**Buburuze de 2009 in actiune (20)**
Raspunsuri - Pagina 15
alic spune:
fetelor, am tuns (slutit) copilul , sa speram c-o sa creasca repede si frumos, ca mai mult de-atat nu m-am priceput si nici ea nu sta deloc o clipa..
iar vestea cea mare e ca am reusit si i-am pus cercelusiii
http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/1Anisor#5467492913103434994
de pe tava a ales asa: oglinda,pieptan si ruj ...mult mai tarziu pixul si banii..asta e; noi ne asteptam la telefon si chei de la masina, dar uite ca n-a fost asa
ca meniu am facut la aperitiv: 4 feluri de rulada, piftelute cu susan si seminte, cabanos in foietaj, cas, ridichi si ceapa; felul 2; gratar din ceafa de porc, frigarui din piept de pui si ciupercute, rosii cherry, ceapa rosie si ardei gras, mititei si la final: tort!
s-a papat tot cu multa pofta!
Cris, de obrajor au piscat-o tantarii, mor cand mai scapa vreunul si tot caut rezerva pt aparat si nu gasesc
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
fi-mea doarme in patul nostru,dupa ce la fix 5 dimineata m-a chemat si cerea in brate..sigur a visat urat,ca imediat cum am pus-o langa noi a trecut in lumea viselor
haideti gagici la o cafea],2 perfuzoaice azi,trabuce si vougue(hai cuscra sa pufaim cate o tigara!!!)
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!
STEFI puca mica
sa ai parte de tot ce-i frumos in viata si numai impliniri
picky sa-ti traiasca fata mare,frumoasa si sanatoasa !!!!!!!!!!
alic ce printesa frumoasa are mami
cu cercelusi finutie clar ca o sa-i placa sa fie cocheta si poate se arunca undeva in lumea modei ca tot a invatat-o mami sa defileze hmmmmm,bun meniusi eu simt cum se apropie ziua teroristei si imi da emotii teribile partea astea cu meniulsi penru printesa un sa treaca ciupiturapartea cu rezervele e trista ca afurisitii scot pe piata un anumit model,il lasa pe raft pana la epuizare si apoi alelui..nici ca mai gasesti ceva pentru el ci vin cu noutatieu oricum cred ca la un moment dat o sa gasesti pe la real sau carrefour mai degraga,dar trebuie sa stai cu bunghiul pe raft
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
alexa_love spune:
[font=Arial]LA MULTI ANI STEFI,SA CRESTI MARE SI SANATOASA .[/font=Arial]
draga PICKY,sa te bucuri de buburuza s-ti traiasca ,sa creasc mare frumoasa sanatoasa si sa dea dumnezeu sa aiba o viata minunata
cu restul revin mai tarziu ca suntem in program sg acasa si pe olita "dansatoare"deci nu ma risc......
ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]
alic spune:
nu-mi vina sa cred ca pletosica noastra a facut un anisor
La multi ani iubita noastra Stefania! Sa ai o viata presarata de dragoste si mult noroc! noi toate te pupam din suflet!
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, ALESSIA STEFANIA! Sa fii sanatoasa si sa ai noroc si viata frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
emanouela spune:
neata
nesuferitelor....ati bulit pagina
La multi anisori! Stefi...sa fii sanatoasa si mamy sa se bucure de tine
azi m-am trezit la 11....va dati seama ca si acu dorm pe mine...dar nu va ganditi ca sunt fericita posesoare a unui somn de aseara si pana azi la 11....nuuuu....de la 1 asnoapte pan pe la 3 , dupa de la 4 pan la 6 juma cand am pasat pitic si pan la 11, tot e ceva
cuscro azi incep scoala, is eleva...sper sa mai stiu sa scriu
criss ce faceti voi pisicutelor? sarumana de cafea, chiar am nevoie
reby-iry spune:
LA MUULTI ANI STEFI,sa fi sanatoasa si desteapta ca frumoasa esti destul
alic-ce mumoasa e naty,si ce bn ii sta cu cercei,si eu vreau ,hai ca revin mai pe seara ca tiipa reby
va poop
ah crisss-iti amintest ceva,cand iti spun: pandispsn?!
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
alic-stiii ca si noi,adica eu eu vrem reteta de rulada si cabanosul imbracat in foietaj ,ca si noi mai avem umpik si facem anisorul,nu avem noi muulti invitati ca nu avem de unde,dar pt aia cati or fi,in jur de 10
pei o sa fie o domnisoara cocheta si se casatoreste cu un gagiu cu bani
picky-sper ca ai vazut urarea mea,ca au pus astia un roz,de nu se vede nimik,in caz ca nu ai vazut transcriu
uff sa sculat fata,asa-dar iar fuuuuuuuug...
reby,printesa lui mami
alic spune:
Reby, aici reteta cu foietaj; eu am folosit cabanos
http://www.bucataras.ro/retete/6317/crenvusti-in-foetaj.html
Simina1980 spune:
La Multi ani Stefi-buburuza frumoasa si desteapta!Sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami care te iubeste mult!
Picky te asteptam cu tort!
Ema-spor la invatat!Vezi ca poti sa faci chestionare pe site la politie exact ca cele de la examen.
Cris-multam de cafea,ca intotdeauna la datorie.
Mai scriu dupa ce se schimba pagina ca acum tare urat arata.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)