**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

al naibii meniu iar l-am uitat pe drum

7:30 formula 180 ml
9:40 paine prajita cu unt si gem visine
13:30 ciorbita de stevie cu smantana + lapte 120 ml
17:00 orez cu vanilie si caise
20:40 formula 240 ml

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Simina, rulada a facut-o soacra-mea...invelisul e din piept si inauntru are cascaval, ardei si castravete murat; castravetele nu l-am dat si nici partea de deasupra a pieptului pt ca a fost prajit in tigaie...

Cris, tu ii dai lui Miru niste meniuri deosebite...de ex zi si mie cum e orez cu caise...ce fel de caise? am si eu la congelator de anul trecut

de ciuperci ce stiti? de cand le putem da piticilor?

sa nu uit: meniu azi:
dimi - para cu biscuit si o bucatica de la colacii nasilor
pranz: ficatel cu piure si spanac
seara: aici tot timpul e dificil

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

alic interesanta rulada ai si si uite cum ajung balele pana la tine
orezul ala cu caise e relativ simplut,sa mor de stiu de unde imi bubuie mintea meniurile astea dar sunt bune..o mana de orez o fierbi(folosesc scotti)si dupa pui cateva picaturi de esenta vanilie,lapte cat sa acopere orezul cu 2 degete si un praf de zahar vanilat.Eu nu am la congelator caise dar folosesc dintr-un compot si le decojesc de coaja si le tai bucatele mititele si le arunc si pe astea in fiertura de orez cu lapte si le dau intr-un clocot..las la racit si voilanumai bun de papat pentru galusca micasa stii ca de curand i-am dat si eu ciuperci la piticanie si mananca de rupe..atat in paste cu sos,cat si la cuptor cu legume

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetelor,

Mi-am facut mila de voi si v-am pus cateva pozici cu Stefi pe mail-ul comun (nu sunt multe ca nu am avut timp)...Am pus si filmuletul, l-a convertit fratele meu, dar nu stiu daca il veti putea vedea, ptr ca va trebuie Adobe Flash Player, eu nu il mai am in comp......

Acum merg sa mananc si apoi merg sa o scot la plimbare.

Incerc sa revin mai tarziu si sa citesc ce ati mai scris.

Multumesc inca o data tuturor ptr urari

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

picky doar ce am vazut pozicile si sunt super!!!!!!!!!!!!!!iar stefi e o scumpa si ce i-a crescut paruldar imi place tare mult aia in care esti tu cu puca si cu bebicul

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Picky..vazut mumusica de Stefi....ai decolorat-o mami? eu o stiu o brunetica

Cris, ce bun pare...am sa incerc sa vad daca merge cu cele din congelator!

Mergi la inceput

hei, dar ce se intampla pe-aici? unde sunteti , mamici de buburuzici? heloooooo????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Alic eu sunt pe aici, am intrat sa vad ce ati mai scris, asta inainte sa merg la somn si am ramas socata cand ma vazut ca nu e activitate.
Multumim ptr ca ai vizionat pozicile, asa e am decolorat-o. Nu mai seamana cu mine si cu tacsu, bruneta... Da" sunt sigura ca e fata noastra

Cris multumim ca ai vizionat pozicile..asa e, din pacate am prea putine poze in care sunt eu si ea....

Apropo, filmuletul ati reusit sa-l vedeti?

Hai ca eu va las, merg sa ma bag la somn ca maine iar e o zi grea...

Noapte buna

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara gagicile mele!
In primul rand vreau sa urez cu intarziere dar din tot sufletul Stefaniei bubu de Picky la multi ani puca mica sa cresti mare si sanatoasa, sa fii fericita si sa-i bucuri pe mami si pe tati mereu ca merita din plin!
Tot din suflet urez la multe lunite inainte Bryannei, Cezarei sa cresteti mari si sa fiti sanatoase si fericite!
Mi-a fost dor de voi, dar nu am avut cum intra am avut niste zile agitate, am tot umblat sa cautam un local unde sa tinem ziua lui Rares si peste tot niste scoruri de ne-au dat pe spate, suntem f multi 30 si vroiam sa tinem la local...in fine pana la urma o sa tinem la mami sper sa incapem toti si sa ne simtim bine.Am intrat si umpic in depresie din cauza banilor, din cauza lipsei lor si pt faptul ca nu pot sa-i tin ziua campionului meu mic si iubit asa cum ar merita! Sper ca la anul sa fie mai bine...in fine mi-am revenit din suparari si nu vreau sa ma mai gandesc la banii astia nenorociti! De 1 Mai am fost la iarba verde cu nasii si a fost super fain, iar la Rares i-a placut la nebunie si a fost bineinteles f cuminte.Mi-a fost tare drag ca la inceput se tot rotea pe paturica fiindca ii era frica de iarba, adica-l intepa , iar cand a pasit prima data doar genunchii erau jos, piciorusele erau in sus, am murit de ras!
Mama dar am ce recupera deci ma pun la treaba
Iry cred ca e o scumpa Reby cum face ea semul ca esti dus cu capul...si eu mai nou la masa trebuie sa-i dau jucarii la Rares ca altfel imi impunge mana ca nu mai vrea dar el defapt mai vrea, se plictiseste in scaun dar daca-i dau jucarii uita si papa tot.Copii astia ma mir de unde mai debitam atatea ca sa reusim multi
Carina ma bucur ca ai intrat sa ne zici despre voi.Felicitari MAriei pt cuvintele si pt mersul de-a busilea, bravo Maria.Am vazut pozicile cu voi si sunteti minunate amandoua, iar cand am ajuns la pozele din parc am stat si m-am gandit ca e identic cu parcul unde merg eu cu Rareselul, mami sunteti din Oradea? si nu zici nimic?...ma bucur ca vi-a trecut raceala, iar pofta de mancare va reveni, oricum stati f bine la masuratori, felicitari!
Picky am vazut si pletoasa mica o frumusete de fata si la fel si mami...am sa le transmit pupici Yioannei si Stefaniei si ele va pupa pe toate, mereu ma intreaba de voi, ce mai fac buburuzele....ce multe face Stefi, ma bucur ca sunteti bine, cred ca e o scumpa cu bebelusul ei
Nu stiu cum sunt unii bebei dar Rares nu copiaza nimic de la mine, ma chinui cu el zile intregi sa-l invat una alta si nu face numai cum vra el, e foarte incapatanat, sau oare nu ma intelege, nu face nimic din ce zic eu...pana acuma facea si ceau si bravo acuma nici asta nu mai face numai cand il apuca pe eloare sa fie ceva problema cu el? Voi ce ziceti?
In legatura cu spalatul pe dinti eu am un degetar de silicon pe care Rares nu ma lasa sa i-l introduc in gurita sub nici o forma si m-am hotarat sa iau si eu setul de la Nuk poate o sa am mai mult succes, dar i-a spus nasa mea care este stomatolog ca, cu pasta de dinti e prea devreme sa-l spal si doar sa-l frec cu periuta respectiva!
Cris ce fain ca ati fost la Costinesti, statiunea mea de sufletdoamne ce nebunii mai faceam prin tinereti pe acolo, ma apuca nostalgia...cred ca a fost super incantata Miru pe nisip, anul asta nu cred ca ajungem la mare dar anul viitor sigur vom merge!
Iry am vazut pozicile cu Reby si cu voi sunteti tare frumosi toti trei

