**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna gagici.

LA MULTI ANI STEFIIIIIIIIIIII........SA FII SANATOASA IUBITA FERICITA SI TOT CE DORESC EVEI MELE ITI DORESC TIE.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fetelor va multumim din suflet pentru urari si va invitam la tort, ca restul vi le dam sambata la petrecere.

Vreau sa urez si eu La multi ani Printesei mele dragi si ii spun ca mami si tati te iubeste mult de tot

Urez si eu La multi ani Sabina, buburuza de Yuppi, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, iar voi dragi parinti sa va bucurati de printesa voastra toata viata.

Cu Stefi am fost azi la doctor, ca noapte nu imi mai doarme deloc si plange incontinuu...si cica, nu are nimic, nu infectie in urechi, nu in gat...si i-au iesit pe corp pete rosii...sa fi facut o alergie la o leguma, un fruct? i-am dat mai des capsuni...Azi noapte pe la 2 noapte s-a culcat si din 5 in 5 min mi se trezea plangand si ghemuindu-se de durere...Sa vedem cum se manifesta in seara asta..Iar daca continua asa inca 3 zile, mergem sa-i faca niste analize....eu sper sa nu...

Va las acum, ca merg si eu la masa si apoi sa ma ocup de printesuca, ca doar e ziua ei, nu?!

Va multumesc inca o data ptr urari si imi sunteti foarte dragi

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

La multi ani pentru STEFI,sa creasca mare si sanatoasa!!!
PICKY,

La multi ani SABINA!!
YUPPI,sunteti bine?

Va pup,promit ca recuperez maine

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

PICKY,scuze,am vrut sa spun .dar sunt moarta de oboseala.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola,

La multi ani Stefania!

La multi ani Sabina!

Cris, avand in vedere noptile cu 10-15 treziri eu sunt foarte incantata ca de vreo 2 saptamani Maria doarme cu dor 1-2 treziri pe noapte. Ce sa facem, fiecare se multumeste cu ce are. La un moment dat ma rugam sa nu se trezeasca decat de 4-5 ori si acum cu 1-2 e lux.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna dimineata!
va poftesc la o cafea cu lapte si multe dragoste!

meniul nostru de ieri, ca nu l-am mai scris demult:
dimineata: rulada de piept de pui cu o bucatica de ridiche si 2 masline
pranz: supa de puiut
seara: banana cu branzica
si san, binenteles

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Azi as vrea o perfuzabila de la Cris daca se poate-azi noapte s-a trezit Andutu intre 1-3 de cel utin 6 ori.Cred ca-l doare de la dinti ca tipa de ziceai ca-l inteapa cineva.Si unde mai pui ca sunt si racita .
Picky-te asteptam cu vesti bune.
Alic-bun meniu .Ai facut tu rulada de pui? la tunsulici.
Carina-nu stiu cum rezisti.Eu dupa o noapte cu 6 treziri sunt zombi nu vreau sa ma gandesc dupa atatea cum as fi.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

neatza....scriu in timp ce Eva doarme...sunt din ce in ce mai obosita.....Eva ma suprasolicita ziua,nu ma lasa sa ma asez deloc,seara de spalat mancare calcat curat......eva se trezeste de 4 ori cam asa.....la cinci 30 e fresh......eu abia mai pot sa stau in picioare.Sotul are de recuperat niste bani..vreo 50 milioane si...pauza.....si tot asa.Seara prefer sa dorm daca pot.....vad ca unele dintre voi intra la 23 24 eu la ora aia dorm ca sa rezist....nu stiu cum puteti....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

cum avem cafelutadeja,eu vin cu completarea..2 perfuzabile cu ness,trabuca si vougue ( cuscraaaaaaaaaaaaa...)

iry bineteles ca va dau cu toata inima pandispan de casae facut dupa reteta clasica ..nimi deosebit,toata smecheria sta in cuptor sa nu-l parleasca
alic tot de acolo ma inspir si eu uneori
picky multam de invitatie la tortpoate sunt dintisorii,ca asa patesc si eu cu tero in perioada aia dintoasaun pupic la puca sa nu mai doara nimica
carina offf mai fetelor,chiar nu am stiut ca aveti program asa de sexysper ca pitica sa se regleze cu somnicul si sa doarma ca tero a mea,adica...

zero

treziri pe noapte
alic multam de cafeluta..yammmiiii bun meniulbine cami-ai reamintita ca sa pun si eu meniul nostru

simina perfuzabila e gata,asa ca poti servibaiatul sa iasa dintisorul mai repede si pe mamica sa treaca raceala
mada spor la recuperat banutii sotului.EU una am un program cu tero ca sa zic asa,ziua are ora de nani in care eu ori recuperz somn cu ea,ori ma destind pe forum cu voiAi sa vezi ca atunci cand o s amai creasca un pic o sa se simplifice lucrurile si la voi si eva o sa te lase sa respiri

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput