**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

cine doreste,cine pofteste la o , una bucata perfuzoaica,trabuce si vougue

Eu cam mucesc,dar tero vad ca e bineacum urmeaza sa-l virusam si pe nato ca sa fie asa cum se cuvine,adica..in familie

andreea mama,mama ce controlici mic am vazutasa puiule,aranjeaza-i tu lu' mami ca ea nu stiesi am vazut niste cercei galbeni??daca nu m-a inselat ochiulfain de tot
lavi
ema barbatii astia ce fricosi sunt
iry asa,asanoi murin babe virgine,dar ei cum mor???mai.mai da ce frumusete de fata am vazut eu
ssabrya binenteles ca va primim cu draga inima
carina
elena cum sa tunzi mandreatea de plete a fetii??lasa tu parul ca e superbde abea astep sa vad pantofiorii
ssabrya invitatii am gasit dar toate in lb engleza si sunt naspete,sincer..ramane numai sa le faci tu eu fac un fel de bufet suedez,fara mese intinse ca la nuntapupam lungana cu 6 dintisori
[b]alic[b] ce a patit naty pe obrajor???si mor de pofta dupa o bucatica mica-mica de tortsi ce cadouri frumoasela ce s-a hotarat sa aleaga depa tavita??

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

neataaaaaa!
frate,sunt frantaaaaaaaaaas dormi non stop!dar zuza mea se tine de program deci suntem iara pe olita si acum maia stau si cu ochiii pe ea ca ieri a tras un nas sanatos de covor.
CRIS,suntem de 10 ani impreuna dar de 7 casatoriti.asa e ,si eu ma descurc si eu greu acasa dar cam asa:cand sunt numai eu cu fata acasa facerm curat si bucatarealaca atata sta;cand apare sotu sau e liber facem pe afara ,spalat rufe si alte treburi ce nu ;e pot face cu ea;in ce priveste cu a mare e la camin pana la 4 apoi trage acasa se schimba si fuge la soacramea care sta in curte cu noi dar casa diferita si nu vb cu mine de un an cam asa e.
REBY,fata da cand ai nascut soro ?acum un secol?aratai f .f. bine mama draga sa te bucuri dde viata ca trece repede pe langa noi.eeeee,daca imi zici ca esti capricorn asta spune totpupam
vad ca ati trecut la rochite la fetite.cum mai imbracam picii pe caldura?e suficient bluza ,strampi si sarafan?
si inca ceva:ce peste dati la pitici?
nopi la prima aniversarae facem doar bunicii si nasii ca e crizaaaaaaaanu de alta dar am 4 sarbatoriti luna asta in familie si 2 luna viiitoare
azi e mama,pe 14 stefi,pe 15 socru,pe 24 fratemiu;in iunie pe 18 tata face 60 si vreau neaparat ceva cadou sasi aminteasca iar pe 23 zuza mare are mare petrecere ca face 6 ani
gata ca pleaca asta cu olitaaaaaaaaaaaaaaaaase ridica sg si se uita sa vada ce e acolo..

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Alexa sa-ti traiasca mama o vesnicie,sa fie sanatoasa!
Reby-sunteti tare frumosi!Stii,nu ca fetita seamana cu tati?
Cris-a dormit terorici mai bine azi noapte?
Elena-de ce vrei sa tunzi fata?Al meu e chelios si o sa-i iau motul la 3 ani .Si eu am un par des si cret......
Alic-ce cadouri frumoase dar si fetita e pe masura!Sa ne spui ce a ales prima data de pe tava-pixul cumva?
Ssabrya-welcome back!Te asteptam azi cu mai multe vesti despre voi!
Intru mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

carina chiar bine a dormit,dar la 6:30 se auzea cum chiraie sa se duca cineva sa o ia din patut
alexa off mititica,pup eu nasucul ei mic sa treacaa mea acum de dimineata a luat o cazatura drept in nasalerga de la ta-su la mine si invers si s-a inpiedicat de...o scama probabil ca a facut cunostinta cu domnul covor..cunosc partea cu nevorbitul intre rude..taica-mea stat gard in gard cu mine si nu are el treaba cu "turistii",adica eu..de cate ori plecam la plimbare,e musai o fustita cu un body maneca scurta si ciorapei fini,iar acasa stam la pantalonasi trei sferturi sau lungi,dar subtiri de tot si un tricou,iar daca e un pic racoare ii dau pe deasupra o bluza de trening..hmmmmmm am dat pana acuma:cod congelat,pastrav proaapat si somn proaspatfacute oricum,mai putin prajitooooooooooooo,sa-ti traiasca familia..si la mine tot asa s-a inghesuit neamul cu mic cu mare sa se nasca in maisi o tura chiar in decembrie-ianuariesexy,nu?? LA MULTI ANI mamei tale,sa fie sanatoasa si sa se bucure muti ani de acum incolo de familie si prieteni si distractie placuta

