si pe Miru,o scumpa,ce cumintica sta ea in poze
PICKY,felicitari lui STEFI,mamaaa.. cate stie..vreau si eu parola sa ma uit la poze cu ea.
CRIS,PICKY,eu abia astept turta sa tund fata
CRIS,eu am facut comanda de pantofiori de pe okazii,la 32 ron,piele,sa vedem ce primesc si va arat poze
Eu am luat Nenedent pentru spalat pe dinti.
ALEXA,bafta sa iasa odata dintii!
EUMADA,sa va fie de bine...toate,felicitari pentru asa fetita.
SSABRYA,,bine ati revenit.
Va pup,o seara buna,sper sa prestez mai mult pana face fata majoratul.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
SSABrya spune:
fetelor care va pregatiti de prima aniversare, ce aveti in gand sa faceti?
Noi dam o petrecere in curte. avem vreo 30 - 40 de invitati si rupem si turta. Vreau ceva special dar sunt in pana de idei. AAA si vrea sa fac si niste invitaii si nu gasesc nmk frumos pe google.
Ceva idei?
Multumesc anticipat.
Maine revin cu noutati depsre noi si incerc sa descarc poze.
Pe scurt avem 9600 gr si 76 cm, deja facem cativa pasi dar acde repede, avem 6 dintisorii si mare terorista
Bryanna
poze noi Bryanna in concurs
alic spune:
buna seara, dragele mele!
in primul rand vreau sa va multumesc pentru toate urarile calde si frumoase pe care ni le-ati facut
apoi sa va spun ca avem fetita mareee , ca a fost foarte frumoasa petrecerea de mot,Naty s-a simtit foarte bine, a fost in culmea fericirii chiar daca a avut un somnic de pranz de doar 15 minute; am avut parte de o vreme superba si ne-a iesit totul asa cum ne-am dorit
mai jos cateva poze cu o parte din momentele si cadourile primite
http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/1Anisor#5467138600055935618
am sa revin cu un film si cu meniul...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)