Ema felicitari pt nr.4 , sa iasa si restul fara dureri!
DanaMi la amandoua!
Simina Raresutul e bine, face numai ce vrea el si e din ce in ce mai mamosss!
SSabrya bine ati revenit, chiar ne-a fost dor de voi si printesa cu ochi incantatori.Cum sa nu va primim inapoi, inca cu bratele deschise....cat despre albinute eu am ramas cu un gust amar si doar atat!...felicitari pt masuratori si pt progrese, bravo
...si noi avem petrecerea de duminica in 2 saptamani, nu-mi vine sa cred ce putin a mai ramas, deja am emotii, noi o sa tinem la mami acasa, din pacate nu avem unde in aer liber si ca si tematica o sa-l avem pe Winnie the Pooh cu multe baloane, confeti, coifuri, fluiere, farfurioare si paharele colorate chestii dinastea iar ca si tort m-am gandit la acesta http://yogirl.sunphoto.ro/torturi_cu_desene_animate/13210852 multi
Alic ma bucur ca vi-a iesit petrecerea asa cum vi-ati dorit, ma bucur din suflet, iar Naty e o scumpa ca de obicei
Ema foarte bine ai explicat cu imbracatul la fel fac si eu, iar in ce priveste specimenele, zilele trecute la 27 grade am vazut o fetita cred ca vro doua sau trei luni avea era cu bunica presupun in parc si avea pe fata o bucata de blanita ca sa nu o bata soarele pe fata , greu m-am abtinut sa nu-i zic ceva, dar in fine nu e treaba mea numai ca te miri ce vezi!
Iry si mie mi-a fost dor de voi deci iaca postarea nervi sa ai sa o citesti
Carina ma bucur ca v-ati odihnit mai bine
Alic ce frumos ii sta Nataliei cu cercelusi e o frumusete!
Picky sper sa nu fie nimic grav cu Stefi si sa-i treaca repede bubitele si sa nu mai o doara burtica, sa ne tii la curent!
Simina sa-i iasa repede dintisorul la Andutu sa nu-l mai chinuie si tu sa iti revii din oboseala cat mai repede
Picky dupa cum am mai zis vazut pozici cu voi minunate, filmuletul nu am reusit sa-l vad
Alic am salvat si eu site-ul cu retete ca deh ma fac mnare bucatareasa, de azi m-am pus pe gatit, am facut primul meu popricas cu carne de vita si cartofi si galuste si a mancat soata mai intai din popricasul meu nu din supa de la ma-sa, deci.... a iesi super pt o incepatoare si chestia e ca-mi placeee sa gatesc si nici n-am stiut pana acuma
Gagicile merg si eu la nana, ca am scris aici cat n-ati scris voi toata ziua, maine va pun pozici cu noi de ieri din parc.
Anna, Daniella pe unde umblati?
Va si va doresc o noapte linistita!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

neata mamaici cu pici terorici

haideti la o ,avem si 2 perfuzoaice cu neaa,trabuce si vougue

La Multe Lunite inainte

Radu Deian buburuza de Relusha sa cresti mare si voinicrelusha sunteti bine?????ce faceti????

cuscra da-o in pana mea de traba ca ma bagi in pioneze cu disparitia astaati patit ceva????hai incoace sa-mi arati ginerica

anna voi sunteti bine????

eu sunt prezenta,numai ca aseara chiar nu am mai putut sa intru
picky din pacate nu pot sa vad filmuletul ,dar in putinele poze am remarcat ca ai slabit
lavi cu siguranta o sa fie bine in aer liber si o sa va distrati foarte frumoste intelg perfect la partea financiara ca si noi suntem un pic dati peste cap si ce vroiam eu sa fac s-a dus pe apa sambeteidar la anul o sa fie altfel,cu sigurantasi o sa facem chindie mare la piticihahahaha..cred ca era tare haios acolo pe paturicaeu cred ca sunt mult prea preocupati sa descopere ce este in jurul lor si de aceea nu reusesti sa il inceti ca el uita repede ca si teroriciul meubine,bine...mai tatoneaza si terenul impreuna cu nervii nostrii sa vada daca ne tine

La mine se cam complica treburile cu ziua la pitica,eu vreau sa fie spatiu sa se joace mandra si nato sa punem masa si sa stam afara..albesc si e nasol ca ma costa mai mult sa ma vopsesc
Si cum ne-am trezit cu totii la 8:20am sarit peste lapticul de dimineata si am ajuns la masa de la ora
9:20 paine prajita cu branzica
13:30 ciorbita de stevie cu smantana + lapte 130 ml
17:00 cereale mami
20:40 formula 240 ml

Brotac Terorist

Mergi la inceput