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaaaaaaaaaa
cris la datorie cu cafeaua...daaaaaaaaa, asa ziceam si eu ca sunt frucosi
carina multumimmmm...acu sper la o mica pauza ca ne-a zapacit de cap cu mofturile de la dinti. voi cum stati la acest capitol?
nicuratze merci merci....azi iar am ore de masaj, de la 13. daaaa, e ft bun pretul ....pt ce face si cum face chiar mi se pare putin
legat de imbracaminte....cum ma imbrac eu asa imbrac si piticul...bine, nu-i pun fusta daca eu am dar ca si straturi de haine, sunt aceleasi. vreau sa va zic ca sambata a stat domnul numai in body afara si i-a placut tareeeee mult...si nici nu a racit. ideea e sa nu-l imbraci ca sa transpire si dupa sa incepi sa scoti pt ca ii e cald si a transpirat pt ca tot s-a bulit, raceste imediat. daca tie iti este cald si lui ii este cald...si invers...daca tie iti este frig si lui ii este frig daca nu e imbracat adecvat. am vz niste fenomene de pe mine ma lasa muta...parintii infofoliti si piticul doar intr-un pluoveras sau parintii in tricou si piticul cu geaca....hai sa fim serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

ssabrya-bn ai revenit!te inteleg cum e e cu bebe,ca si eu am pus-o pe reby f tarziu in "tarcul meu amenajat",si nu aveam timp nici sa respir
carinablanca- si noi
nicuratze-multumim frumos
ssabrya-felicitari pt masuratori,de idei sunt kam in pana pe moment,daca imi vine ceva in capatana iti spun te asteptam cu poze,stiai,nu?!
simina 1980-ms;pei daca eu eram plecata cu sorcova cum ai vrea sa semene fimea cu mn?!
alexa-love-cred ca de la alaptat mi se trage si plus noptile nedormite,de aceea am slabit,cred eu,de fapt,nu stiu nici eu,asa e firea mea,ca nici mama nu era grasa, si am pus vre-o 17 kg in sarcina,deci eram balena uriasa
cris-noi muurim babe virgine si ei mor mosi in propriul baston

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

alexa-love-eu o imbrac mai muult cu o hainuta ca mn,si asta pt ca ea nu poate sa mearga si nu face miscare,asa mi sa spus la spital si asa am facut si vad ca e ok,nu mi-a fost niciodata racita,dar cand or fi caldurile alea mari o imbrac la bodi cu fustita,insa la noi nu e asa cald.
cris si alexa-poop nasucurile lui stefi si tero sa treaca repede
lavinia-termina cu starea proasta,ca ne e dor de tnasa-dar iti asteptam postarea
danoooooooo-voi ce faceti??ati patit ceva,sau ne-ai parasit?

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

cris-stiiiiiii ca esti datoare la mn??!!

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

Am revenit dupa inca o noapte ok (cu doar 2 treziri de fenta si trezirea la 7,45 cand a papat niste formula ) si apoi o stare semitreaza in care a mai atipit pana pe la 9,30. Per ansamblu super

Meniul de azi
- 7,45 - 145 formula
- 11- 140 para cu cereale
- 14,30 - tocanita de pui cu mamagilga, branza si iaurt
- iaurt cu cereale
- 21,30 lapte cu cereale

Alic si Reby, am vazut pozici cu scumpele voastre fetite. Sunt de papat!

Emanuela, noi nu avem dintisori inca. Dar speram sa iasa cat de curand. Nu are nici gingia inrosita, nimic.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

va vine sa credeti ca doar ce s-a culcat copila mea????avea niste ochi in cap de meduzara si nu vroia naninu de alta dar eu stergeam geamurile si ea calare pe mine

ema cand am fost zilele trecute la costinesti,al meu s-a suit in masina dar in spatele meu ca altfel ii era ca il dau josnu de alta,dar de cate ori sta in dreapta il mananca limba sa comenteze"vezi ca te duci prea mult in dreapta",lasa-l si pe ala sa se bage","cu ce viteza mergi" bla bla bla..deci,ce alte dovezi mai vrei???eu am vazut de cale mai multe ori parintii la maneca scurta si kinderii cu 7 cojoace pe aitreaba,nu???..
iry tu slabaciune??tu balena ucigasa???inseamna ca eu era mobydickacus sunt la masuratori mai kastoace decat ianinteexceptand faptul ca la burta am de dat 7 cm ca sa am iar 60 in taliedar sunt mandra de bunatatea de buci dobandite..esti dusa auzi la ea..mosi in propriul baston
iry sa imi fie cu iertare zi cu ce-am gresit ca sa mor daca neuronul ma ajuta,si promit ca ma revansez
carina cu atatea treziri e super????daca ai nevoie de perfuzoica sa nu eziti a ceri ca fac 2 in fiecare dimineatanu fi trista ca vin si dintisorii de rechinas si sa vezi ce-o sa fie

Brotac Terorist

Mergi la inceput